Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    00316 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 18:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hof Domburg

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Overdekt zwemparadijs
  • Kuur- en beautycentrum
  • Op loopafstand van Domburg
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8411 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 8411 reviews

10
Naam: J.L. van Os
Datum: 25 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
iedere keer dat we hier komen is het geweldig
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Geweldig we hebben genoten van het huisje en van het park hopen zeker nog eens terug te komen
9
Naam: H.W. Schakel
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuke accommodatie en ligging van het huis op het park. Prima faciliteiten en inrichting. Ligging van het park heel centraal.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Gerard Zwekars
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het vakantie verblijf ligt op een mooie locatie en het zwembad is goed.Alleen vonden wij de het huisje aan de binnenkant niet proper.
8
Naam: Cees Nuiten
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben het buiten gewoon naar ons zin gehad op het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prettig park en fijn gelegen vlak bij Domburg.
10
Naam: E Rietveld
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het is een fijn park mooi huisje en schoon. Jammer dat er geen plint onder keukenblok en koelkast zit en bezem om te vegen erg vies, en mischien kan er gekeken worden naar de vlekken iop het bankstel en poef, we hebben plaids gekocht om er op te leggen.
8
Naam: Christ van Lint
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Alles zag er geweldig en schoon uit. Alleen er heerste een bepaalde Visgeur in het huisje Dit gemeld aan de receptie en even later kwam er een man. Die rook ook dezelfde geur en ging met een spuitbus rond. Of het geholpen heeft weten wij niet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn verblijf gehad maar wat kleine dingetjes. Kraan in keuken lekt, onvoldoende verlichting in woonkamer, kastdeuren in beide slaapkamers klemmen
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Appartement ziet er weer mooi uit en is praktisch ingericht. Leuk verblijf!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
va de aankomst tot aan het vertrek voelden we ons thuis. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. V.w. ons te vroeg zijn vroegen we of de auto vast bij de bungalow mocht staan. Dat was goed en werd meteen gekeken of de bungalow beschikbaar was. Hij was beschikbaar en we mochten er direct in.
10
Naam: W.J. van Oosten
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gezellige bungalow. Netjes ingericht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
zeer mooi park, huisjes zijn prima in orde .eetgelegenheid is matig door de openingstijden dit ook voor de supermarkt
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
rustig gelegen bungalow. Periode draagt hier uiteraard ook heel duidelijk aan bij. Aantal vragen moeilijk te beantwoorden daar meest genoemde zaken vanwege seizoen niet open zijn, hetgeen voor ons overigens geen enkel bezwaar was. Lekker rustig. In de zomer mijden wij standaard de plaats Domburg en vindt U ons in juni op de Dishoek( al 14 jaar)
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We zijn blij verrast met het park. Leuk zwembad ook voor oudere kinderen al het nodige is op het park aanwezig. Domburg zelf is een heel leuk plaatsje. We komen graag een keer terug. Het huisje was op zich ruim genoeg en de woonkamer en slaapkamers prima. Toilet en badkamer zijn toe aan renovatie, dan zou het echt helemaal top zijn! Toen wij net aankwamen deden onze pasjes het niet, dus konden wij het huisje niet in. Nadat wij hadden gebeld stond binnen 5 minuten iemand voor onze neus om ons te helpen. Het slot bleef het helaas wel slecht doen. Wat heel jammer is dat er een hele zware rooklucht in de slaapkamers hing en dat de vorige bezoekers dit hebben geprobeerd te maskeren met zware parfum. Met een kind met Astma is dat echt not done....
8
Naam: Marianne De Buysere
Datum: 23 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel fijn park, alles perfect voor de tijd van het jaar. Iedereen supervriendelijk. Alleen de chalet was vuil, deuren, ramen vies. Je mag niet echt rondkijken want dan zie je van alles. Het meest waar we ons aan ergerden is de vuile vaat in de kasten. Daar was zeker geen controle op gedaan. Dit was zeer jammer.
7
Naam: A Donders
Datum: 22 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
De biefstuk was niet vers de champignons waren niet gaar en de friet meerdere keer gebakken en de jus had een hele aparte bijsmaak . Het gevoelig was een avond en een dag diaree voor 2 personen
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een mooie ligging, lopend ben je zo in het centrum van Domburg. Het huisje is ruim en de twee badkamers zijn erg prettig. Helaas is er wat achterstallig onderhoud en de schoonmaak kan beter. Omdat de radiator in de badkamer lekte en de voordeur erg smerig was, hebben we dit doorgegeven. Dit werd erg snel opgelost!
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een super verblijf gehad! Rustige periode, heel fijn voor de kleine kindjes die we bij hadden. Ruime accommodatie!
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Shirley Van Binsbergen
Datum: 21 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi vernieuwd huisje, fijn dat het zo ruim is!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een ontspannend weekend!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben erg genoten van een weekend weg op dit vakantiepark. We waren met vier volwassen en 2 kinderen (2 jaar en 4 maanden). Het huisje was meer dan ruim genoeg voor ons zessen. Goed onderhouden en schoon. Op het park zijn volop faciliteiten aanwezig waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Zoals het restaurant, supermarkt, zwembad en speeltuinen. Centrale ligging, vanaf het park loop je zo naar het centrum van het gezellige Domburg en naar het strand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer ruim vakantiehuisje op loopafstand van zwembad en het gezellige Domburg
8
Naam: Henk Buijs
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Comfortabel huisje met alles erin wat je nodig hebt voor een weekendje of weekje weg.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De brasserie mag in het weekend wel open gaan als de animatie begint als ouders zijnde is er niks te krijgen omdat de bar pas om 12:00 open gaat dat is echt heel erg slecht
8
Naam: Fluit
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ruim gerestyled huisje, fijn zwembad met water op juiste temperatuur. Leuke animatie voor de kinderen en ligging tov strand ook prima! Fijn verblijf gehad
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.