Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de overgang van het Zeeuws polderlandschap en de duinen, ligt het gloednieuwe Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Aan een gedeelte van het park wordt nog gewerkt, maar het is nu al de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie aan zee. Geniet op het strand of maak een heerlijke fietstocht door de kilometerslange duinen. In een van de vele strandpaviljoens en restaurants in de omgeving ervaart u bovendien dagelijks het bourgondische karakter van dit deel van Zeeland.

 

Libelle-arrangement
Voor deze aanbieding geldt dat er géén verplichte bijkomende kosten zijn. De prijzen zijn altijd inclusief de huur van uw vakantieverblijf, reserveringskosten, toeristenbelasting, gratis wifi in uw vakantieverblijf, en verbruik van gas, water en elektriciteit.

Bij accommodatietype L6A Comfort zijn de eindschoonmaak, keukendoekpakket en opgemaakte bedden bij aankomst ook bij de prijs inbegrepen.  

Beach Resort Nieuwvliet-Bad 1 Vakantieverblijf

L6A Comfort

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

L6A Comfort

Gelijkvloerse lodge met 3 slaapkamers
vanaf
359,- prijs uitleg
  • 56 m2
  • Wifi (gratis)

Er is slechts een beperkt aantal vakantieverblijven beschikbaar voor deze aanbieding, dus op = op. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten / wijzigingen onder voorbehoud. Tenzij anders vermeld, zijn de actievoorwaarden van toepassing op alle acties (aanbiedingen, last minutes en arrangementen) van Roompot Vakanties.