Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hof Domburg

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.2

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9344 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9344 reviews

8
Naam: THM
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede locatie maar huizen hebben wel opkapbeurt nodig
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
alles, behalve de faciliteiten op het pleintje: dat kon iets gezelliger/meer aangekleed
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
In het privesanitair missen we een thermostaatkraan op de douche ter voorkoming van verbranding bij kinderen. Meer controle op auto’s bij de kampeerplaats.
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij kunnen niet overal een goed cijfer voor geven, omdat we niet overal gebruik van maken. Dat ligt niet aan jullie maar aan ons zelf.
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Veel voorzieningen van het park zijn oud, wel redelijk schoon. Communicatie rondom plots veranderen tijdsblokken zwembad niet gecommuniceerd, hierdoor niet meer kunnen zwemmen laatste dag van verblijf.
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben als zeer verrassend ervaren. Groot park maar leuk opgezet. Mooie tenten, luxe.
9
Naam: Eric van Os
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi aangelegd
9
Naam: Martine Broothaerts
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Schitterend verblijf, zowel bungalow, park en living.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg leuk weer
10
Naam: Gaby Pol
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons verblijf was prima, slechts een minpuntje. De geboekte bungalow lag wel op het zuiden, zoals gevraagd, maar door een grote boom kwam er geen zon op het terras.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heel fijn gehad op het park. Het is voor oudere mensen toch wel een hele wandeling naar het dorp. Mischien (tegen betaling) een shuttle af e toe.
9
Naam: Reijse
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
was goed en wilden bij boeken, maar helaas...................was er geen plaats meer. Dan is het dus goed geweest.
10
Naam: Sjors De Jong
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fantastische vakantie gehad. Alles goed geregeld en Hof van Domburg is een heerlijk park.
8
Naam: Herman Hoskens
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer mooie ligging aan de zee en het pittoreske dorpje, veel groen in het park en rustig
9
Naam: Ilse van der Linde
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
wij hebben 2 top nachten gehad op de camping. De ligging ligt perfect om gewoon te voet naar Domburg te lopen maar ook om savonds over het strand te lopen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals eerder vermeld zouden de regels van die worden genomen door Corona beter moeten worden vermeld gecommuniceerd. Duidelijke brief ik vakantiehuisje bij aankomst zou een meerwaarde zijn. Uiteraard hebben wij begrip en respect voor de genomen maatregelen maar deze moeten wel voor iedereen duidelijk zijn.
9
Naam: Jan Schoofs
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannend
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was een leuk verblijf! Safari tent is goed bevallen. Mooie ligging van het park en een divers aanbod op het park. Fijne grote supermarkt! Goeie warme douches
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alles in de buurt. Dorpje Domburg, Middelburg, Veere,strand, faciliteiten op het park etc.
8
Naam: Wil Verheezen
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk en gezellig park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Graag liever volgende keer verse wortels in de supermarkt . Ze waren echt oud en al lichtjes beschimmeld. Fijne, vriendelijke bediening in restaurant van gemotiveerde mensen!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Roger Braeken
Datum: 3 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Personeel in algemeen vriendelijk en behulpzaam. Bungalow was ruim, schoonmaak kon wellicht iets beter en bungalow mist sfeer. Voornaamste reden voor ons bezoek was de locatie in Domburg.
10
Naam: louis verdonck
Datum: 3 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
goed onderhouden proper park vriendelijk
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie ligging
9
Naam: Frank Swinkels
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
ik kom al jaren bij de roompot,en ben altijd tevreden geweest alleen , ik heb deze keer weer een comfort plek gekozen alleen er zat geen watervoorziening op de plek zelf en ook geen afvoer.ik vind dit wel bezwaarlijk omdat ik er wel voor betaald heb. groeten frank swinkels
9
Naam: Firmin De Keyzer
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
bij aan komst weg wijs gemaakt naar ons huisje , al was het druk het voelde niet druk aan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ruim opgezet park
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons huisje was prachtig! Ruim, schoon, nieuw, alle faciliteiten voor onze baby. Heerlijke bedden, goede douche, mooie keuken. Alles wat we nodig hadden! Enige minpunt is - bij fantastisch weer zoals wij hadden - dat het echt HEEL heet wordt bij 25-30 graden. Dan kun je er tussen 4 en 8 eigenlijk niet zijn, want de parasol is veel te klein om buiten te kunnen zitten, er is geen beschutting (608 ook niet achter het chalet want daar staat een hek) en in het chalet ga je helemaal kapot. Gelukkig sliep onze baby nog in de kinderwagen, maar het babykamertje was gewoon ongezond geweest als daar een klein kindje had moeten slapen. Verder was het jammer dat bij aankomst de sleutel niet werkte (in de zon wachtend met alle spullen, een 3jarige peuter en zes weken oude baby moest man weer terug naar receptie, in de rij etc), dat vervolgens het huisje niet schoongemaakt bleek en we pas op vrijdag (we kwamen maandag aan) omdat we bij toeval door de poort reden waar de nieuwe lichting incheckte een boekje kregen van het park. We wisten niet dat dat er was en dus ook niet hoe allerlei zaken werkten. Verder een fantastisch verblijf gehad. We denken er met veel plezier aan terug! Wat heerlijk in Domburg, genoten!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.