Reviews

9.0

Vakantiepark Roompot Hillview Resort Grandvoir scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 34 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.9
  • Kindvriendelijkheid
    6.4
  • Onderhoud
    9.1
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.9
  • Vakantieverblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    9.2

Bekijk 34 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 april 2024
De oven staat veel te hoog. Zelfs met een krukje moet je boven je hoofd werken. Dit is onverantwoord gevaarlijk en het is slechts een kwestie van vooraleer hier iemand zware letsels aan overhoud.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: B Verheyen
Datum: 13 april 2024
workshop natuurproducten was heel leuk met een hele goede professionele begeleiding. TOP
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 april 2024
Mooi park binnen een paar jaar waarschijnlijk nog mooier als de beplanting volgroeid is. Huisje was in orde, alleen jammer dat de oven/microgolfoven wat te hoog staat. Propere opgemaakte bedden, handdoeken voor iedereen. En een lekkere verwelkoming. We komen zeker nog eens terug.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Eddie
Datum: 8 april 2024
Wat een prachtig park, wat een prachtig huisje (55). We hebben genoten van het verblijf. De feedback is louter opbouwend bedoeld. Leuke mensen, leuke sfeer, wordt als het straks begroeid is en klaar echt een heel mooi park voor rust zoekers, natuurliefhebbers en sportievelingen. Van begin tot eind de rust geproefd en daar kwamen we ook voor. Super ervaring.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 april 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: P. Vermeeren
Datum: 4 april 2024
Park nog mooi nieuw en prachtig gelegen. Echter een aantal zaken klopten (nog) niet; sauna gereserveerd maar niet aanwezig in ons toegewezen chalet (later wel verplaatst), geen geluid TV, storing in de bediening van de deur, afzuigkap funktioneerde niet.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 april 2024
Zeer mooi nieuw verblijf. Om het park gemakkelijk te bereiken zou er al een melding mogen zijn aan afrit 25 van de autostrade. Bij het invoeren van de straatnaam in de GPS bereik je park langs de andere kant via een zeer smalle straat.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Leuk rustig park. Huisjes zijn gezellig. Beetje jammer van de aanplanten maar dat heeft tijd nodig. En misschien toch iets voorzien om eten af te halen omdat honden niet zijn toegelaten in het restaurant.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: B en W Winter
Datum: 3 april 2024
Wat een prachtplek en wat een schitterende lodges. Een om aan te raden en zeker een om terug te komen.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Zeer mooie vernieuwde huisjes en goede rustige locatie.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Een prachtig verblijf in de natuur. De twee persoons huisjes zijn prachtig en sfeervol ingericht. Ons uitzicht was super en echt niet het gevoel dat je op een vakantiepark staat. De natuur is zo mooi en uitzicht op het dal met een beekje vanuit bed 😊
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Rita Muijtjens
Datum: 3 april 2024
Het is een mooi gelegen park met prachtige huisjes. De huisjes zijn modern en compleet incl. Handdoeken, opgemaakte bedden, hand en douche zeep, koffie en thee en iets lekkers voor zowel ons als de hond. Alles is nieuw. Het restaurant is niet alleen mooi maar het eten is heel lekker. Complimenten aan de kok. Het personeel is heel vriendelijk. In de omgeving is veel te doen. Minpunten: de vaatwasser waarschijnlijk de plaat te zwaar. Waardoor als je hem open maakt de deur direct openvalt.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Beppie de Roo
Datum: 3 april 2024
Jammer van het slechte weer toch genoten van de rust
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 maart 2024
Heel gezellig huisje met een prachtig uitzicht. Echt genoten van de rust en de stilte. Het eten in het restaurant is erg lekker en de borden prachtig gedresseerd, complimenten aan de chef! Het zaalpersoneel is heel vriendelijk en meertalig maar heeft nog wat ervaring en training nodig. Zeker voor herhaling vatbaar.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Marc Neyens
Datum: 28 maart 2024
Aangenaam verrast door het knappe! Knap concept, maar nog wat te pril en met nog heel wat aanleg- & afwerk activiteiten. Volgend jaar zal het er zeker al heel wat volwassener uitzien (begroeiing), Aandacht voor veiligheid & ergonomie : een microgolfoven opstellen boven hoofdhoogte is not done ! Denk bvb aan het risico van hete vloeistof boven het hoofd te moeten uitnemen ! Vaatwasser : de veren van de belaaddeur zijn niet voorzien of afgesteld voor de veel te zware bekleding met een metalen frontplaat ! Geef veiligheid voorrang op design. Memo voor lodge 33 : Bij het verlaten de vloer borstel-schoon achterlaten is moeilijk als er geen borstel voorhanden is. Wij hebben stofzuiger en aftrekker met doek gebruikt. Een douchewisser kan handig zijn voor de nazorg na gebruik van de douchecabine. Voorstel als we toch over eco enzo spreken : een plaid of dekentje kan het aangenaam langer kunnen buitenzitten verlengen en ook het binnen bijverwarmen uitstellen of zelfs misschien vermijden. Hoe dan ook; wij wensen jullie veel succes met dit knappe concept en dat het samen met jullie enthousiaste medewerkers voor de wind moge gaan !
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Inge Mosch
Datum: 25 maart 2024
Het huisje was heel erg mooi, de inrichting en afwerking was echt prachtig. Wij waren de eersten die gebruik maakten van het huisje. Daardoor komen gebreken en foutjes pas aan het licht tijdens de vakantie. Op zich begrijpelijk maar soms toch ook lastig. Wij misten wat kleinigheden zoals haakjes handdoeken op te hangen, de knop van het keukenkastje van de keuken vloog eraf, het volume van de tv kon niet harder, hij stond op 0 dus we hadden geen geluid en de waterdruk van de douchekranen was veel te laag waardoor er maar een mini straaltje uit kwam. Te weinig om fatsoenlijk je haar te kunnen wassen. De omgeving was prachtig en de medewerkers heel hartelijk en kundig. Ik hoop dat ze de kleine probleempjes oplossen, wellicht komen we dan nog een keertje terug!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    4.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 maart 2024
Restaurant weinig goeds over te zeggen buiten dat de cocktails lekker waren. Entrecote was 75% vet ipv vlees, foute wijn gegeven, overpriced voor wat het was...
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    6.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 maart 2024
Leuk verblijf gehad! Je merkt dat de medewerkers hun best voor je willen doen. Ik ben benieuwd hoe het park eruit ziet als al het groen er staat
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 maart 2024
Het was werkelijk prachtig! unieke omgeving op een plekje waar je het absoluut niet verwacht. Vanuit het park wandel je direct de stille natuur in en zeker een aanrader om een wandeling georganiseerd vanuit het park te ondernemen met ranger John. Het park heeft alles om voor een paar dagen de auto stil te laten staan, wandelen, fietsen, heerlijk eten in het restaurant waar ze de kwaliteit van gerechten uit de omgeving centraal hebben staan en daarnaast een heerlijke borrel in de aanwezige kelder bar met uitzicht over het water maakte voor ons alles compleet. Wij komen zeker terug!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 maart 2024
De woning was absoluut top. Versassortiment van supermarktje is te beperkt om een eenvoudige maaltijd te kunnen koken. Zelfscankassa niet handig wanneer er niks te scannen valt (bij de broodjes bv). Prachtige horeca, binnen en buiten! Activiteiten aangepast aan de omgeving en top gebracht. Geweldig assortiment fietsen. Taalkennis medewerkers receptie beperkt (ook Engels is beperkt).
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 maart 2024
Een prachtige locatie, unieke vakantiewoning en vriendelijke service.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024
Ik denk dat dit park bij vele gasten in hun favoriete lijst van bestemmingen komt te staan. Het is een ideale plek om te mountainbiken, te wandelen of gewoon heerlijk een middag in de zon te genieten van het Belgisch bier. Het park bied voor activiteiten aan, en het personeel is zo vriendelijk. Ze staan klaar om je direct op te vangen en je ziet dat ze trots zijn op het park, op het project wat ze neer hebben gezet en geef ze eens ongelijk. Deze bestemming is prachtig en de accommodaties zijn vernieuwend en modern. De gerechten die je in het restaurant krijgt, komen van de lokale boer wat het extra leuk maakt. Chapeau voor de chef die de gerechten met liefde voor je klaar maakt, dit kan je dan ook zeker terug proeven. De sfeer is gezellig en Bourgondisch. Dit past perfect bij de uitstraling van dit park. Kortom, een park wat jouw favoriete eindbestemming zal worden.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024
Fantastische locatie met een geweldig restaurant, heerlijke comfortabele lodge
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Monique Christiaansen
Datum: 18 maart 2024
Wat een mooi park. Super ligging en mooie lodge. Ruim opgesteld. En de ontvangst was zeer vriendelijk.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024
Alle belangrijke punten voor een fijn verblijf waren aanwezig. Enige minpunt is de donkere vloer, hierop kan je letterlijk alles zien (modder e.d. ivm slecht weer en onverharde paden)
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Voyageur vérifié
Datum: 7 april 2024
RESTAURANT UN PEU CHER
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.