Reviews

9.0

Vakantiepark Cuber Veluwe scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 507 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.9
  • Onderhoud
    8.8
  • Service point
    8.7
  • Schoonmaak
    8.3
  • Vakantieverblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    8.7

Bekijk 507 reviews

Filter de reviews
Naam: Ricardo Van der Meulen
Datum: 25 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Guus van Urk
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Schoonmaken kan beter Fietsen zijn niet te huur op t park Geen broodmes in huisje Buiten stoelen zitten echt niet lekker
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 mei 2024
Er lag een flinke laag stof op het plankje achter het bed. De airco was niet uit te schakelen en ging uit zichzelf ‘s nachts in de slaapkamer op stand sauna. Het verblijf was verder top en we hebben genoten van de omgeving.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: P
Datum: 9 mei 2024
2e keer bezocht en beide keren genoten!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Jasmijn
Datum: 9 mei 2024
Echt een hele fijne vakantie gehad en we komen heel graag nog een keer terug! Alles is heel soepel verlopen en vooral de bedden lagen echt heerlijk. Het huisje was schoon en mooi van binnen en ook de temperatuur was erg makkelijk te regelen waardoor het erg comfortabel was. Heel fijn dat het verblijf zo dicht bij de natuur was!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Sira apere
Datum: 9 mei 2024
Fantastisch!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 mei 2024
Heerlijk weekend weg gehad. Alleen heel erg jammer dat wij onze eigen fietsen niet goed konden wegzetten. Fietsenhok is alleen beschikbaar als je een fiets huurt (die er helemaal niet stonden).
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Jana Verleysen
Datum: 3 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    1.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Gracia
Datum: 29 april 2024
We vonden het fantastisch! De sfeer, de suite, de locatie, de voorzieningen, alles was top! 1 puntje feedback: we misten overhandschoenen/pannenlappen, dat was handig geweest. Verder was het perfect! De guide in de app is ook erg behulpzaam, reageert snel en denkt met je mee. We komen zeker nog eens terug!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 april 2024
Fantastisch mooi huisje bij Cuber, met super handige app. Heel veel privacy en je loopt super snel het bos en de natuur in. Wij waren enthousiast over alle technische snufjes die bij het huisje zaten. Wij komen zeker nog eens een keer terug!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Thomas Hooghiemstra
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Ocean Giebels
Datum: 14 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 april 2024
Zeer comfortabel verblijf gehad. Het huisje is heerlijk en voldeed aan alle verwachtingen. Alles was netjes en verzorgd. Wat ons opviel; mooie grote pui, groot terras, groot bed en het licht overal. Enige ‘puntje’; geluid van de warmtepomp welke zeer goed hoorbaar is in de slaapkamer.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Redmer de Boer
Datum: 12 april 2024
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Alles was schoon en nieuw en de rust was super
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Priscilla Straatman
Datum: 8 april 2024
We hebben het als erg prettig ervaren. Wel hadden we het idee dat we meer afgelegen zouden zijn van de omliggende huizen/privacy. Wij zaten aan het einde van het park maar hier lag ook precies een wandelroute
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 april 2024
Dienstverlening via de app is prima. De Cuber is zoals vermeld op de website, sfeervol, netjes. Helaas is de natuur niet zoals de website beloofd. Veel boompjes zijn dood, het is een dorre omgeving in het park.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    5.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 april 2024
Heerlijke vakantie om lekker tot rust te komen! Prachtige omgeving om te wandelen. Zeker voor herhaling vatbaar voor mij en mijn vriend!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Kees en Diana
Datum: 3 april 2024
Mooie locatie. Praktisch en mooi ingericht verblijf, voorzien van (luxe) kwaliteitsprodukten. Gezien de rust en beplanting voel je dat je midden in de natuur bent. Leuke extras, zoals een houthaard buiten, glazen plafond in badkamer.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Geweldige ervaring heel rustgevend zo midden in de natuur. Zeker nog een keer terugkomen! 🌲
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: David
Datum: 3 april 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Rust en luxe
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Daphne
Datum: 28 maart 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.