2 parken 14 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Privé oplaadpunt auto
In sommige gevallen rekenen we hier een toeslag voor.
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Appartement Duitsland | Roompot Vakanties biedt u appartementen op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

2 parken 14 verblijven

Bergresort Winterberg
Bergresort Winterberg
Bergresort Winterberg

Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland
  • Berglandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Wintersport
Résidence Winterberg
Résidence Winterberg
Résidence Winterberg

Résidence Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland
  • Appartementencomplex
  • Sauna
  • Skimogelijkheden

Samen vertoeven in een appartement in Duitsland - Bekijk onze appartementen in Duitsland!

Bij onze ‘gemütliche’ oosterburen is vakantie vieren een waar genot tussen alle fraaie natuur, gezellige dorpen en met vele leuke attractieparken. Roompot biedt een aantal comfortabele appartementen in Duitsland waarin u samen met uw gezin een onvergetelijk weekje of weekendje weg beleeft. Van daaruit kunt u mooie afdalingen maken vanaf de skipiste, stapt u op de fiets voor een tocht door de bosrijke natuur of maakt u leuke uitstapjes naar een spetterend themapark. Ook dicht bij huis zijn er met zwembaden en sport- en speelvelden genoeg faciliteiten aanwezig voor vermaak en ontspanning.

Samen vertoeven in Rijnland-Palts
Het zuidwesten van Duitsland heeft een veelzijdig aanbod aan natuur met prachtige rivierlandschappen en glooiende heuvels. In een fraaie bosrijke omgeving biedt Roompot een aantal appartementen in Rijnland-Palts die van alle gemakken zijn voorzien. Daaromheen vindt u volop mogelijkheden voor vermaak en ontspanning met onder meer bowlingbanen, sport- en speelvelden en een overdekt zwembad. De vele natuurgebieden lenen zich perfect voor lekkere wandelingen en mooie fietstochten.

Samen vertoeven in Sauerland
Met grotten, rivieren, heuvels, prachtige natuur en ook nog eens dicht bij de grens is Sauerland een populaire toeristische bestemming voor Nederlanders. Roompot heeft in het westen van Duitsland een aantal mooie appartementen in Sauerland waarin u samen een onbezorgde vakantie beleeft. Skioord Winterberg biedt volop mogelijkheden voor mooie afdalingen, ruige fietstochten, ontspannende wandelingen of gewoon even relaxen in de sauna. Daarnaast zijn er in het dorpscentrum leuke restaurants, winkels en mooie bezienswaardigheden te vinden.

Meer dan appartementen in Duitsland
Zoekt u toch een ander onderkomen voor uw vakantie? Dan hebben we nog een aantal prachtige vakantieparken in Duitsland voor u in de aanbieding met volop keuze uit vele vakantiewoningen. Daar zijn vaak ook last-minute nog mooie plekjes te vinden.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.