Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Park Zeedijk

Park Zeedijk

Herkingen, Zuid-Holland, Nederland

  • Duurzame bungalows
  • Rust en ruimte
  • Tussen 2 natuurgebieden

reviews

8.8

Vakantiepark Park Zeedijk scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 126 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 126 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie locatie, mooi huisje, wel erg warm, doordat er geen zonwering is aan de achterkant van het huis. Nu waren we er wel net met de warmste dagen, maar de airco had dan moeite om het koel te houden, doordat we de zon niet konden weren. Horren zouden ook fijn zijn in de ramen/deuren. Luxere tuinstoelen zouden ook een extra toevoeging zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super moderne huisjes op een klein park. Erg fijn om een week vakantie te vieren.
7
Naam: Jenneke Lankhorst
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hadden graag wat faciliteiten op het park gehad( broodjesservice en krantje). Voor kinderen niet geschikt( geen speelfaciliteiten en gevaarlijk met diepe onveilige sloten). Niet dichtbij stadje of restaurant om te eten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustige vakantie gehad in een mooi ingerichte bungalow.
10
Naam: Marjolein
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Op wat kleine puntjes na een heerlijke tropische vakantie gehad in eigen land :-)
9
Naam: Petra Nijst
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontspanning na hectische tijd!
9
Naam: Michael Regensburg
Datum: 21 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Uitstekend park, weliswaar zonder faciliteiten zoals kampwinkel, zwembad e.d. maar wel heerlijk rustig en landelijk gelegen. De bungalows zijn heel comfortabel, licht en ruim alleen jammer dat er geen zonwering bij de vele ramen zit. Omgeving is uitermate geschikt om wandel of fietstochtjes te ondernemen.
9
Naam: R. Hollanders
Datum: 21 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooie en nette bungalow. en voor rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij houden van rust en natuur en leuke huisjes. En dit was 3 uit 3! Dus een top park!
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer tevreden over de ligging van het park en de rust. Ideale uitvalsplek voor fietsers en wandelaars.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie rustige plek om bij te komen, uit de hectiek.
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ligging van de bungalow aan het natuurgebied is schitterend, prachtig opstaan en heerlijk in de zon zitten overdag met een mooi uitzicht. Het huisje is heel nieuw en netjes schoon. Hardlopen, wandelen of fietsen in het nabijgelegen natuurgebied is ook een echte aanrader!
9
Naam: Gustaaf Kamphorst
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk genoten in dit verblijf. Heb 2 puntjes van aandacht, de bank zakt zover door, dat lekker zitten niet echt mogelijk was. En wellicht handig om koffielepels in het huisje aanwezig te hebben. De lepels die er nu lagen, waren te groot voor de koffiekopjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk genoten in het huisje en de omgeving. Fijn dat de auto bij het huisje kon staan en dat onze hond ook mee kon genieten!
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hele mooie nieuwe huisjes. Ondanks dat het park (Zeedijk) in aanbouw is, hebben we genoten dan de rust. Er is onwijs mooie natuur en de huisjes grenzen hier mooi aan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Marco
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ruimte om je heen
9
Naam: Annette Driehuis - Van Der Plas
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ons verblijf is fantastisch geweest na een hele heftige periode in ons leven hebben wij het nodig er tussen uit te gaan en de stilte op te zoeken,park zeedijk is daar de uitgelezen plek voor en we hebben genoten en weer even op kunnen laden. We hebben wat geluidsoverlast gehad maar na dit gemeld te hebben is er uiterst goed gehandeld. Met vriendelijke groet, Fulco en Annette
9
Naam: Miriam van Gelder
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben erg genoten van de ligging aan het natuurgebieden de oude dee/klaasjeswater. Variatie aan vogels. Ook de kleinschaligheid van dit park vonden wij erg prettig.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel mooi nieuw huisje op een prachtige locatie met uitzicht over de natuur.
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De sfeer van het park en van het huisje is super. De ligging van het park zo dicht bij de natuur is heerlijk. Het park is ruim opgezet.
9
Naam: Corinda van Duyn
Datum: 28 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem uit Lelystad
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park is duidelijk nog in aanbouw. Zelf vind ik dat de prijs-/kwaliteitverhouding daardoor nog scheef loopt. Je zit in de middle of nowhere en niets is zonder vervoermiddel te bereiken. Wandelen is wel mogelijk maar naar de 1e supermarkt is te ver. Verder zijn er nog weinig bomen/struiken omdat het allemaal nog jong is. Hierdoor kijkt je het hele park over en er is geen sprake van beschutting/privacy. Wordt uiteindelijk een mooi park met een mooie ligging maar voor nu zou ik de prijs aanpassen op de huidige situatie. De bungalows zijn wat mij betreft meer ruime chalets. Bedden zijn goed maar wel erg hard. Dat is even wennen. Etna keukenapparatuur is niet duurzaam. Ik zou dat niet hebben gekozen. Ook jammer dat er nog op gas wordt gekookt. Maar al met al zijn we weer thuis gekomen van een lekker weekje relaxen. De prijs was nu ok door laagseizoen. Voor hoogseizoen zou ik die niet kiezen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad en zijn zeer tevreden
9
Naam: Yvonne Van der Heijden
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top. Zijn al vaker naar Roompot geweest, en elke keer goed. Vooral de nieuwere/ nieuwste huisjes zijn top! Efficiënte indeling waardoor in een huisje alles zit wat je nodig hebt, maar dan ook nog in huiselijke sfeer! Wij komen vaker!
9
Naam: Arie Palsgraaf
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Park Zeedijk is nog een nieuw en jong park. Maar de zeer moderne woning is van alle gemakken voorzien. Verder is de ligging bijzonder. Aan een natuurgebied en dichtbij het Grevelingenmeer. Er wordt nog wel gewerkt aan uibreiding van dit park tot een totaal van 77 woningen. Het is zeker een park met allure. Zeker geschikt om aan te bevelen, voor mensen die rust zoeken en voor ons om nog eens te bezoeken.
8
Naam: Robert Pors
Datum: 2 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel goed, voornamelijk doordat het huisje nog gloednieuw is en veel comfort biedt (goede bank, lekker stoeltje, open haard, kastruimte). We hebben een aantal zaken opgeschreven die we misten: - afwasborstel; - schepje voor de filterkoffie; - miniflesje afwasmiddel; - maatkannetje; - soeplepel (verder juist veel bestek aanwezig); - een passpiegel op de slaapkamer met het tweepersoonsbed. Alternatief voor afwasborstel en afwasmiddel zou kunnen zijn: standaard meer servies. Er is tenslotte wel een vaatwasser, en nu ging die meestal aan terwijl er nog het nodige bij had gekund... Verder: top!
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.