Reviews

8.5

Vakantiepark Roompot Park Eksel scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1113 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.5
  • Service point
    8.8
  • Schoonmaak
    8.3
  • Vakantieverblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.8

Bekijk 1113 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024
Wij hebben een leuk verblijf gehad ondanks het mindere weer maar het park en de streek richt zich vooral op fietser wij zijn trouwe klanten van Roompot , maar dit park is minder geschikt voor ons .Maar boeken zeker verder met Roompot
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Anja Jansma
Datum: 24 mei 2024
Ik was super tevreden. Mooi park, vriendelijk personeel
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Frans Kooijman
Datum: 23 mei 2024
Nette vlotte bediening
Reactie van Roompot
Bedankt voor uw geweldige review. We zien u graag weer terug!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2024
Mooie plek en mooi accommodatie
Reactie van Roompot
Bedankt voor uw geweldige review. We zien u graag weer terug!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Diego Valcke
Datum: 21 mei 2024
Al de 2de maal dat we hier op vakantie komen en tweemaal genoten van de rust en omgeving
Reactie van Roompot
Beste familie Valcke, Bedankt voor jullie geweldige review! We zijn trots dat we even op jullie vergeten jassen hebben mogen passen bij ons Service Point. We hopen dat desalniettemin een fijne reis naar huis hebben gehad. We verheugen ons al op jullie volgende verblijf. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Marie Thérèse Meyer
Datum: 21 mei 2024
We zijn hier al vele malen geweest , en hopen nog veel terug te komen . Het park heeft alles wat wij zoeken .
Reactie van Roompot
Beste familie Meyer: wat fijn dat u weer op ons park was en dat u zich hier zo thuis voelt! We verheugen ons alweer op uw volgende bezoek. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Maureen Vanderstraeten
Datum: 21 mei 2024
heel fijn verblijf
Reactie van Roompot
Bedankt voor de fantastische review! We zien u graag weer terug op ons mooie park. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Super tof park, goede uitvalsbasis om fietstochten te maken. Goed restaurant met zonnig terras. Verscheidenheid aan ontspanningsmogelijkheden.
Reactie van Roompot
Bedankt voor de geweldige review - graag tot ziens op ons mooie park! Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: J.G.T. Bruning
Datum: 21 mei 2024
Zeer ontevreden. Niet kunnen koken op vrijdag gemeld zondag pas iemand die langs kwam. 16 persoons huisje en de oplossing was dat je maar 1 pan op t fornuis mocht zetten!! Bij aankomst konden we niet in t huisje ondanks dat er extra betaald was voor de early check in. In 1 slaapkamer waren de matrassen van de bedden zeer aan vervanging toe, allemaal harde bobbels. Voor ruim 1000 euro per nacht echt mega teleurstellend allemaal. We eisen dan ook financiële compensatie
Reactie van Roompot
Beste mevrouw Bruning, Hartelijk dank voor het delen van uw feedback. We betreuren het ten zeerste dat uw verblijf niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Ons team staat elke dag voor u klaar van 8.30 tot 21.00 uur en we doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben echter gemerkt dat u tijdens uw verblijf herhaaldelijk per e-mail contact met ons heeft opgenomen, en wel naar ons algemene Roompot e-mailadres voor meer dan 200 parken. Hierdoor was het voor ons onmogelijk om onmiddellijk op uw verzoeken te reageren. Laten we ter zake komen: ons Service Point bevond zich op slechts een steenworp afstand van uw accommodatie, dus de afstand was zeker te overbruggen. Binnen een fractie van de tijd die u heeft gespendeerd aan het versturen van uw e-mails, had u een gering aantal stappen kunnen nemen om tot aan onze receptie te komen en hadden we alle punten direct voor u kunnen oplossen. Wat betreft de inductiekookplaat, deze functioneerde naar behoren met de standaard oververhittingsbeveiliging. Zoals eerder vermeld, kunnen we geen financiële compensatie bieden hiervoor. We willen graag benadrukken dat ons doel altijd is om al onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden. We hopen dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen op ons park en dat we dan een directe communicatielijn kunnen hebben voor een vlottere afhandeling van eventuele vragen of verzoeken. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Algehele verblijf
    2.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    2.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    1.0
  • Gastvrijheid
    5.0
2
Naam: Koen Grawet
Datum: 20 mei 2024
Te veel lawaai van de snelweg als je op het terras zit
  • Algehele verblijf
    6.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: J.M.S Korthagen
Datum: 17 mei 2024
Goed
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Rustig was niet druk, verrast door fietsomgeving
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Mooi rustig park Goede service. Prima huisjes
Reactie van Roompot
Bedankt voor deze fijne review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 mei 2024
Prima vakantiepark
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 mei 2024
Heel vriendelijk personeel, zeer lekkere keuken, een aangenaam verblijf gehad. Echter bij vertrek hadden we nog broodjes besteld maar omdat dit zo lang duurde, grote file klanten, hebben we die niet meer afgehaald omdat we anders te laat de bungalow zouden verlaten. Voor de rest een heel mooi rustig park. Voor ons één van de aangenaamste parken met zeer vriendelijk personeel. Proficiat 8
Reactie van Roompot
Bedankt voor uw fijne review! Ondanks dat u ons zon mooi rapportcijfer geeft, nemen wij het verbeterpunt met onze broodjesservice serieus - we hebben de nodige organisatorische en broodnodige verbeteringen reeds doorgevoerd! Graag zien we u nogmaals terug! Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Janice Paus
Datum: 14 mei 2024
Heerlijk verblijf in een mooi park met fijne uitstraling gehad.
Reactie van Roompot
Bedankt voor uw fijne review - graag zien we u nogmaals terug! Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
Het huisje was perfect, schoon , comfortabel en met een complete uitrusting. Maar ……..de broodjesservice was ronduit slecht. Wij hadden vooraf broodjes besteld, en nota bene een bevestigingsmail ontvangen. Maar op die ochtend kregen we te horen dat de broodjes niet aanwezig waren. En we waren niet de enige…. Bovendien was er een lange wachtrij, die voornamelijk veroorzaakt werd door een slechte organisatie van de afhandeling van de bestellingen.
Reactie van Roompot
Bedankt voor deze geweldige review! Oei, de broodjes - onze verontschuldigingen. Ondanks uw mooie rapportcijfer nemen we uw feedback serieus. De nodige verbeteringen zijn reeds doorgevoerd! We hopen u heel snel weer opnieuw te mogen ontvangen op ons mooie park. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
idiale ligging voor een fietsvakantie, restaurant met lekker eten en goede service
Reactie van Roompot
Bedankt voor deze geweldige review! Graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Lies Vandooren
Datum: 13 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 mei 2024
Winkel gaat pas om 8.30 uur open.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Nicole Symoens
Datum: 12 mei 2024
Heel rustig, goed onderhouden park. De huisjes zijn voorzien van alles, zowel id keuken, de badkamer, de slaapkamers...etc. Rondom, een heerlijk verblijf in een fantastische omgeving! Niet te vergeten de vriendelijkheid vd medewerkers, heel aangenaam!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 mei 2024
Heel fijn park, lekker klein en overzichtelijk! Schone en modern ingerichte huisjes. De bedden zijn wat smal en irritant dat het hoeslaken niet om het matras blijft zitten.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Van Damme Samaya
Datum: 12 mei 2024
Wij hebben met ons 2 een leuk verblijf gehad. Super vriendelijk personeel. Als we met de kinderen zouden komen vind ik het aanbod erg beperkt van amusement. Het park is super netjes onderhouden. Het was wel erg luidruchtig met al de kinderen rondom, voor echt de rust op te zoeken niet ideaal. Wel een erg rustige omgeving! Mooi kunnen fietsen met jullie mooi onderhouden fietsen. Het huisje zelf op het eerste zicht proper. Het servies was volgens mij niet gecheckt want er zaten wel wat nog vuile dingen in de kast. Verder nog wel wat vergeten hoekjes en kantjes bij de poetsploeg. Door jullie erg informatieve mail een heel makkelijke in en uitcheck gehad.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 mei 2024
Wij zijn uiterst tevreden over ons verblijf bij roompot Eksel. Proper en goed onderhouden vakantiehuisje.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 mei 2024
Huisje was schoon en nieuw. Trap naar boven erg smal en steil. Was fijn geweest als de slaapkamer boven bij de trap dicht was geweest. Te weinig faciliteiten op het park voor kinderen. Bestellen via de app ging niet goed. Ondanks een bevestiging per mail was de bestelling niet aangekomen en/of verwijderd. Een bestelling op de laatste dag was niet compleet doordat de artikelen niet meer voorradig waren, dat is gewoon niet acceptabel. Bij de fietsenverhuur moesten we zelf de hoogte van de (kinder)fietsen aanpassen en de banden oppompen. De aardige jongedame wist niet goed hoe dat moest en de fietsen konden heel duidelijk wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Al met al was dit te veel geld voor hetgeen we kregen.
Reactie van Roompot
Beste, Bedankt voor het delen van uw feedback! We nemen dit ter harte en zullen het gebruiken voor verbeteringen. We kunnen niet wachten om u tijdens een volgend verblijf te verrassen. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Algehele verblijf
    5.0
  • Kindvriendelijkheid
    5.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    5.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    6.0
5
Naam: Margot Van der Linden
Datum: 10 mei 2024
Heel erg genoten ! Bedankt
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024
Leuke, rustige vakantie gehad in het groen. Huisje was netjes en comfortabel.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.