Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Veel privacy
  • Natuur

reviews

8.5

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 890 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 890 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig park en mooie omgeving
9
Naam: Gert Vink
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zo goed als nieuw groot vakantiehuis
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: W. Verheijen
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top park, mooie rustige ligging
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel rustig park, erg ruime accommodatie. Park ligt in de natuur, je kan vanaf het park wandelingen maken. Ruime afstand tussen accommodaties, je hebt absoluut geen last van elkaar. Goede bedden, meer dan genoeg ruimte binnen en veel ramen dus erg licht. Perfecte plek om tot rust te komen!
8
Naam: Jolanda Korner
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heel rustig park en mooie accommodatie
9
Naam: Jaap Kamp
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie en luxe woning in een prachtige omgeving.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig huisje, mooi rustig park en hele mooie omgeving.
10
Naam: Wim de Bruijne
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heerlijk kleinschalig park, met vrijstaande huisjes en een grote tuin rondom. Het is een goed uitgaanspunt om te gaan fietsen in de omgeving, de fietsen kunnen binnenstaan in de berging. Er was en sauna aanwezig maar deze was te klein ivm het schuren dak. Voor de rest was het een goed onderkomen.
8
Naam: Gerrit Van Leeuwen
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima naar ons zin gehad, alleen had het huisje wat schoner opgeleverd kunnen worden. Vuil op alle plinten en veel spinnenwebben. Jammer van zo een mooi huis.
9
Naam: Martje Oude Hilbert
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een hele fijne vakantie gehad en komen graag nog een keer terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
in de accomodatie bevindt zich een houten hokje, dat sauna wordt genoemd. Als je in dat hokje gaat zitten met twee personen, dan slaat de claustrofobie toe. En dat terwijl op de bovenverdieping heel veel onbenutte ruimte is om een fatsoenlijke sauna te maken, waarin wel vier personen zouden kunnen plaatsnemen. Dat vonden wij heel jammer. Om de accomodatie is een grasveld gelegen. Dat werd gemaaid met een motormaaier op een dag nadat het twee dagen geregend had. Dat veroorzaakte diepe sporen in het grasveld. Ondeskundig, want de verwachting was, dat het een aantal dagen droog zou blijven. Als gewacht was op ca drie dagen droog weer, zou het veld niet geruïneerd zijn
10
Naam: W. Tijhuis
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben erg genoten Ons dochtertje van 1.5 jaar vond de jacuzzi prachtig We hebben heerlijk gewandeld in de omgeving Huisje was mooi en schoon We werden vriendelijk ontvangen
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
rust en ruimte op het park
9
Naam: Maria Opdam
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk tot rust gekomen in een prachtige omgeving
10
Naam: Arjan Geertsema
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het was hier zo heerlijk zoveel rust en zoveel privacy als je zoals ons veel last hebt van prikkels van de buitenwereld is dit ideaal we hadden een prachtige villa en een grote tuin vogeltjes in de bomen om je heen bramen struiken dus je bent ook nog zelfvoorzienend haha nee dit is echt perfect als je verlangt naar rust, ruimte en privacy er is verder niks op dit park alleen een kleine receptie en een fietsverhuur maar daar hebben we het ook op uitgekozen volgend jaar juni 2021 hebben we alweer in de planning we komen dus ook echt zeker zeker terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben zo erg genoten van ons verblijf in de Marke van Ruinen. Wij kunnen dit iedereen aanbevelen. Het huis is echt van alle gemakken voorzien en is heel netjes en verzorgd. Ook betreft het een rustige omgeving waar je helemaal tot rust kunt komen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn rustig gelegen park met echt stijl- en sfeervol ingerichte huizen met goed meubilair en voorzien van alle gemak.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben het verblijf als erg prettig ervaren. Het huis was erg netjes en sfeervol ingericht. Alle bedden waren netjes opgemaakt en het huis was schoon bij aankomst. Enige minpunt bij een 8-persoonswoning is dat er 1 parkeerplek ontbreekt. Voor de rest waren we erg tevreden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig gelegen park, mooi huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We waren tevreden maar de vaatwasser deed het niet goed, de vaat kwam er smeriger uit als dat het erin ging...de ligging van het huisje was prachtig en de ruime tuin geweldig..de bedden waren prima in orde en we hebben genoten van de rust...kortom een dikke pluim
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vrije ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ruim opgezet park en ruime accommodatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf, ruim huis met goede bedden. Veel natuur in de omgeving. Helaas geen voorzieningen zoals een winkeltje of restaurantje op het park.
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig park
8
Naam: C.G.W Druyf-wijdenes
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was de derde keer dat wij in een wellnesshuisje verbleven. Elke keer weer genieten van de sauna, jacuzzi en de gashaard! Hebben we thuis allemaal niet. De meldingen die we doorgaven bij de receptie werden snel opgepakt. Het huisje was schoon, al mag de bovenrand van de plinten wel een keer schoongemaakt worden en de spinnenkoppen weggehaald. De ligging van het huisje was top: rust en privacy!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima locatie,bungalow, schoonmaak ontbreekt t aan een en ander. Tevens vonden wij het vreemd dat er iemand wat kwam vervangen zonder aankondiging zomaar iineens in onze woning stond.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.