TEST action promo

Terug

Buitengewone Uitpakkers januari

Dichtbij en toch 100% anders

De typische vakwerkhuizen, uitgestrekte wijngaarden, rivier de Moezel en historische plaatsen rond Ferienresort Cochem roepen een romantische en authentieke sfeer op. Niet voor niets is dit gebied al vele jaren een favoriete vakantiebestemming bij Nederlanders en Belgen. Het vakantiepark is gelegen in heuvelachtig gebied en ligt op 350 meter hoogte, een kleine 200 meter boven het plaatsje Cochem. Hier geniet je vanuit je originele vakwerkvilla van het prachtige uitzicht op de omliggende heuvels en bosrijke omgeving. Naast een overdekt zwembad, bowlingbanen en Koos Kids Club zijn de golfbanen een belangrijke troef. Beginnende en gevorderde golfers genieten op de 9- of 18-holes baan van uitdagende holes en prachtige vergezichten.

Ferienresort Cochem 2 vakantieverblijven

GCL4B Comfort
  • 85 m2
  • Gratis
Bungalow met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een wasmachine
Bungalow
vanaf 139,-
vr 28 jan 2022 - ma 31 jan 2022

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

GC6 Comfort
  • 83 m2
  • Gratis
Gerestylede bungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers
Bungalow
vanaf 139,-
vr 28 jan 2022 - ma 31 jan 2022

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

Tenzij anders vermeld, zijn de actievoorwaarden van toepassing op alle acties (aanbiedingen, last minutes en arrangementen) van Roompot.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.