Roompot Park Eksel

Hechtel-Eksel, Limburg (B), België

  • Bosrijke omgeving
  • In Limburgse Kempen
  • Avonturenbos

reviews

8.3

Vakantiepark Roompot Park Eksel scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1212 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1212 reviews

10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: R Nieuwenbroek
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De faciliteiten van het park zijn nog in aanbouw. Jammer dat het park slecht bezet was. De vakantiehuisjes zijn prima. Als de faciliteiten klaar zijn zal dit park beslist meer tevreden vakantiegangers aantrekken.
6
Naam: Antoine van Uum
Datum: 1 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huis was 4 dagen voor onze aankomst schoongemaakt. In de kast lagen nog een zak met brood en op een slaapkamer lagen sigaretten peuk. De woning was voorzien van airco units wat helaas in de koude periode niet erg lijkt te werken. Was het in de woonkamer aangenaam, dan was het boven ontzettend warm. Het lukt je niet om alle kamers op een normale tempratuur te krijgen. in 1 douche was het warm water niet te regelen. De douche was heet, of heel erg heet (bijna verbrand zo heet) Het park is nog in opbouw (dat wisten we) maar er was gewoon echt helemaal niets. Dit was op de site niet duidelijk.
Bedankt voor het invullen van de enquête. Wat vervelend dat de temperatuur van de accommodatie alswel de temperatuur van de douche niet goed werkte of goed te regelen was. En dat er een aantal dingen in uw accommodatie niet schoon waren. Onze excuses hiervoor. Onze collegas van de parkreceptie vernemen het altijd graag als er iets niet in orde is. Dan kunnen zij meteen met u meekijken naar een passende oplossing. We hopen dat u desondanks enkel prettige herinneringen aan uw verblijf over heeft gehouden. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken.
Reactie van Roompot
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn ,net park ,rustig ,jammer dat het restaurant en winkel zo op zich laat wachten
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ff een paar opmerkingen: - vuilnisstraat best bij de uitgang, nu ligt dit in het midden van het park - meer groen, zodat er ook meer afscheiding ontstaat tussen de huisjes - meer kinder speeltuinen - best jullie plattegrond aanpassen, nu verwacht je reusachtige vijvers ;-) - inductiekookplaat laat te wensen over, als je voor 16 man moet koken, loopt helemaal warm - voor 16 mensen mss een 2de vaatwas voorzien? - goed werkende rookmelders die niet midden in de nacht afgaan ;-) - verlichting voor de paadjes
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enige nadeel is de gehorigheid die we hadden van onze buren en 1 nacht verschillende keren om half3 in de nacht met de deuren slaan
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons huisje was echt ontzettend gehorig. We hoorden letterlijk de buren praten binnen. De buren gingen helaas pas rond 2.00 uur ‘s nachts slapen, waardoor onze nacht erg kort was. Wij waren met een kindje van 15 maanden oud. Helaas is het huisje absoluut niet kindvriendelijk. De vloer is letterlijk steenkoud en er is een trap met vide welke niet afgeschermd is. Na de eerste nacht hebben we gevraagd of er een huisje vrij was op een hoek of een huisje welke vrij was zonder buren. Medewerkster gaf aan dat er vrije huisjes waren, maar dat hier een meerprijs bij hoorde van minimaal €100,- Dit vind ik voor Roompot begrippen slechte service. Wij komen met een klacht over gehorigheid en we moeten extra betalen om in een huisje te trekken welke toch leeg staat. We zijn door bovenstaande reden helaas na 1 nacht al vertrokken in plaats van de geboekte 3 nachten. Voor ons helaas geen Roompot meer.
Vervelend dat u overlast heeft ervaren tijdens uw verblijf van de buren. Indien er alleen nog luxere types beschikbaar zijn, kunt u inderdaad alleen omboeken tegen bij betaling. Wist u trouwens dat we ook kindervriendelijke accommodaties verhuren? Hopelijk heeft u verder uitsluitend plezierige herinneringen aan uw verblijf!
Reactie van Roompot
7
Naam: Carina Reel
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes , klein maar gezellig ingericht . Ons hondje was mee . Zeer rustig op het park . Spijtig dat er nog geen winkeltje of drank - en eetgelegenheid is want op wandelafstand is er maar 1 brasserie en daar zijn hondjes niet toegelaten .
10
Naam: Carine Bekaert
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel leuke, rustige vakantie gehad. Dat ons hondje mee kon is zeker een opsteker. Heel goede locatie. Echt tevreden !!! 1 klein aanradertje. Misschien een keukentrapje voorzien voor kleine mensen. 😊 De kasten zijn nogal hoog. Anders TOP !!! Proficiat. Grtjs Eddy, Carine en Gustje (hondje)
10
Naam: Joyce Termont
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een super fijn weekend zowel voor kinderen als honden. Fijne bedden, van alle voorzieningen voorzien 👍 Leuk park met veel mogelijkheden
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel net park, leuke huizen. Familievilla ruim met voldoende privacy. Meer dan voldoende servies en bestek. Extra koffiezet zou eventueel wel mogen. Best wel wat negatieve zaken gelezen vooraf maar dat hebben wij totaal niet zo ervaren!
9
Naam: Ali Oomen
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima huisje en park. Alleen als je slecht ter been bent en in de achterste huisjes zit dan is het no best wel ver lopen vanaf het punt waar je dan even mag staan. Uitladen van de auto en weer inladen is dan best een klus. Misschien is een kar of bolderwagen een optie? Verder was het prima.
9
Naam: Wendy Vranken
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed ontvangen op het service point, vriendelijk personeel tot werkvolk toe! Mooie huisjes, voldoende keukenmateriaal en veel groen wat leuk is voor onze honden. Wel wat jammer met de zomer al in gedachten dat er geen huisjes zijn met afgesloten tuin. Heel goede bedden. Gewone gourmet gedaan, zeker voldoende en heel lekker! Benieuwd tegen de periode dat alles af is. Wij komen terug!
8
Naam: Esther Brandt
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
nee we hebben het reuze naar ons zin gehad dank u wel voor alle goeie zorgen nog
9
Naam: Steven Nelen
Datum: 24 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Totaal was de indruk zeer goed, is ook een nieuw park. Park is gereed voor de toekomst. Jammer dat de keus voor de vloer niet de mijne zou zijn, vooral bij de keuken. Deze is mijnsinziens zeer kwetsbaar voor ( vet) vlekken.
6
Naam: ER
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op de website wordt aan gegeven dat het park niet ver van de vliegbasis Kleine Brogel ligt. Dit kan lawaai hinder geven. Het park ligt heel dicht bij de N 74. Die geeft flink wat geluidsoverlast. In de zomer zal dit niet zo aangenaam zijn om buiten te zitten. Verder is er geen privacy. De terrassen liggen in erg dicht bij elkaar, en voor een groot deel langs de hoofdweg van het park.
Bedankt voor uw beoordeling. We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om deze punten met ons te delen! U als gast ervaart Roompot als geen ander en wij kunnen veel leren van uw feedback. We gaan dit zeker bespreken met het parkmanagement om te kijken of er verbeterpunten zijn waar aan gewerkt kan worden. Hopelijk mogen wij u nogmaals ontvangen op een van onze parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Eric Koopmans
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De bungalow was goed verzorgd.was niets op aan te merken.bedden en kussens van zeer goede kwaliteit.warm water en verwarming zeer goed. Helaas is er geen restaurant of afhaal. Ik had gelezen dat het restaurant in aanbouw was van de zomer,maar kreeg de indruk dat de bouw stil ligt. Het is ook net een bouwplaats en oogt niet als een gezellig park. Voorlopig geen reden om binnenkort weer een boeking te doen,dan kiezen we toch voor andere lokatie.
Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat de verbouwing van het restaurant voor een andere indruk over het park. We zijn druk bezig met het restylen van de parken en dan is het jammer om te horen dat er ongemakken ontstaan door die verbouwing. Fijn om te horen dat de accommodatie wel goed is bevallen! We gaan uw punten bespreekbaar maken bij de parkleiding en gaan kijken naar verbeterpunten rondom de sfeer op het park. We stellen het erg op prijs dat u de tijd heeft genomen om deze punten te delen met ons! Graag tot ziens op een van onze parken.
Reactie van Roompot
7
Naam: Jennifer Out
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De omgeving was heel mooi. Als het park af is in 2023 komen wij zeker nog een keer terug!
10
Naam: Jos Cornelissens
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne omgeving, huisje op zich prima.
9
Naam: Sophie D.
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn zeer tevreden over dit park. Dit park is wel eerder voor volwassenen die rust willen of dit park als uitvalsbasis voor daguitstappen, wandelingen of fietstochten willen gebruiken. Dus iets minder geschikt voor de kleinsten, al zijn ze in het park zeker welkom. Er is alleen weinig voor hen weinig te doen en de huisjes zijn niet zo kindvriendelijk ingericht. Ook zijn de honden hier van harte welkom.
10
Naam: Arlette Hermans
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park dat nog zaliger zal worden eens al de faciliteiten er zijn, vooral de shop en bar dan.
9
Naam: Hilde Vermeulen
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi vakantiepark ,goede ligging,propere huisjes. We hebben er met zn drieen van genoten. Zijn benieuwd naar het resultaat van het restaurent enz.
9
Naam: Natasja Goethals
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het een superfijne ervaring. Het huisje was vrij nieuw, schoon en sfeervol ingericht. De omgeving was top, en we hadden geen tijd om alles te doen wat we wilden. Graag nog eens terug, maar dan langer!
9
Naam: Martin Gyde
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst in check point de vriendelijke en beleefde ontvangst en veel uitleg wij warenzeer tevreden over dit park
10
Naam: Kelly Baert
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jan Bouwe
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel vriendelijke medewerkers!!!
8
Naam: Karina Lormans
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park was goed, tv was niet goed Handig zou zijn gebruiksaanwijzing oven, airco....

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.