Reviews

8.7

Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1010 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.1
  • Service point
    8.6
  • Schoonmaak
    8.3
  • Vakantieverblijf
    8.4
  • Zwembad
    7.4
  • Gastvrijheid
    8.7

Bekijk 1010 reviews

Filter de reviews
Naam: A
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
Vriendelijk receptiepersoneel, ruime accomodatie met 6 pers, terras groot met haard, ligging niet op loopafstand dorpje.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
Prima park, top locatie, zwembad klein maar prima, helaas problemen met de temperatuur, speeltuintje is oké, animatie totaal niet gezien, Restaurant prima, alleen heel beperkt( pizza dag, schnitzel dag, etc)
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 april 2024
Leuk!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Miranda
Datum: 13 april 2024
We zaten met 6 personen in een 8 persoons villa. Het enige wat een beetje tegenviel was de grootte van de koelkast. Deze was eigenijk voor 6 personen al net aan. Voor de rest prima villa
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
Een fijne vakantie! Dankzij de goeie ligging fijne uitstappen kunnen doen en dan is het altijd zalig om thuis te komen in een aangenaam vakantieverblijf waar alles aanwezig is wat je nodig hebt
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Roger Smit
Datum: 12 april 2024
Een mooi ruim opgezet park alleen bij ons huisje had de weg wat beter gekend met al dat grind en kuilen. Het zijn ruime huizen en een mooie omgeving. Prima restaurant al het andere hebben geen gebruik van gemaakt. Groetjes roger en georgette
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 april 2024
Erg fijne vakantie gehad in huisje met hoge kwaliteit in mooie omgeving.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 april 2024
Was een zeer impulsieve boeking enkele dagen op voorhand omdat vrienden van ons 127 geboekt hadden en toe ik keek bleek 126 nog beschikbaar. Dus gewoon doen... Alles is super goed meegevallen, leuke omgeving, mooie lange wandelingen, lekker eten en wijn, helemaal geen drukte gevoel van de andere aanwezige gasten of avond- nachtlawaai. Super vriendelijk medewerkers ook naar beide honden :-). We komen zeker ooit terug.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 april 2024
Een in potentie prachtig park dat op een paar kleine dingen verbetering behoeft. Afvalplaats, banieren bij de ingang, speeltuin bij het terras schoonhouden en de prijs van 9 portie frites bij afhaling is schandalig voor hetgeen je krijgt. Dit noemen we bij een normale frituur een/twee familie zakken voor minder dan de helft van de prijs van 31,50 die we nu moesten betalen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    5.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 april 2024
Zeer vriendelijk onthaal. Goede service bij herboeking na autopech vorige keer.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Jochem Herremans
Datum: 5 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Silvester
Datum: 4 april 2024
Mooie wandel omgeving.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Astrid
Datum: 3 april 2024
Voor eventjes op rust te komen en genieten van de natuur en vergezichten een super mooi park. Huisjes goed verdeeld en allemaal vrijstaand. Wij gaan nog een keertje terug
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Rustig park waaruit je diret kunt wandelen en fietsen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Huisje voor 12 personen uitstekend aantal badkamers en toiletten
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
De lange ligging van ons vakantiehuis met het fantastische uitzicht maakte het voor ons top!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Sharon de Gooijer
Datum: 3 april 2024
Wij hebben een heerlijke week genoten, jammer genoeg was de animatie niet wat wij van roompot verwachtte. Snap dat het heel vervelend is als er iemand ontslag neemt maar iemand uit het restaurant het laten doen die er in de ochtenden na mijn gevoel niet zoveel zin in had vind ik echt minder. Daarbij maakte hij een voorbeeld terwijl de kinderen al begonnen waren en vind ik voorbereidingstijd niet in een activiteit tijd horen. Hierdoor kozen wij er ook voor om zo min mogelijk gebruik ervan te maken omdat wij de enthousiasme miste en als er een paas slinger word gemaakt en je laat ze gewoon paas dingetjes kleuren en het slinger idee is weg vind ik dat ontzettend jammer
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Inge van Schaick
Datum: 3 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Mariam Babou
Datum: 25 maart 2024
Huisje was precies zoals in advertentie, alles was top en prima in orde. Enige punt is dat ik het bed te zacht vond, maar dit is een geheel persoonlijke voorkeur. Alles was top en schoon en voorzien van alle gemakken.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: G.F. van der Meer
Datum: 25 maart 2024
Geweldig ervaren uit zicht geweldig mooihuisjes vernieuwd wil zeker weer terug
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 maart 2024
ontspannen. Van de omgeving is Hillesheim nog het leukste stadje.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 maart 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 maart 2024
Prima verblijf op een mooi park met mooie omgeving, huisje was prima in orde en mooi gemoderniseerd. Alleen de bedden waren niet geweldig, te zacht matras en te kort bed.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Ron Silberman
Datum: 22 maart 2024
Uitstekend
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.