Eifelpark Kronenburger See

Dahlem/Kronenburg, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland

  • Nationaal park
  • Berglandschap
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.4

Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3458 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 3458 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een mooi park.Ik wilde met mijn man en zoon er graag een keer heen. eigelijk zijn wij Verslaafd aan het park in Cochem,maar wilde iets anders proberen.Wij komen al naar het park in Cochem vanaf het begin, Zo heerlijk dicht bij leuke plaatsjes , dat miste ik wel op het Kronen Burgerpark. Misschien win ik een midweek Cchem zou wel heel leuk zijn na zoveel bezoeken van ons aan het park in Cochem. Met Vriendelijke Groet Els Vinkensteyn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ondanks de corona maatregelen hebben wij toch, samen met onze hond kunnen genieten. Onze boeking voor 2022 stsat dan ook al vast. Wij verheugen ons erop.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging, mooi huis, vriendelijk personeel, lekkere horeca.
8
Naam: Erik En Ingrid Van Maare
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Helaas minder schoon dan vroeger en last van vele vliegen in huisje douchdeuren sluiten slecht verder alles top
9
Naam: Nicole Bogman-Van Weersch
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontspannen , lekker eten en uitgerust
9
Naam: J.A.C. Hoogesteger
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zijn er voor de achtste keer geweest en vinden het een fijn park. Punt van aandacht blijft de schoonmaak. Ik zie de problematiek best maar het resultaat is niet echt tevreden stellend. Onder banken bijvoorbeeld was de vloer niet gereinigd evenals onder het bed. Voor een huis waar huisdieren zijn toegestaan is dit niet fijn. Wat opviel was dat de ramen zo mooi schoon waren. Bij de buren was dit zeker niet het geval daar heeft waarschijnlijk een hond aan het raam liggen likken. Huisje was leeg en nadat schoonmaak was geweest was de ruit nog steeds vies. Ook de Wifi is echt voor verbetering vatbaar. Niet allen de snelheid maar ook de betrouwbaarheid. Viel in ons geval best een paar keer helemaal uit. Maar onder de streep blijft het een fijn park.
7
Naam: Wim Kroeskop
Datum: 22 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles was prima, zoals gewoonlijk, maar het restaurant is een behoorlijk flop geworden. Een grote salade van 11 euro bleek een half zakja ijsbergsla met daarop 2 schijfjes komkommer en 2 plakjes tomaat. Toen we de ober er op wezen dat de randen van de salade al bruin waren gaf hij de drukte de schuld. Ik wilde uitleggen dat drukte NOOIT de schuld kan zijn van het serveren van oude sla, maar mij werd de mond gesnoerd met een redelijk heftig: ICH GEHE KEINE DISKUSSIONAN AN UND WERDE ES VON DER RECHNUNG HOLEN, waarna hij zich uit de voeten maakte. Normaal gaan we als we op het park zijn, en jullie kunnen zien hoe vaak wij er komen., iedere avond uit eten. Dat hebben we nu ook gedaan, maar dan bij Balkanland dat meteen ons hart veroverde. Het gevolg is dat we daar in het vervolg gaan eten, óók als we weer op het park zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vierde keer Roompot, derde keer in Kronenburger See. Telkens heel tevreden van de inrichting (sauna en bubbelbad, goede bedden, goeie keuken), netheid en ligging (ideaal voor hikes). Prijs-kwaliteit is top, ik kom sowieso opnieuw terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Jammer dat er in de horeca niet meer variatie is. bv seizoensgerechten , zoals nu wild, stoofpotjes,...
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
vriendelijk bij de receptie mooie compleet huisje en schoon. liggen was ook heel mooi deze keer. eetgelegenheid was ook netjes eten was heerlijk.
10
Naam: Jos van Hout
Datum: 21 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ruim 30 jaar voor de eerste keer van vele keren geweest (nog geen Roompot natuurl ijk). Grote verbetering!! Meer flexibele in/out check mogelijkheden zou helemaal fijn zijn. We komen,als dat financieel mogelijk is , beslist terug
8
Naam: Yves Damman
Datum: 20 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Goed, we zien elkaar terug!
8
Naam: Ronald Biere
Datum: 20 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Mooie omgeving, fijne huisje (30)
9
Naam: Loek van der Kolk
Datum: 19 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super verblijf gehad en dus zeker voor herhaling vatbaar
10
Naam: Raymond ter Avest
Datum: 18 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Weer een fantastische week gehad in de Linda 6 wat een fijn huis volgend jaar weer. Ook met een dag regen heb je in dit huis genoeg ruimte en mogelijkheden om de dag door te komen. ECHT SUPER.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Park ligt op een mooie plek tegen een heuvel op met mooi uitzicht. De horeca is goed verzorgd, vriendelijke mensen, prijs/kwaliteit eten is prima.
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging van het park is prima. De bungalow [Comfort 4] is vrij klein, bij binnenkomst overheerst een muffe geur. Het interieur is gedateerd. De bungalow is niet goed onderhouden: 2 x technische dienst laten komen [wifi werkt niet en kapotte lamp]. Wifi valt sowieso erg vaak uit! Keukenraam kan niet open; raamhendel is kapot en vastgezet. Technische dienst komt wel snel langs!
8
Naam: Johan Feil
Datum: 16 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Rene Hazekamp
Datum: 16 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Relaxed. Heerlijke omgeving en jullie vriendelijkheid. En wat hebben we geboft met het weer. Daar kunnen jullie niets aan doen, maar het heeft altijd invloed op je beleving. Helaas, is het stoeien met de temperatuur in het huisje. Waarschijnlijk onze onbekendheid met de vloerverwarming. Jullie doen het fantastisch. 🥰
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooi park met gezellige huisjes op een geweldige ligging
7
Naam: A.M. Giezen
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De accomodatie is prima. Alleen de warmtepomp naast het raam is buitengewoon storend. Je kunt het raam niet open hebben omdat hij bijna constant draait. In de badkamer van 106 ruik je riolering wat wegtrekt met het raam open maar zodra het dicht is ruik je het. Dus daar moet naar gekeken worden. De matrassen zijn vrij zacht. Ik had er geen last van maar de wat zwaardere mannen wel
9
Naam: John Pappers
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park in een schitterende omgeving, goed eten en zeer vriendelijk personeel ,n echte aanrader. Zeker voor mensen die van wandelen houden. Komen nog eens terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi huisje in een prachtige omgeving. vriendelijke mensen. restaurant had maar een beperkte keus
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Martine Bakker
Datum: 13 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een zalige vakantie in een prachtige omgeving en het huisje had een hele fijne onverwachte upgrade. Dank jullie wel!
9
Naam: Casper Sjoerd van Grouw
Datum: 13 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Service reparatieverzoek vriendelijk en humorvol bediening restaurant comfort bungalow qua verwarming en oven
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.