1 vakantiepark 6 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Appartement Waddeneilanden | Roompot Vakanties biedt u appartementen op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

1 vakantiepark 6 verblijven

Appartementencomplex Bosch en Zee
Appartementencomplex Bosch en Zee
Appartementencomplex Bosch en Zee

Appartementencomplex Bosch en Zee

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland
  • Kleinschalig park
  • Zee en strand
  • Natuurgebied

Samen vertoeven op de weelderige Waddeneilanden - Bekijk onze appartementen op de Waddeneilanden!

Het echte eilandgevoel beleven in eigen land, wie wil dat nou niet? De appartementen op de Waddeneilanden van Roompot op Texel bieden de uitgelezen mogelijkheid om het grootste Nederlandse Waddeneiland met het hele gezin te ontdekken. Of u nou de zee in wil, lekker wil rondfietsen door de duinen of wil genieten op een van de gezellige terrassen in de authentieke dorpjes; op Texel ligt elke vorm van genot binnen handbereik.

Gezellig De Koog
In het westen van Texel ligt De Koog. Het dorp is dankzij de stranden met gezellige paviljoens een populaire bestemming voor badgasten en watersporters. Daarnaast kent het dorpscentrum leuke winkels, restaurants en terrassen en komen natuurliefhebbers aan hun trekken in Nationaal Park Duinen van Texel.

Dicht bij het strand en het Nationaal Park ligt Appartementencomplex Bosch en Zee. Het kleinschalige complex biedt appartementen in De Koog voor 2 tot 4 personen. Voor wat activiteit zijn er enkele sport- en speelvelden en is er een buitenzwembad. Daarnaast is er in de omgeving een overdekt zwembad en bent u snel in het dorpscentrum.

Meer dan appartementen op de Waddeneilanden
Voor het echte vakantie- én eilandgevoel bent u in De Koog op Texel aan het juiste adres. Naast het appartementencomplex hebben we nog een aantal vakantieparken op de Waddeneilanden en chalets op de Waddeneilanden in de aanbieding. Daar hebben we ook last-minute op de Waddeneilanden vaak nog wel een plaatsje voor u.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.