Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Breeduyn Village

De splinternieuwe, luxe bungalows van vakantiepark Breeduyn Village liggen op slechts 5 minuten loopafstand van de Belgische Noordzeekust. Naast de zee en het uitgestrekte strand vindt u hier een uniek duinlandschap, goed voor uren wandelplezier. Stap ook zeker eens op de fiets voor een tocht langs oude kastelen en pittoreske dorpjes in de buurt. Of doet u liever een ommetje over de autovrije boulevard, na een heerlijk pannetje mosselen met Vlaamse friet? Genieten is niet moeilijk, zeker niet hier. Ontdek het zelf, het is écht een vakantie waard!

 

Libelle-arrangement
Voor deze aanbieding geldt dat er géén verplichte bijkomende kosten zijn. De prijzen zijn altijd inclusief de huur van uw vakantieverblijf, reserveringskosten, toeristenbelasting, gratis wifi in uw vakantieverblijf en verbruik van gas, water en elektriciteit.

Breeduyn Village 1 Vakantieverblijf

Luxe 4

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

Luxe 4

Luxe, vrijstaande villa aan boulevard
vanaf
359,- prijs uitleg
  • 95 m2
  • Wifi (gratis)

Er is slechts een beperkt aantal vakantieverblijven beschikbaar voor deze aanbieding, dus op = op. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten / wijzigingen onder voorbehoud. Tenzij anders vermeld, zijn de actievoorwaarden van toepassing op alle acties (aanbiedingen, last minutes en arrangementen) van Roompot Vakanties.