Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Berglandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Wintersport

Adres

Bergresort Winterberg

Jakobusstrasse 2
59955 Winterberg
Sauerland
Duitsland
0049 15141675809

Reisinfo

Algemeen

  • Overnachtende bezoekers dienen bij de receptie te worden aangemeld en hiervoor dienen parklasten en bedlinnen te worden betaald.
  • Bedlinnen is verplicht om te huren.

Aankomst

Je accommodatie kun je op de dag van aankomst na 15.00 uur betrekken.

Op het park is geen receptie aanwezig. Bij aankomst dien je je naar het informatiebord te begeven (voorbij de trapopgang tussen de 2 eerste appartementsgebouwen). Daar vind je informatie over het inchecken. Het is mogelijk om tot 17.00 uur aan te komen. Indien je door omstandigheden niet in staat bent binnen de openingstijden aan te komen, dien je contact op te nemen met het park via telefoonnummer 0049 -(0) 15141675809. Je kunt alleen later aankomen na overleg met de beheerster.

Vertrek

Wij verzoeken je op de dag van vertrek je vakantieverblijf uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.