Roompot Park Eksel

Hechtel-Eksel, Limburg (B), België

  • Bosrijke omgeving
  • In Limburgse Kempen
  • Avonturenbos

reviews

8.3

Vakantiepark Roompot Park Eksel scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 806 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 806 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon, groot opgezet, mooie huisjes. Ben benieuwd hoe het eruit ziet als de faciliteiten af zijn.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, lieve medewerkers bij de zomer bar. Kindjes genoten van de jeu de boules en waterspeeltuin. Wij komen graag een keer terug!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is nog in ontwikkeling en mist nog wat uitstraling. Verder heerlijk genoten.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes en mooie omgeving. Vriendelijke medewerkers. Nog geen centrumgebouw aanwezig maar dat wisten we. Wel een gezellige zomerbar! Wel jammer dat er de hele dag f16 vliegtuigen laag overvliegen.
8
Naam: Anja Giebing
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje. Beetje last park, masr het is ook nieuw. Alleen erg veel moeite moten doen om de auto te parkeren. Veel te weinig parkeerplaatsen
10
Naam: Tamara Isberta/mergelsberg
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit is de allereerste vakantie waar we volgend jaar weer willen komen!! We hebben nog lang niet alles gezien. Hopen wel dat de huisjes netjes en goed blijven en de prijs niet veranderd
9
Naam: Mirjam van der Kwaak
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Lore
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten van een weekje Limburg met ons gezin! Huisje, locatie, de zomerbar, de waterspeeltuin… allemaal super in orde !
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne vakantie gehad
10
Naam: R Bouman
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi park met knappeverblijven
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi nieuw park. Mooie schone huisjes. Momenteel nog weinig voorzieningen en speelmogelijkheden voor kleine kinderen. Last minute deal erg goed, we hadden een mooie aanbieding.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Mel
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kindvriendelijk , duidelijk omschreven, toegankelijkheid naar een medewerker. Huis is schoon bij aankomst en comfortabel. Check in en out zijn praktisch en snel. Zelf had ik iets meer privacy gewenst op het huisje naast ons, iets uit elkaar. Ook kinderanimatie als tip, zoals koos konijn. Verder waren wij zeer tevreden en hebben wij het erg naar ons zin gehad! Jullie zijn toppers!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super, gezellig, veel contact met iedereen, veel kinderen, ruimtelijk.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park....komen zeker nog terug
10
Naam: Roy Kimmel
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het creëren van een klein beetje privacy op de terrassen middels bijvoorbeeld een tuinscherm zou ik wel als puntje ter verbetering willen aandragen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een mooi compact park. Helaas was het hoofdgebouw nog niet klaar, maar er was een gezellige bar aanwezig!👌
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes, de airco was een pluspunt. Verzorgde paadjes, alle info was aanwezig. Ook al was het centrale gebouw er nog niet, toch waren alle voorzieningen aanwezig. De mogelijkheid om spelmateriaal te gebruiken is ook een pluspunt. Ondanks de inspanningen van de technische dienst, bleef de airco in de slaapkamer van huisje 44 lekken. Hopelijk zorgt dit in de toekomst niet voor schade binnen in het huisje. De technische dienst kwam telkens vlug ter plaatse om dit op te lossen, maar dit zal eerder een probleem zijn om te melden bij de installateur. Een vakantie die voor herhaling vatbaar is.
8
Naam: B Megchelsen
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weinig privacy, er zouden afscheidingen tussen de terrasjes moeten. Zodat je de buren niet ziet zitten!
10
Naam: Cindy Lozie
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel mooi verzorgd park,met heel vriendelijke medewerkers,huisje was tip top in orde en qua hygiëne was het ook in orde,de omgeving is ook heel mooi zeker een aanrader om er een naartoe te gaan
10
Naam: Charline Masselus
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Marjolyne Hilbrink
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel nette accomodatie en praktisch ingedeeld. Fijn dat er ook een airco in zat waardoor de warme dagen iets plezanter waren. De bedden waren prima en er was zelfs voldoende ruimte voor een kinderbedje op de kamer. Keuken was van alle benodigdheden voorzien. Vuilnisscheiding was ook goed verzorgd door makkelijke emmers. Het is een mooi park en fijn dat het autoluw was hierdoor kun je makkelijker bewegen en is het veiliger voor de kinderen. In en uitchecken door puur de pincode van de deur was zo handig. Geen gedoe bij een balie en gewoon je huisje is wanneer je er bent. Qua autoparkeerplaatsen mochten er wel wat meer bijkomen. Wij hebben vaak moeten parkeren op de elektrische auto parkeerplaats of invalide plekken omdat er simpelweg geen parkeerplek was. Het hoofdgebouw was er nog niet maar dit was mooi opgelost door het servicepunt bij de ingang en de pop up bar met jeu de boule baan. Welke overigens heerlijke cocktails maken. Wij komen zeker in de toekomst nog eens terug, we zijn namelijk ook benieuwd naar het park als deze af is. Daarnaast is het ook een park waar je met kleine kinderen gerust kan verblijven.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Afscheiding tussen terrasjes zeer wenselijk. Verlichting in badkamer uiterst sumier.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een prima vakantie gehad, des al niet te min heb ik toch wat tips om het verblijf mogelijk nog aangenamer te maken. De keukenkastjes zijn erg hoog waardoor je daar weinig Opberg mogelijkheid hebt voor wat boodschappen. Misschien onder de trap een kast daarvoor plaatsen dit is nu Loze ruimte. De badkamer heeft geen ventalitire alleen en rooster zonder afzuiging. Een extra lampje bij de spiegel zou daar prettig zijn. De buitenlamp die die echt wel nodig hebt om je huisje met donker binnen te komen omdat je anders de code niet kan invoeren. Brand nu van zonsondergang tot zonsopgang. En is erg fel. En geeft hinder bij het boven slapen onze buren hadden hem zelfs afgeplakt. Mogelijk wat minder fel en op bewegingssensor.
8
Naam: Daniël Deckers
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Afzuiging is zeer goed hoorbaar in de slaapkamers s’nachts. Het is zelfs een beetje storend.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust ruimte sfeer
7
Naam: Marianne Van der Horst
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De Eksel is nog een heel nieuw park! Verbazend dat dmv de buitenbar, fietsverhuur, paddlebaan en waterspeelplaats er toch nog iets leuks van te maken. Jammer genoeg was het huisje niet zo schoon toen we aankwamen maar dit werd rap opgelost.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.