Eifelpark Kronenburger See

Dahlem/Kronenburg, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland

  • Nationaal park
  • Stuwmeer
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.4

Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3922 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3922 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Helaas was het stuwmeer dicht en hoorden we dit een week van te voren, dit hadden we graag eerder geweten. Op 25 minuten rijden is Freilinger See, daar konden we ook lekker zwemmen. Het zwembad op het park is klein, maar netjes en er zit een sauna bij. Het was er nooit echt druk. Onze pubers zwommen er 1/ 2 keer per dag en vermaakten zich prima. We hadden huisje 92. Toen we boekten was t een gewoon huisje, maar in de tussentijd was het een comforthuisje geworden. Dat was een fijne verrassing! Ons huisje heeft mooi uitzicht, net als huisje 91. Je kan er heerlijk wandelen, vanaf het park zijn wat wandeltochten. Je moet er wel rekening mee houden dat je in de heuvels zit, dus af en toe flink je best doen met trappen lopen of een heuvel op lopen.
8
Naam: Marian Bruijsten- Van De Berg
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hadden voor dit vakantiepark gekozen omdat het vlakbij de Kronenburger See lag. Handig met 2 tienerdochters. Om zo het zwembad en het meer af te wisselen. Helaas kregen we enkele dagen voor vertrek een mail van het park met de melding dat je niet kon zwemmen in de Kronenburger See. Hier was op de Roompot website niets van te lezen. We waren wat teleurgesteld...onze tienerdochters hadden dus enkel het zwembad. Gelukkig waren er nog verschillende meren in de buurt...dan.maar met de auto.
9
Naam: Annemarie
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zaten op een perfecte ligging qau uitzicht als huisje zelf! Mooi gerestylde woning en het huis was schoon en netjes bij aankomst! Elke dag een geweldig uitzicht en een stukje tuin met een superleuk bankje
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Pieter Smit
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima park als uitvalbasis voor dag tripjes. We hadden geboekt voor het meer maar dat bleek gesloten. Toen we boekten nog niet. Later wel een mail gehad dat het dicht was. Voor een gezin met kleine kinderen 6 en 8 is er weinig te doen op het park. En dus elke dag op pad. Park verder netjes, rustig en schoon. Restaurant weinig aanbod kwaliteit prima. Zwembad klein maar schoon. Prima vakantie gehad.
7
Naam: Marinus Pasman
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Algemeen onderhoud van huisje was echt te slecht. Ik heb nog niet eens alle mankementen genoemd. Geboden kwaliteit staat niet in verhouding met prijs
8
Naam: Vincent Verheugen
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi gebied
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Michael Vidts
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: HP
Datum: 11 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke familievakantie gehad, het verblijf was fantastisch en de sfeer en omgeving zijn ook erg mooi. Een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een geweldig park mooie luxe bungalow
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het wordt tijd voor nog een aantal Laadpalen op het park. Top service dat je gratis mag laden maar meer palen tegen betaling is geen overbodige luxe meer. Nu steeds kijken of er plek is, berg af berg op…
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi uitzicht, prachtige omgeving. Rustig park
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een mooie plek met ruime kavels en genoeg privacy eetgelegenheid op loopafstand. Alleen heel jammer dat het meer niet gebruikt kon worden (is ons bij de verhuur ook niks over gezegd had wat mij betreft wel iets duidelijker gekund ) . Verder een mooie vakantie gehad
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geen parasol aanwezig. Veel vliegen, zet een kaarsje vliegenmepper of spray neer.
9
Naam: Ellen
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super mooi park! Alles schoon en netjes. Vriendelijk personeel. Heel fijn en mooi huisje (nr23) Alleen was de stausee gesloten en dat was een belangrijk deel waarom we voor dit park gekozen hadden. Maar hier kon niemand wat aan doen. Overmacht…
9
Naam: Odin Abbenhues
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden dit een zeer mooi en leuk park. Helaas geen buitenzwembad en erg jammer dat het stuwmeer was gesloten . Ook erg jamer dat het restaurant op woensdag was gesloten en zeer beperkt aanbod van de animatie. De huisjes zouden voorzien moeten worden van horren of vliegen vangers want dat was erg vervelend.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Top huisje, mooie locatie, een hele leuke kinder animatie team, mooi zwembad
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jp Timmerman
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruimte, goed keukenapparatuur, goede WiFi, privacy, prachtig uitzicht
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima uitvalsbasis voor allerlei uitstappen!
9
Naam: Angela
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie, fijn huisje, rust en ruimte, zeer vriendelijk personeel. Niet veel, maar wel voldoende voorzieningen. Echt een heerlijke vakantie gehad!
9
Naam: Kevin D.
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rust
9
Naam: Ron Dul
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vakantiepark was prachtig en schoon huisje ook prima kussens en matrassen mogen wel vernieuwd worden. Erg jammer dat het stuwmeer gesloten was maar daar kon Roompot niks aan doen volgende keer beter , verder alles prima voor elkaar.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.