Reviews

8.8

Vakantiepark Hafendorf Rheinsberg scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 196 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.6
  • Onderhoud
    7.8
  • Service point
    8.9
  • Schoonmaak
    7.5
  • Vakantieverblijf
    8.1
  • Gastvrijheid
    8.8

Bekijk 196 reviews

Filter de reviews
Naam: Ruud
Datum: 14 juli 2024
Zeer sfeervol gelegen en ingericht park met leuke accomodaties
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juli 2024
Gezelligheid en rust Hafendorf Rheinsberg ligt in een mooie omgeving is lekker rustig en op een goede afstand van grote steden Het huisje is gezellig en knus je heb er gelijk een thuisgevoel
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2024
Mooi park met leuke huisjes aan het water
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Pieter Venema
Datum: 3 juli 2024
Wij hebben een hele leuke vakantie gehad! De woning was top. Goede wifi (heel blij mee)! Met een gehuurd bootje het water op is erg leuk. Je kunt heel fijn wandelen in het park bij slot Rheinsberg.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Mart.
Datum: 28 juni 2024
Duidelijk vertellen wat er mist in een app. Voor ons viel het tegen dat er geen toilet beneden was. Ik kan slecht traplopen en moest iedere keer naar boven. Op de plattegrond stond beneden wel een toilet, maar daar stond bij ons privat op en was afgesloten. Ook was er geen WiFi. Dat viel ook tegen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Rob Schaap
Datum: 26 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 mei 2024
Prachtige vakantie gehad
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 november 2023
Heel sfeervol park
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Ritchie Scholten
Datum: 21 augustus 2023
Gastvrij en net park op mooie lokatie
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 augustus 2023
Een mooi park met prachtige huisjes in pasteltinten. Omgeven door water wat een apart vakantiesfeertje geeft. De medewerkers bij zowel aankomst als vertrek waren erg vriendelijk en duidelijk. Huisje zelf was erg ruim en van alle gemakken voorzien. De auto kon bij het huisje blijven, wat erg makkelijk is. Een mooi hotel erbij, waar je wat kon eten. een mooie wandeling naar de stad, langs het meer. Hier bevinden zich een aantal restaurants en winkeltjes. En ook een mooi slote met schitterende tuin. Kortom echt een week weg. voor iedereen een absolute aanrader!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 augustus 2023
Mooi gelegen park en prima huisjes.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 augustus 2023
Verrassende ligging aan het meertje. Rust op het park.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Aty Horlings
Datum: 19 augustus 2023
Super, wij hebben genoten
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Leonie Wingers
Datum: 14 augustus 2023
We hebben genoten van onze vakantie. Het park zag er fantastisch uit, mooie ligging, rustig, vriendelijke mensen. En een dagje Berlijn of Sachsenhausen is makkelijk te doen vanaf het park.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: F Hoeve
Datum: 6 augustus 2023
Accomodatie en ligging is goed. Als je geen boot hebt, moet je jezelf vermaken.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Loes Eefting
Datum: 7 mei 2023
Goede bedden
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Hans
Datum: 23 juli 2024
Ferienhaus Skipper Das war das 4. Haus, was wir gebucht hatten und das schlechteste. Billige Terrassenstühle mit abgewetzten Auflagen, Mini-Tisch, keine Liegen, kein Grill, kein Sonnenschirm, spartanische lieblose Einrichtung, aber an jeder Wand eine Uhr, wahrscheinlich Eigentümer Uhrmacher. Am besten haben uns die braunen Umrisse auf den Matratzenauflagen gefallen, da bucht man doch gerne wieder, oder??? Absolut nicht zu empfehlen für den Preis, da waren wir bei den anderen Häusern viel besseres gewöhnt.
5
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 23 juli 2024
Allgemeine Sauberkeit( überall Hundehaare), Geschirr und Besteck schmutzig, Geschirrspüler noch voll, Grill im Abstellraum voll Asche und abgebrannter Holzkohle, Waschbecken im Badezimmer läuft ganz schlecht ab.
8
Naam: Roland
Datum: 23 juli 2024
Tolles Ferienhaus mit Terrasse und Bootsanleger Ein sehr gut ausgestattetes Reihenmittelhaus mit guter Terrasse und direkt vorgelagertem Bootsanleger. Auch der große Rheinsberger See mit der Insel darin und schönen kleinen Badebuchten war klasse.
10
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 22 juli 2024
wir würden wieder kommen großzügige Unterbringungen, alles komplett /ausreichend. Baden, Spiel und Unternehmungen (einkaufen, shoppen) konnte in kurzer Zeit erreicht und genutzt werden
10
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 22 juli 2024
Toller Urlaub zum fairen Preis Es war auch möglich, unsere SUP-Boards direkt an der Unterkunft festzumachen
9
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 20 juli 2024
Im Haus NR R31 ist beim Bootsanleger eine Holzdiele lose
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    1.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 20 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 18 juli 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 16 juli 2024
Immer wieder Die An-und Abreise war völlig entspannt. Das Haus war mega schön, wir haben nix vermisst. Das Boot direkt am Haus liegen zu haben war der Hauptgrund für das Hafendorf. Wunderschöne Umgebung und jeden Tag auf den See zu fahren war Erholung pur. Wir sind begeistert und erholt wieder heim gefahren.
10
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 15 juli 2024
Service sehr gut, freundlich und zuvorkommend, auch auf unser Problem bzgl. Wasserschaden gab es eine schnelle Antwort und Bemühung den Schaden zu reparieren. Ohne Zögern kam, allerdings auf unser Nachfragen, eine Teilrückerstattung unserer Kosten.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 14 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 13 juli 2024
Es war ein sehr schöner Urlaub in ihrem Ferienpark, die Unterkunft war gemütlich, die Gegend ruhig und entspannend.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Ines
Datum: 6 juli 2024
Das Haus hat eine gute Lage. Einrichtung und Außenanlage renovierungsbedürftig.
5

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 14 dagen

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 14 dagen

Dit geldt voor boekingen waarvan de aankomstdatum over minimaal 30 dagen is, gerekend vanaf de dag waarop je boekt. Annuleren kan heel makkelijk via Mijn Roompot. Boek je een last-minute met aankomst binnen 30 dagen? Of wil je na 14 dagen annuleren? Dan gelden onze normale annuleringstarieven.