Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Appartementencomplex Bosch en Zee

Appartementencomplex Bosch en Zee

De Koog/Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Zee en strand
  • Natuurgebied

reviews

8.5

Vakantiepark Appartementencomplex Bosch en Zee scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 687 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 687 reviews

10
Naam: Jan Feenstra
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij hebben het weer prima naar ons zin gehad en komen hier graag snel nog een weekje
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontzettend leuk, mooi appartement, rustig, niet gehorig, je wandelt zo het bos in, heerlijk!
9
Naam: H.J. van het Goor
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles was anders door de Corona. Toch hebben wij een top weekend gehad. Gebruik gemaakt van de broodjes service. Patatje gegeten bij Piet patat. Super,gezellig buiten op het bankje. Zaterdag en zondagavond eten laten bezorgen door So What. Zeker een aanrader.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Carla Salomons
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We komen ieder jaar weer terug! Lieve mensen. Net huisje. Kortom een toplocatie
7
Naam: Berend Veenendaal
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Keuken een opknapbeurt en meer wandversiering apartments 345.afzuigkap zonder motor kan niet ,ben zelf technische dienst met koken is niet fijn als je hier in slaapt op de slaap bank.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Wil De Beij
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig park, mooie omgeving en overal dichtbij
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij komen al jaren naar dit appartement. Het is lekker knus en is van alle gemakken voorzien. Wij genieten enorm als wij bij Bosch en Zee zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima het is de 4de keer
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging is prima, het appartement is prima, het personeel is correct. Maar betreffende de schoonmaak mag er wel meer aandacht aan gegeven worden. Het is met de franse slag gebeurt.
10
Naam: H. Krak
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Dat hebben wij al bij vraag 2 beantwoord.WIJ zouden alleen nog kunnen zeggen tot een volgend vakantie verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
gewoon prima!
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastisch
8
Naam: Rens Boogaard
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten van een midweek Texel, in een rustige en vriendelijke omgeving.
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het mocht schoner Het was te ver van het strand Er was geen koffie / eetgelegenheid op het park
8
Naam: Spek
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Vriendelijk personeel zowel het park (Bosch en Zee) als het zwembad (Caluna).
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Knusse accomodatie met een perfecte ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi klein park. Geschikt voor stellen. Appartement klein, maar alles aanwezig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ligging nabij De Koog is erg goed. Centraal op het eiland en dicht bij het strand/bos/duinen.
10
Naam: D van der Wielen
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabele accommodatie en rustige ligging, terwijl zo centraal gelegen voor alle uitstapjes en dichtbij horeca!
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie betaalbare accomodatie dichtbij de Koog.
9
Naam: Piet Wolters
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn tevreden met de kamer en uitzicht naar de weg. Wij komen volgend jaar september weer terug naar Bosch en Zee.
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig en kleinschalig vakantiepark met perfecte ligging. Goed appartement.
9
Naam: Henk Noordman
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust en ruimte, ruim park en prima service
9
Naam: Ingrid Jansen
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
fantastisch gelegen , accomodaties,
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.