Reviews

8.9

Vakantiepark Soulac Plage scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 8 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Vakantieverblijf
    7.9

Bekijk 8 reviews

Filter de reviews
Naam: Joan van Hazendonk
Datum: 14 september 2023
Alles was top..restaurant en snackcorner heel slechte kwaliteit. Ook regelmatig geen drank op voorraad. Dus ergens anders borreltijd en diners genuttigd
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 juli 2023
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
9
Naam: Hennie Latour
Datum: 1 juli 2023
Zeer vriendelijk personeel, prima chalet, uitstekende camping. Restaurant en bar sober, mag een uitgebreider menu en betere drankjes in de strandbar.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
10
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 9 september 2023
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
10
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 14 juli 2023
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 9 juli 2023
Sehr nette Animateure, super für Kinder, tolle Lage am Strand, aber leider ist in Soulac, außerhalb des Parks, nicht so viel geboten und um andere Städte zu besuchen, müsste man immer weite Wege in Kauf nehmen. War bestimmt nicht unser letzter Urlaub in einem Park an der Atlantikküste, aber dann wahrscheinlich etwas weiter südlich!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
8
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 8 juli 2023
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
10
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 3 juli 2023
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 14 dagen

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 14 dagen

Dit geldt voor boekingen waarvan de aankomstdatum over minimaal 30 dagen is, gerekend vanaf de dag waarop je boekt. Annuleren kan heel makkelijk via Mijn Roompot. Boek je een last-minute met aankomst binnen 30 dagen? Of wil je na 14 dagen annuleren? Dan gelden onze normale annuleringstarieven.