Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland

  • Villa's aan het water
  • Watersport, fietsen, hiken
  • Tip: Drachten, Leeuwarden

Adres

Waterpark Zwartkruis

Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum
Friesland
Nederland

Reisinfo

Receptie

Telefoonnummer

De receptie is te bereiken op telefoonnummer 0031-(0)511 472 197.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Algemeen

  • Bedlinnen zijn verplicht om te huren. Mocht u bij uw reservering een kinderbedje besteld hebben dan is hiervoor geen bedlinnen aanwezig. We verzoeken u dit zelf mee te nemen. Bad- en keukenlinnen kunt u zelf meenemen of huren bij de receptie. Het badlinnen bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukenlinnen bestaat uit 1 theedoek en 1 handdoek.
  • Overnachtende bezoekers dienen bij de receptie te worden aangemeld en hiervoor dienen parklasten en bedlinnen te worden betaald.

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken we u contact op te nemen met de receptie.

Waarborg

De borg bedraagt € 300,- en is te voldoen tijdens het boeken. Jongeren tot en met 25 jaar dienen bij aankomst nog een som van € 450,- per vakantieverblijf te betalen. Dit kan bij de receptie zowel contant als per pin betaald worden.

Vertrek

We verzoeken u op de dag van vertrek uw vakantieverblijf uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.