LARGO Noordzee Resort Vlissingen

Vlissingen, Zeeland, Nederland

  • Beach-style lodges
  • Direct aan zee
  • Zeeuwse cultuurhoofdstad

reviews

8.7

Vakantiepark LARGO Noordzee Resort Vlissingen scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 986 beoordelingen

  • Onderhoud
  • Schoonmaak

Bekijk 986 reviews

9
Naam: Jan de Jong
Datum: 28 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Mogelijkheid om fietsen te stallen bij aanvang strand (Panta Rhei) zou een grote aanbeveling zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Echt super
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Ilse
Datum: 27 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Edwin
Datum: 27 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Kleine tip: de bovenste ramen om vanuit je bed de zee te zien was niet echt schoon. En terrasheater 😉
9
Naam: Karin
Datum: 27 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het vriendelijke, hartelijke onthaal, de mooie locatie, parkeren vlakbij, de luxe faciliteiten van de erg nette accomodatie hebben me blij verrast!! Ik kom zeker terug!!! Vriendelijke groet, Karin
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Gordijnen punt en stapelbed boven missen. Ophanghaakje/rekje voor handdoeken badkamer mist. Schoonmaak kan beter, de koffiesporen zaten aan buitenkant keukenkastjes bij aankomst. Schoonmakers hangen op wisseldag voor je huisje en zijn vrij luid. Je wordt er zenuwachtig van en rust is ver te zoeken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Marian van Opstal
Datum: 25 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
loopafstand te groot en zeer ongemakkelijk
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Tip om eierdopjes aan het keukengerei toe te voegen. TV haperde menigmaal.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
2 slaapkamers met douche aan te kleine kant. Geen gewone kasten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Sfeer en inrichting van het strandhuisje is werkelijk perfect, complimenten. De ligging is natuurlijk het meest fantastisch. De zee zien vanuit je bed.. Bagage service & parking ook super. Wij vonden het een heerlijke ervaring. Blijft erg prijzig maar was nu te doen na de zomervakantie (eind september).
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij miste een plateau voor de shampoo/douche gel op te zetten in de doucheruimte zelf. Onderhoud goed in de gaten houden. Her en der wat kleine mankementen (dopjes terras stoel, plankje in de kamer met de stapelbedden beschadigd). De bezem heeft zijn beste tijd gehad. Huisje 29.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Was de eerste keer in een nieuw huisje (al zo’n 8x in oud huisje) maar was super, ook al waren we gehecht aan de oude, de nieuwe met haar meer luxe is erg goed bevallen. De tv hoeft voor ons echt niet maarja, gewoon niet aangehad. Badkamer heerlijk, iets groter allemaal en fijn ook de handdoeken, ook al is dat voor ons allemaal geen must. Terrasje was heerlijk, zo overdekt kun je toch iets langer buiten zitten. Enige minpuntje...wij zouden incheck om 14.00 uur doen, en uitcheck om 11.00. Het kost echt genoeg en met het extra uurtje kun je toch net even ietsje langer genieten. Tot volgend jaar september weer!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Dikke vette 10, op alle fronten fantastisch geweest!
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Sander Van Helvoirt
Datum: 21 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Bedden waren wat oncomfortabel, verder heerlijk genoten op een toplocatie!!!
4
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
1. Het is belachelijk duur 2. Voor dat geld verwacht ik een soort van roomservice, bv. Een kaart met dingen die je kunt laten leveren aan huis, zoals een vers brood. 3. Niet te begrijpen dat je ZO ver moet stappen met al je materiaal. 1 x per uur zou er een dienst moeten zijn, waarbij je je materiaal kan afgeven aan de receptie en dat ze dat bezorgen aan de hut. 4. De hutten staan te dicht bij elkaar, het concept van een comfortabele cabin in alle rust op het strand is ver te zoeken.je hoort alles van 2 cabines verder. 5. Ik kende het strand niet, en was verbaasd dat de giga boten zo dicht kwamen met waar je zwemt. Moeilijk om je van het idee te ontdoen dat je dan in proper water zwemt. Tot daar aan toe, maar dit is niet duidelijk op de website, die ziet er erg idyllisch uit. 6. Van het resort effect heb ik niet veel gemerkt. Zijn dat de safaritenten op de parking?
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wat jammer dat uw verblijf op LARGO Resort Vlissingen niet geheel naar wens was. Graag bieden we onze excuses aan. Het is immers ons doel om u een prettig verblijf te bezorgen. Wij zullen uw opmerkingen kenbaar maken bij het parkmanagement, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Wij hopen u, ondanks uw ervaringen, nogmaals te mogen begroeten op één van onze Roompot parken of Largo Resorts!
Reactie van Roompot
10
Naam: Annie Balkema
Datum: 20 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij hebben een ongelofelijke toptijd gehad in het strandhuisje! Supervriendelijke ontvangst en de receptie altijd zeer behulpzaam! Ook het strandhuis was perfect en van alle gemakken voorzien. Prachtige locatie op het Nollenstrand in Vlissingen! Een dikke 10! Volgend jaar gaan we zeker boeken en wederom genieten van het mooie Zeeland❤️
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hadden weer een heerlijk weekend in het vakantiepark.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het plekje is geweldig, zeker bij mooi weer. We hadden een prachtig weekend!!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Arjen Boersma
Datum: 20 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Echt toplocatie en topservice. Was echt een heerlijk weekend zonder zorgen en natuurlijk heeft het weer ook erg meegewerkt maar echt fantastisch weekend gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.