Terug

Beach villa’s Hoek van Holland

Ontwaken met het geruis van de zee, zo vanaf je terras het strand op lopen, en ‘s avonds met een goed glas wijn de zon in de zee zien zakken. Klinkt misschien als een droom, maar de ultra-moderne strandvilla’s op het ruime strand van Hoek van Holland maken het allemaal waar. Hier rennen de kinderen zo het strand op, terwijl jij helemaal tot rust komt op de eigen veranda met uitzicht op zee. En zeg nu zelf, twee slaapkamers én een luxe badkamer, er zijn weinig strandhuisjes waar je zoiets vindt. Niet alleen op warme zomerse dagen, maar ook de rest van het jaar is het hier heerlijk uitwaaien, schelpen zoeken of vliegeren. De beach villa’s zijn bovendien per twee geschakeld, dus ideaal om samen met vrienden te boeken.

Zie jij jezelf hier al zitten? Boek dan snel een heerlijk verblijf aan de kust en ontvang 10% korting! Deze actie duurt tot vrijdag 10 december 2021 en is geldig op aankomsten tot en met 4 maart 2022.

Roompot Beach Villa's Hoek van Holland 1 accommodation

Beach Villa 4-6
  • 50 m2
  • Gratis
Beach Villa met 2 slaapkamers, 1 badkamer en zeezicht
Beach House
vanaf 349,- 322,-
ma 6 dec 2021 - vr 10 dec 2021

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

Tenzij anders vermeld, zijn de actievoorwaarden van toepassing op alle acties (aanbiedingen, last minutes en arrangementen) van Roompot.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.