Zeebad

Breskens, Zeeland, Nederland

  • Overdekt zwembad
  • Zee en strand
  • Vlak bij België

reviews

8.3

Vakantiepark Zeebad scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3364 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3364 reviews

9
Naam: Marleen Claeys
Datum: 28 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben erg genoten van dit vakantiehuis,qua voorzieningen en comfort hadden ze aan alles gedacht.
9
Naam: H. Van Buul
Datum: 28 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn park je zit overal dichtbij zelfs op loopafstand goed te doen
10
Naam: Jazmin Spronk
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een fantastisch en gezellig weekendje. De locatie en faciliteiten waren geweldig, we gaan zeker terug. Bedankt voor alles!
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden geluk met het weer, dus het was super om vlot naar zee te kunnen gaan. Goede info via mail gekregen Huisje was super in orde, proper, ruim genoeg, terras ruim
10
Naam: Irma Otten
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke lodge, ruimte, rust. Mooi aangelegd. Super omgeving en Breskens is een leuke plaats. Komen zeker terug!! Jullie bedankt.
10
Naam: Evy Pattyn
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Supermooi en goed voorziene lodge. Rustig valantiepark met topligging dicht bij de zee. Topweekend gehad!
8
Naam: Suzanne Van der Boom Lammens
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging super, huisje was goed, maar niet goedkoop.
7
Naam: Sjaak Schilder
Datum: 26 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooie ligging, mooi en schoon verblijf
9
Naam: Theodora Reicheld
Datum: 26 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Locatie park tov strand, dorp en ligging lodge (1203). Omheinde tuin, erg prettig wanneer je met honden vakantie viert.
10
Naam: J.G.F van Wakeren
Datum: 26 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Met prachtig weer 5 dagen genoten van ons verblijfplaats.
9
Naam: Anton Pasmans
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park ziet er mooi en schoon uit iedereen is behulpzaam ligging was uitstekend mooie lodge. Ik zou het iedereen aanraden daar heen te gaan . Een dikke 10 .
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben wederom een fijne vakantie gehad. Net verzorgd en compleet huisje. Laatste dagen kwamen we er bij toeval achter dat onze voordeur niet helemaal recht hing. Technische dienst is ter controle gekomen, maar mocht dit euvel niet zelf oplossen. Tevens wat problemen met de ventilatie op de badkamer, na het douchen bleef de damp lang hangen. Ook hieraan was niets te doen. Wij douchten eerder en lieten daarna slaapkamerraam open ter ventilatie. Je bent op vakantie, dus niet te moeilijk doen. Enig puntje van verbetering: horretjes bij de slaapkamerramen. Door de bouwplaats extreem veel last van langpootmuggen. Al met al weer een positieve ervaring, met kleine puntjes ter verbetering.
9
Naam: Ray Blom
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
vakantie park is top. het niet hoefde in te checken maar gelijk met de vooraf gegeven code is slim en super handig. heb zeker de intentie om nog eens terug te komen. Alleen wat ik als minder ervaren heb is dat enkele personeelsleden niet erg behulpzaam zijn en andere daarin tegen super de best doen en dat de cafetaria een half uur eerder sluit zonder mededelingen vooraf
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi park Heerlijk rustig Verder hebben we weinig gebruik van de accommodatie gemaakt Wel jammer dat er geen eclectische fietsen meer waren we konden bij de boeking ook niet reseveren nog extra gebeld. Kom je er voor zijn er geen wel jammer.
10
Naam: J.J.G. Visseren
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Héél groot park en gelukkig lag onze bungalow niet ver van het strand. Nadeel wel grote afstandnaar service cent’rum.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en schoon bungalow ligt op een mooie locatie. Het park was rustig
10
Naam: Dirk Bekooij
Datum: 22 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was zo goed,dat wij gelijk voor volgend jaar weer geboekt hebben.
10
Naam: Monique
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fantastische vakantie in een rustige omgeving, vlak bij het strand
10
Naam: Thelma Dekker
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging, loopafstand van strand, geen gedoe met wachtrijen voor in en uit check met de code die we kregen. Huisje keurig onderhouden, ruim en frisse look. Ook de hond heeft een wereldtijd gehad. We wilden echt niet naar huis, wij niet en de hond niet.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
voer het 4de jaar op rij super fijn gezellig was wel meer herrie door de bouw kon niet uitslapen maar toch een dikke 10
10
Naam: A.C. van Galen
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en de problemen werden meestal snel opgelost
10
Naam: W.M. de Bruijn
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben dit park gekozen om ligging. Hebben iedere dag gefietst en zijn dus weinig op het park geweest
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een geweldige accomodatie. Aan alles lijkt gedacht. Mijn honden konden los in de tuin spelen door de omheining. Veel privacy mooi de ruimte. Alles was netjes en goed onderhouden. Twee minpuntjes. Een 6 persoons verblijf met maar 1 parkeerplaats lijkt iets aan de krappe kant. Nu was het rustig op het park en konden wij gebruik maken van de parkeerplaatsen die niet genummerd waren. Geen poepzakjes te verkrijgen, maar wel netjes vuilnisbakken. Misschien is dit wel gedaan vanwege het milieu. We komen graag weer terug!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
gezellig in goed gezelschap
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad en hebben genoten van de mooie omgeving. Met onze tips (voornamelijk m.b.t. de schoonmaak) is het een toplocatie en komen we in de toekomst graag nog eens terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We voelden ons meteen thuis, en dat is pas vakantie!!!!!!!!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.