Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    00316 22 16 71 56
  • Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

  • Telefoon

    (gebruikelijke belkosten)

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland

  • Vrijstaande, luxe villa‚Äôs
  • 9-holes golfbaan op het park
  • Naast Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Vlak bij verwarmd openluchtzwembad
  • Gratis wifi

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 962 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 962 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 14 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Geweldig vakantiehuis en dat midden op de golfbaan. De omgeving is heel afwisselend (bos, heide en veen). Het aantal badkamers (4 stuks) gaat wel af van de ruimte en de luxe ervan. Huisje: veel te kleine pannen (zelfs voor 2 personen en dat in een huisje voor 8 personen, vind ik erg opmerkelijk) Stap eens over op inductie koken. (wat een drama is dat op gas.. zeker in een provisie naast Groningen).
10
Naam: Dennis van der Marel
Datum: 13 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We zijn hier nu voor de vierde keer geweest en het voelt elke keer als thuis komen vriendelijk personeel en als je een klacht heb word het gelijk opgelost
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Ida Struik
Datum: 8 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Alles was prima, prachtige omgeving, mooi en comfortabel huis met alle gemakken, goede service, al met al voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Joke Van den Akker-Vollmuller
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prettig, zeer aangenaam
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust ruimte ontspanning, fijne golfgelegenheid, bosrijke omgeving veel wandelmogelijkheden
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ligging en omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We kwamen in een erg vies huis De schoonmaakster schaamde zich er zelfs voor Het is wel opgelost met een extra poetsbeurt en een fles wijn
10
Naam: A.R. van Wallinga
Datum: 22 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
het is een zeer rustig park en goed onderhouden
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Geweldige accommodatie, vriendelijk personeel,prachtige omgeving. Goed restaurant
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.