Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Veel privacy
  • Natuur

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 985 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 985 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 1 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
de rust, comfort en uitstraling van het park
8
Naam: Karin Vissers
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Luxe accomadatie komen zeker terug. Alleen een tip de receptie was dicht toen wij aankwamen en sleutel lag netjes in de kluis.zou daar alleen een lamp ophangen want in het do let was het niet te zien. Ook vonden wij het moeilijk om huisje te vinden stond nergens iets aangegeven.
9
Naam: Frans Scholten
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk groot, ruim huis. Enig minpunt: Banken waren ongemakkelijk.
9
Naam: Lia Putman
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ken het park allang, heerlijk rustig en fijne huizen met mooie ligging. Inpandig ook prima, alleen de schoonmaak laat best wel te wensen over helaas, dat is erg jammer, we hebben eerst zelf een deel van de stofraggen lopen weghalen, dat kan mierde bedoeling zijn. Verder is het een heerlijke plek moet verblijven!!
10
Naam: Frank Schouten
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles was prima , we geven geen 10 in het algemeen omdat de zonnebank in ons welness huis een gevaarlijke scheur had op de lig plaat ( in de lengte) . Dit had een ernstig letsel kunnen geven. Er werd een reparatie uitgevoerd mbv Duc tape , voor ons niet voldoende om veilig gebruik te maken van deze zonnebank, heel jammer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Ronald
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een fantastische accommodatie midden in het bos. Fijne jacuzzi en heel veel rust op het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een mooi huis, prachtig gelegen. Rustig park, kleinschalig met vriendelijk personeel.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super! We komen zeker terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer schoon huisje! Goede Brasserie
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk!
10
Naam: Monique Zwang
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was goed. Ligging, interieur, schoonmaak, wifi. Alles top. Behalve de bedden. Die zijn zo erg doorgezakt dat ik de hele week enorme pijn in mijn rug had.
9
Naam: Mike Ruiters
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust, rust en nog eens rust!
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Lekker relaxen
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Sfeervol en lekker ruim! Mooi huis in een geweldige omgeving. Tip. 15 graden bij aankomst is heel koud in deze tijd. Uiteraard begrijpelijk om verstandig met energie om te gaan. Maar dit was wel koud. Jammer dat de slingers er niet hingen welke ik paar dagen ervoor gevraagd had ivm verrassing voor mijn vrouw die 50 werd. Voor de rest top !!!?
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij als bejaard echtpaar (70 jaar) hebben een fijne week en ontspannen in een mooi vakantiehuisje.
8
Naam: Miranda Jansen
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima ruim huisje met fijne sauna.
10
Naam: Martin van der Knaap
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een fijne en rustige ligging met een mooie bosrijke omgeving. Villa erg ruim en mooi. Veel privacy.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi huisje ,slechte verlichting in de kamer en een tv die erg onscherp is en nodig vervangen moet worden
7
Naam: Lisette
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hadden geboekt voor huis nr.18 maar de vorige bewoners hebben het niet zo fijn achter gelaten! De schoonmaak is bezig geweest om de olie van de vloer af te krijgen, maar helaas het is niet gelukt. Wij hadden gelukkig de mogelijkheid om te verhuizen naar huisje 11, 8 personen, helaas zonder infrarood en zonnebank. Beide huisje zijn echt aan renovatie toe, huisje 18 had nog vloerbedekking in de slaapkamers en de 2 banken die in de woonkamer staan daar wil je echt niet een week op zitten. Huisje 11 waar de vouwgordijnen kapot zijn en de gordijnen ook aan het eind van zijn latijn zijn, daar stond dan wel een betere bank dan in huisje 18. Ook de kleine tv in huis nr. 11 heeft zeer slecht geluid en de bediening is best lastig. De huisje zijn sfeerloos ingericht dat is best jammer het is een mooi en rustig park! Wij zouden graag nog een keer terug willen maar dan als de huisje gerenoveerd zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne en goed werkende sauna + jacuzzi. Fraaie natuur met veel wandelmogelijkheden. Minpuntje was het kooktoestel, waarbij lucifers nodig waren om een gaspit te doen ontbranden en de bedieningsknop van de betreffende gaspit vervolgens minimaal 20 seconden ingedrukt moest blijven om meteen weer uitgaan te voorkomen; dat mag wel wat comfortabeler.
9
Naam: Els Ingen-Housz
Datum: 10 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was geweldig. Heel fijn ruim huis. jacuzzi was top, was heel schoon. Mooie ligging. Vriendelijk personeel. Afhaal eten was heerlijk.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Petra Alink
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellige en ruime woning, prachtige omgeving
9
Naam: Marchel Benard
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een top accommodatie .voor een weekend hebben we ons in en om het huisje kunnen redden.een aanrader.jammer dat je de jacuzzi niet zelf kunt vullen .met vier man gaat er water over de rand .en als je alleen zit is het waterpeil wat laag .
9
Naam: Jolanda Wijntjes
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig en mooie omgeving
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.