Bel ons: 02 669 81 98

We staan u graag te woord

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Cadzand-Bad, Zeeland, Nederland

  • Luxe villa's
  • Gelegen aan grote waterpartij
  • Strand op 350 meter
  • Dicht bij Brugge en Knokke
  • Gratis wifi

reviews

8.6

Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8466 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 8466 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige locatie, mooie huisjes, super inrichting, kortom : perfect !
8
Naam: Leen De Brabanter
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Topvakantie! Voor jong en oud ! Wij komen terug!
9
Naam: Peter Bakker
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Schalkwijk
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een fijne vakantie gehad, alleen doordat het weer minder was waren we wat meer op het park aangewezen. En dan kom je erachter dat het zwembad bijvoorbeeld erg simpel en klein is.
9
Naam: Erwin Van Dijck
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Genoten met kleinkinderen , ook omgeving is zeer aangenaam
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een fijne vakantie gehad op een mooie kokarde. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Nadat het park aardig groot is, heb je geen last van buren, huisjes zijn mooi gesitueerd met ruime tuinen. Verder goed onderhouden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Mia Wouters
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Er was een geurtje in sommige kamers. Onderhoud was niet meer wat het vroeger was. Maar al bij al zeer leuke vakantie. Geweldige ligging, concept op zich werd zeker gewaardeerd. We komen hoogstwaarschijnlijk terug. Mia
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een echt vakantie gevoel top !
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een gezellige familiebijeenkomst in een daarvoor geschikt park en aangepaste villa.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.