SOWELL Family Pignada Plage

Soustons-Plage, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk

  • Strand op loopafstand
  • Zwembad
  • Familiepark

Adres

SOWELL Family Pignada Plage

Allée du Lac Marin
40140 Soustons-Plage
Nouvelle-Aquitaine
Frankrijk
+330558480003

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Parkeren kan in de buurt van je vakantieverblijf.

Huisdieren

Je mag maximaal 1 huisdier per vakantieverblijf meenemen. Hiervoor geldt een toeslag per nacht. Huisdieren zijn in de gemeenschappelijke ruimtes niet toegestaan. Honden moeten ten alle tijden aangelijnd zijn.

In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee bij het inchecken.

Maaltijden

Je verblijf is inclusief ontbijt. Ter plaatse is het mogelijk om een arrangement voor all inclusive maaltijden en drankjes te bespreken. De medewerkers van de receptie geven je graag meer informatie.

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Vanaf 17:00 uur kun je het vakantieverblijf in. Bij aankomst ligt er bedlinnen voor het aantal geboekte personen klaar. Arriveer je na 21.00 uur? Neem dan contact op met de receptie via +33 05 58 48 00 03 of stuur een e-mail naar soustons@sowell.fr.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je informatie over je vakantieverblijf. Ook ontvang je hier de sleutel. 

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen. Wel vragen we je om de keuken opgeruimd en schoon achter te laten en de vaatwasser leeg te maken.

Vertrek

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel kun je bij de receptie inleveren. 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.