Reviews

8.3

Vakantiepark Les Alicourts scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 13 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Vakantieverblijf
    8.3

Bekijk 13 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2023
Relaxed
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Monique Bos-Zandvliet
Datum: 16 september 2023
Prachtig complex op een hele mooie locatie, heerlijk schoon en mooo huisje met voldoende privacy. Genoten van alles wat er op deze locatie geboden werd. Voor herhaling vatbaar
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 september 2023
Ontzettend fijn park waar buiten veel te doen is! Helaas hadden we de eerste week niet zulk goed weer, waardoor het toen wel lastiger was met kleine kinderen de dag te vullen. Er zijn niet veel dingen om binnen te doen. Een overdekte speelplaats (wat groter dan er nu is, soort Monkey Town), zou het park helemaal afmaken. Er is in de omgeving ook niet veel te doen, dus dan ben je met kleine kids toch eerder aangewezen op het park. De tweede week hadden we heerlijk weer en hebben we ons ook super vermaakt aan het strandje, de speeltuin en in het zwembad. De accommodatie was goed, niet heel luxe en ook niet super schoon (bij het verschuiven van de bedden wat zand en stof en aan de bovenkant van de plinten wat haren). WC bleef soms hangen en in het gootsteenkastje lekte wat, maar verder prima. Wel zouden horren echt een hele goede toevoeging zijn!! Er waren veel wespen en omdat het overdag zo warm was, zou het fijn zijn aan het eind van de middag de ramen wijd open te zetten. Maar door de vele wespen was dit eigenlijk geen doen en kon dit pas met zonsondergang. Onze baby moest al eerder naar bed waardoor het daar nog best warm was. Al met al een heerlijke vakantie gehad en erg genoten!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
8
Naam: Dorien van Gils
Datum: 21 augustus 2023
Fijne, nette en mooie camping. Keurige caravan en schoon. Het cijfer 7 is tot stand gekomen omdat het zeembad tijdens ons verblijf 5 dagen, grotendeels, afgesloten was. Tevens waren de glijbanen 1.5 dag dicht. Je maakt je keuze van camping op basis van meerdere factoren waaronder het zwembad, voor de kids een belangrijke, welke vervolgens gesloten was. Kevin en Dorien
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 juli 2023
Weinig mogelijkheid tot wandelingen. Zwembad en glijbanen waren regelmatig toe
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2023
Wat een schitterend park. Natuurlijk heeft het weer ook meegezeten. Onze kinderen, dus ook wij, hebben zich prima vermaakt. Er is genoeg te doen voor ze. Het zwembad is echt super en dan heb je ook nog een meer tot je beschikking waar je in kunt zwemmen, maar ook nog van alles wordt georganiseerd. Wij zijn geen mensen die van s ochtends vroeg tot s avonds laat aan het zwembad liggen, dus wij hebben ook nog van alles in de omgeving bezocht. Het kasteel van Chambord en Orleans zijn echt de moeite waard. Eindconclusie: Prima vakantie en ik kan het aanraden voor iedereen met (jonge) kinderen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2023
Fijn park, familievriendelijk, veel en degelijke speel en zwemfaciliteiten. Dure wifi die niet goed werkt was minder. Voor de rest was het helemaal ok
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
7
Naam: John van Vessem
Datum: 1 juli 2023
Ligging van het park viel voor ons wat tegen, moet teveel gebruik maken van de auto om iets te kunnen bezoeken. Park was netjes, personeel vriendelijk, Chalets waren super! Zwembad in het weekend veel te klein......
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
7
Naam: AL van Vliet
Datum: 29 juni 2023
Uitstekend chalet met alle voorzieningen zoals vermeld .Goede ontvangst bij receptie . Mooi schoon park met vriendelijk personeel. Kleine supermarkt met voldoende keuze .Speeltuin winkeltje restaurant skelter verhuur kids club etc..... Zwembad vond ik te klein nu nog niet te druk is het park vol dan is het zwembad te klein . Het meertje waar je in kan zwemmen, kano varen ,waterfietsen ,paddelboorden en afgesloten deel om te vissen was prima. Het strandje zag er leuk uit maar te weinig parasols en te kleine voor schaduw . Wij waren er eind juni 2023 .
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juni 2023
Het was goed en een lekker rustig vakantie gehad met zijn tweeën.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 2 september 2023
Vielen Dank.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
10
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 9 juli 2023
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
7
Naam: Klaus Wittrahm
Datum: 7 juli 2023
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.