Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12507 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12507 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Bep Teekens
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor ons de eerste keer . Wij hebben het park ervaren als prettig ,fijne huisjes ,goed onderhouden en georganiseerd. De locatie was top! Wij raden t zeker onze kennissen en vrienden aan. En komen zeker nog eens terug in Domburg
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huis redelijk maar niet erg schoon helaas. Kookpannen die je niet kunt aanpakken omdat er geen pannenlappen aanwezig zijn. Servies niet erg praktisch: veel eierdoppen maar geen gewone koffiebekers of koppen. En weinig terrasruimte rond het huis.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, mooie ligging, goed restaurant
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We waren heel tevreden van ons verblijf, mede dankzij het prachtige weer. Het huisje kon beter, bij aankomst zaten er overal spinnen en spinnenwebben en het terras lag vol vogelstront. We zijn ook niet op voorhand verwittigd dat er tijdelijk een waterprobleem was, al was dit wel snel opgelost. Verder verliep alles wel super goed, gemakkelijk om de activiteiten te reserveren, top zwembad met heel aandachtige redders en leuke bowling met zeer vriendelijk personeel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Chalet zat dichtbij het voetbalveld en brasserie dat was fijn. Heerlijk buiten kunnen zitten bij ons chalet. Zwembad was top. Savonds heerlijk op het strand wandelen. Goed gegeten in de brasserie.
9
Naam: Mark & Antoinette Homburg
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een mooi opgezet ruim park met een lekker zwembad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een prima week gehad in een lekker groot en schoon huis op een goede locatie en de voorzieningen voor kids waren prima. Alleen de scelters waren niet te doen en onveilig.
7
Naam: S. Dijkstra
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De ligging van het park tov strand en dorp zijn perfect. Zwembad is leuk. Supermarkt is ruim voldoende. Sanitair is wat verouderd, maar schoon. De gehuurde ingerichte tent is prima, maar de ligging van de tent is bedroevend. Op de plattegrond lijkt het dat je op een veldje staat, maar je kijkt tegen de achterkant van een vieze oude caravan aan met het gras een halve meter hoog. Niet een echt mooi uitzicht. Ook de ruimte tussen de tent en de caravan is te klein om een spelletje badminton of blokken ofzo te doen. Ook het contact maken met de andere gasten, is zo niet handig. Het echte campingleven (gezellig contact met de buren, spelende kinderen voor de tent, vriendjes maken) is er niet. Wij huren al voor het 7e jaar een ingerichte tent op verschillende campings van verschillende organisaties, maar dit hebben we nog niet eerder meegemaakt. Heel jammer. Bij de andere huurtenten die we op deze camping hebben gezien, was het precies zo bedroevend.
9
Naam: Jan De Colvenaer
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We zijn grootouders met 2 kleinkindjes. Kindjes hebben een top weekje achter de rug. Ze vragen al naar volgende vakantie.
8
Naam: G. in der Maur
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden s ochtends zon in de tuin, maar na de middag niet. En om te barbecuen was het niet gezellig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne vakantie gehad. Medewerkers zijn erg vriendelijk. Had graag meer persoonlijk contact gewild. De kampeervelden zijn erg minimaal. De veldjes ook. Ruimte voor kinderen om 5e spelen is er niet. Dit vonden wij een groot minpunt. Als de plekken iets groter zouden zijn en er meer ruimte op de veldjes zou zijn zouden wij het een heel mooie camping vinden
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ondanks de drukte op het park de enorme rust. Mooie ligging in een prachtige omgeving. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het personeel. Het was allemaal een dik voor elkaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima park. Misschien de keuken van het restaurant langer open. Zwembad vond ik leuk maar niet al te schoon. Camping plaats was prima. Prima supermarkt. We hebben een fijne vakantie gehad.
10
Naam: Albert Hoekstra
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rust en uitstraling wat je ook ervaart in het buitenland! Heerlijk tot rust gekomen en de kinderen hebben zich prima vermaakt op het park maar ook bij de zee.
10
Naam: Annelot
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie vakantie Perfecte plek bij dorpje en strand op loopafstand
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Wij vonden alles mega, top park, mooie ligging en wat vooral op de camping belangrijk is: super schoon sanitair! Echt respect voor de schoonmakers! En een hele fijne sfeer over heel het park! Ook mooi dat je je pasje voor toegang al toegestuurd krijgt, geen wachttijden, vriendelijke ontvangst bij de slagboom! Dit mag wat ons betreft zonder muziek. Maar Wij hopen deovolente zeker terug te komen!
9
Naam: Mirry Dijkstra
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Enorm veel comfort en een schoon, vriendelijk, ontspannen, veilig verblijf op een prachtige locatie vlakbij Domburg en het strand. het heeft ons aan niets ontbroken. We hebben een enorm fijne tijd gehad!!!! Bedankt daarvoor! Mirry & (dochter) Louiza Dijkstra
8
Naam: Andreas Veltman
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Verder netjes en schoon. Maar doe iets meer aan onderhoud van sanitair gebouw. Is erg verouderd. Zwembad is netjes en schoon. Vloertegels zijn af en glad. Geef meer sfeer aan het zwembad. Leuke vriendelijke medewerkers. Bediening schoot er soms erg bij in. Je moest vaak zelf bestellen. Verder goed eten. Werkt op naar de 10
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Frank Bakker
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alles klopte. Het park, het personeel, de stacaravan ... alles prima in orde. De ligging van het park is natuurlijk fantastisch. Heel dicht bij het strand en Domburg. Natuurlijk kan ik hier gaan typen dat de huurprijs best hoog was, maar het voornaamste is dat we genoten hebben.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig ligging direct aan zee
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Graag regels van het park op papier dan hadden we kunnen lezen hoe de aanpak is van lawaai in de nacht. We hadden moeten bellen, dan was er iemand gekomen.....dus dan moeten wij iemand uit bed bellen.... laat iemand tussen 23.00 en 24. 00 uur een rondje doen. Nu leggen jullie het probleem bij mensen die er last van hebben. Het heeft afgelopen nacht tot half 4 geduurd voor het stil was.
8
Naam: Rp van der Waart
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Laura Veltman
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad, kom graag terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles goed schoon en netjes vriendelijke medewerkers
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prettige, sfeervolle camping.
9
Naam: Rein Bouwer
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Voor zon groot vakantiepark is het er rustig en relaxt
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enige verbeterpunt: -matig werkend slot voordeur -af en toe te weinig waterdruk -waarschijnlijk door werking hout: plotselinge, harde geluiden overdag en s’nachts
10
Naam: N.M Demmers
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben veel plezier gehad met de hele Fam. 17 mensen Toppie
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.