TEST action promo

Terug

Buitengewone Uitpakkers November 2021

Hunebed of waterpret?

De mysterieuze hunebedden, enorme gestapelde stenen, die je her en der tegenkomt in het Drentse landschap in combinatie met de nog ongerepte natuur vormen al jaren de toeristische trekpleister die Drenthe is. In het gezellig plaatsje Borger - midden in de natuur en omringd door hunebedden — ligt vakantiepark Hunzedal, een veelzijdig vakantiepark waar echt enorm veel te doen is. Zwemmen, boogschieten, bowlen of zonnebaden aan het grote recreatiemeer? Aan het ontbijt in je comfortabele verblijf zijn er voor jong en oud elke morgen voldoende plannen te maken. Gaan we op de fiets de omgeving verkennen of nemen we een duik in het zwembad? Wordt het vandaag hunebed of waterpret?

Vakantiepark Hunzedal 2 vakantieverblijven

Comfort 6B
  • 47 m2
  • Gratis
Vrijstaand chalet met 3 slaapkamers en vaatwasser
Chalet
vanaf 180,- 99,-
ma 13 dec 2021 - vr 17 dec 2021

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

HU4A
  • 38 m2
  • Gratis
Vrijstaand chalet met 2 slaapkamers en een badkamer
Chalet
vanaf 164,- 79,-
vr 10 dec 2021 - ma 13 dec 2021

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

Tenzij anders vermeld, zijn de actievoorwaarden van toepassing op alle acties (aanbiedingen, last minutes en arrangementen) van Roompot.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.