Le Kérou

Clohars-Carnoët, Bretagne, Frankrijk

  • Dicht bij strand en zee
  • Familievriendelijk park
  • Gezellige havens

Adres

Le Kérou

Rue des Ajoncs Le Pouldu 15
29360 Clohars-Carnoët
Bretagne
Frankrijk
0033(0)298399257

Reisinfo

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Op de dag van aankomst kan je inchecken tussen 16.00 uur en 18.00 uur. In de maanden juli en augustus kan je inchecken tot 19.00 uur. Kom je later aan, neem dan contact op met de receptie op telefoonnummer 0033 (0)29 83 99 257.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je de sleutel om je vakantieverblijf binnen te komen. Voor de overdracht van sleutels, controleren we altijd even of de betaling van je verblijf bij ons op de rekening staat. Ook wordt op dit moment de waarborg van € 300,- in rekening gebracht. De waarborg betaal je bij voorkeur via een creditcard.

Huisdieren

In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Zo moeten huisdieren geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee. Ook zijn honden van categorie 1 en 2 niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade.

Calamiteiten

In geval van calamiteiten kan je het Roompot Reizen noodnummer bellen: 0031 (0)113 374 245.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. Is er niets kapot, kwijt of beschadigd? Dan krijg je de waarborgsom volledig terug.

Sleutel inleveren

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel kun je bij de receptie inleveren.

Terugstorten van de borg

Vertrek je vroeg in de ochtend, voor de openingstijden van de receptie? Dan wordt de waarborg binnen 28 dagen teruggestort op je rekening.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.