Adres en reisinformatie

Adres

Le Kérou

Rue des Ajoncs Le Pouldu 15
29360 Clohars-Carnoët
Bretagne
Frankrijk
0033(0)298399257

Reisinfo

Huisdieren

In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee bij het inchecken.

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Op de dag van aankomst kan je inchecken tussen 16.00 uur en 18.00 uur. In de maanden juli en augustus kan je inchecken tot 19.00 uur. Kom je later aan, neem dan contact op met de receptie op telefoonnummer 0033 (0)29 83 99 257.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je de sleutel om je vakantieverblijf binnen te komen. Voor de overdracht van sleutels, controleren we altijd even of de betaling van je verblijf bij ons op de rekening staat. Ook wordt op dit moment de waarborg van € 300,- in rekening gebracht. De waarborg betaal je bij voorkeur via een creditcard.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. Is er niets kapot, kwijt of beschadigd? Dan krijg je de waarborgsom volledig terug.

Sleutel inleveren

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel kun je bij de receptie inleveren.

Terugstorten van de borg

Vertrek je vroeg in de ochtend, voor de openingstijden van de receptie? Dan wordt de waarborg binnen 28 dagen teruggestort op je rekening.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.