Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Golfbaan
  • Natuurgebied

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1255 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1255 reviews

10
Naam: Vermeij
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het vakantiehuis was heel comfortabel, sfeervol ingericht en vriendelijke mensen in een prachtige omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Mieke van der Kroon
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten : Juist in Corona tijd een aanrader om even de rust en het groen op te zoeken Als docent op het VO kan ik er weer even tegen aan
10
Naam: Geeke Vegter
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een heerlijk ruim huis met alle comfort. Het restaurant was prima! Na de coronamaatregelen. Konden we nog eten halen! Heerlijk gegeten
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het comfort van de villa en de ligging direct bij natuurpark
10
Naam: de Heij
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was de derde keer......en zo als altijd weer prima! Dus komen we nog wel weer een keertje. Mooi Park bij een prachtige omgeving. Wij zijn er om te fietsen. Prima ligging dicht bij de fietsknooppunten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke bungalow in een prachtig gebied.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie park in prachtig natuurgebied
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ruime ligging van de huizen, de omgeving en de accomodatie.
9
Naam: P. Geurts
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Keurig en net huis. Alle benodigdheden aanwezig
8
Naam: Ludo Vrancx
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vakantiegevoel
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Onze ervaring is prima echter de ramen mogen wel eens gedaan worden en het bestek goed nagekeken (op de opscheplepel zat nog iets van de vorige bewoner).
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een heerlijk schoon huisje met goede faciliteiten en in een prachtige omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een mooi park de Hildenberg , netjes aan gelegd en mooie huisjes en gelukkig goed schoon
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Golfbaan is perfect onderhouden.direct aan huisjes is een pre. Soepelheid Roompot medewerkster bij ombouwen van cochem naar de Huldenberg verdiend alle lof.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer net park, veel beter als Brunsemerheide. Hier hadden we een maand geleden een klacht over ingediend. Maar helaas geen reactie van Roompot.
6
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een riante accomodatie, maar de ruiten zaten vol strepen en deuren waren vies en de tv kast met apparatuur was erg stoffig! En een badkamer boven was niet gedweild
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super relaxed,
8
Naam: Gerard Kooijman
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij komen al jaren in dit park en zijn erg tevreden over de ligging en de rust van het park. Ook het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Echter dit keer hadden wij een ander huis, het onderhoud en voorzieningen van dit huis was niet op orde. Maar, volgend jaar gaan wij graag weer naar de Hildenberg, maar dan in een ander huis
10
Naam: Jan Van den Berg
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust, ruimte prachtige omgeving om te fietsen en ik heb hier golfles gehad en een nieuwe hobby ontdekt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
reeds bij een vorige vraag gemeld. kortom een heerlijk weekje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Marijke Walda
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijne ruim op gezet, prachtige huizen ? heerlijk om te fietsen en wandelen. Gewoon in zijn geheel top ?
9
Naam: F. Zwart
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor de derde keer in Appelscha geweest. Tweede keer Roegte 8. Service is super als er iets mankeert of ontbreekt in in het vakantie huis. Wat niet netjes is dat er scheuren in de hoeken van het huis te zien is helemaal van boven naar beneden. De verwarming in de badkamer beneden is verroest en ziet er niet uit. Te weinig of helemaal geen haakjes om de handdoeken op te hangen. In de keuken helemaal geen een. In de badkamer maar een haakje voor 2 personen. Het zijn kleine mankementen maar heel vervelend. De beschrijving van de wasmachine lag onder de buitenkussens en pas bij weggaan op de laatste dag gevonden. Dit hoort in de map te zitten en niet verstopt want daar zoek je het nooit van zn leven. TV deed het niet na een belletje wel meteen hulp. Gootsteen liep niet goed door, onhiegiënisch vooral in deze coronatijd. De vierde dag lamp kapot in de keuken wel bij weggaan bij de receptie vermeld. Wilden niet eerder melden omdat we anders al meerdere mankementen gemeld hadden.Toch een fijne tijd gehad maar deze mankementen moeten niet nodig zijn als je een huis huurt van over de €700,- voor een week.
10
Naam: Christiënne Hazenberg
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig park. Heerlijk genoten van de omgeving en natuur.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super week gehad in een prachtige omgeving
9
Naam: Machiel Albers
Datum: 1 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Na gesprekken met interieurverzorgsters is gebleken dat vooral in het hoogseizoen de huizen vaak in een slechte staat worden achtergelaten door de mensen met de mededeling we betalen ervoor dus je zoekt het maar uit . Eveneens hebben veel bezoekers lak aan het op tijd verlaten van de huizen waardoor de interieurverzorgsters tijd tekort komen. Vanuit de Roompot moeten hier maatregelen tegen genomen worden bijvoorbeeld te laat weg een boete . Mensen moeten weten waar ze aan toe zijn en daar ook aangehouden worden.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.