Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Résidence Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Appartementencomplex
  • Sauna
  • Skimogelijkheden

Adres

Résidence Winterberg

Buchenweg 42
59955 Winterberg
Sauerland
Duitsland
+49(0) 15 1569 50 290

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats. In uw appartement vindt de parkeerkaart met het nummer van uw appartement. Leg deze goed zichtbaar in uw auto.

Per appartement is één parkeerplaats beschikbaar. Extra’s auto’s kunnen geparkeerd worden in de omgeving van het gemeentehuis aan het begin van de Buchenweg. In de winterperiode geldt hier een betaald parkeren regeling middels parkeerautomaten.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Aankomst

Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 16.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0049 151 569 502 90.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Beide sleutels mag u achterlaten op de eettafel in de woonkamer. Gelieve ook hier uw parkeerkaart terug te leggen. We stellen het erg op prijs als u de bedden afhaalt voor vertrek en het bedlinnen en eventuele gehuurde handdoeken bij elkaar verzamelt. 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.