Les Alicourts

Pierrefitte-Sur-Sauldre, Centre-Val de Loire, Frankrijk

  • Privé-meer
  • Zwemparadijs
  • Beauty & Wellness

reviews

7.9

Vakantiepark Les Alicourts scoort gemiddeld een 7,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 16 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Bekijk 16 reviews

8
Naam: M.M. van Delft
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
rustig en schoon
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Drukke camping, veel animatie. Elke avond tot half twaalf harde muziek. Wel qua zicht veel privacy door het vele goed onderhouden groen. Mooi stacaravan, goed schoon.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Fantastische vakantie gehad. Proper verblijf, proper park, veel faciliteiten
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Les Alicourts is ons prima bevallen. Het is vanuit Nederland prima aan te rijden met kinderen. De cottage die wij hadden was prima, groot genoeg en genoeg in de cottage (magnetron, airco, vaatwasser en goede bedden). Ideaal dat de auto op je plek mag staan en nog naast de verranda ook nog genoeg speelruimte op het kleine grasveldje op je plek. De camping zelf is super kinderen (jong tot oud) kunnen helemaal los gaan. Zeer goed onderhouden camping en vriendelijk personeel op het park. Al met al heerlijke 2 weken gehad en wellicht volgend jaar weer is ons echt goed bevallen!
8
Naam: Martien de Vaan
Datum: 13 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooi schoon park in een heel rustige natuurlijke omgeving
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Super vakantie gehad, heel mooie en propere huisjes, iedereen heel erg vriendelijk, leuk zwembad dat overdekt was als het minder weer was, dus altijd iets te doen. Alleen vonden we het eten in het restaurant eerder snackbar niveau, terwijl ze ernaast een snackbar hadden, dus we in het restaurant dan wel net iets beter verwacht hadden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Ruim opgezet park met veel faciliteiten
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Jammer dat er geen nederlanstalige was bij het annimatieteam. Het restaurant moest je 4 dagen van te voren reserveren. Bij de enige bar stond je een halfuur te wachten en de snackcorner had de helft niet. Het park was erg schoon en ruim opgezet.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het was een sandayapark in Frankrijk. Het was een leuke vakantie met veel te doen vóór de kinderen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Gezellig en ontspannen super tof
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Vlotte regeling
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
1
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het was te klein voor 5 personen. Er was niet voldoende kookmateriaal, geen messen aanwezig.,geen voorzieningen voor kinderen (kinderbestek, bekers,.. ) geen vergiet ... geen airco ondanks wel besteld en ook waren de vuilnisbakken niet proper bij aankomst. Enkel de douche was ok.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Les Alicourts niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij hebben vernomen dat dit niet is gebeurd. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Park is prima, echter weinig in de omgeving
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Bij aankomst was er geen babypakket aanwezig in onze accommodatie (hoewel dit gereserveerd was). Bij melding aan de receptie was het personeel heel vriendelijk en werd dit meteen in orde gebracht! De communicatie tussen Roompot-Sandaya mag wel verbeterd worden, niet alle gegevens werden doorgegeven.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.