Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen.


Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Overdekt zwembad
  • Virtual reality zone
  • Gratis sport- en animatie
  • Aan het Grevelingenmeer

reviews

8.0

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7072 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 7072 reviews

3
Naam: Marion
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Aanbevelen
Het viel echt tegen deze keer, voorlopig hoeft het niet meer ga eerst maar eens vernieuwen
Bedankt voor uw reactie. Erg jammer om te horen dat uw verblijf niet naar wenst was. Wist u dat wij op veel parken druk bezig zijn met het uitvoeren van een restyle? Wij doen ons uiterste best om de huidige accommodaties en parkfaciliteiten te voorzien van een nieuwe en frisse look. Wij hopen u alsnog terug te zien op één van onze Roompotparken.
Reactie van Roompot Vakanties
6
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Verouderde kamer. Wel schoon aan de oppervlakte maar ook waterschade kringen en slijtage in badkamer.
Bedankt voor uw bericht. Het kan kloppen dat sommige accommodaties van Aqua Delta nog niet gerestyled zijn. Wij zijn bezig om bij verschillende Roompot parken de accommodaties en parkfaciliteiten een nieuwe en frisse look te geven. Wij hopen dat u verder een fijn verblijf heeft gehad en dat wij u snel terug mogen zijn bij één van onze Roompotparken!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Ik ben zeer tevreden over het park. Alleen de schoonmaak mag iets beter.ook het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk En dat de auto in de buurt staat is ook heel fijn. Wij komen zeker nog een keer terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima verzorgde huisjes en tuinen, alleen in de keuken wat weinig servies o.a. geen ontbijtkommetjes, we komen zeker nog eens terug! ????
8
Naam: Kurt Verkouille
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prettige omgeving en iets anders
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zorgenvrij ontspannen en genieten
7
Naam: P. Goud
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Van zwemmen is het helaas niet kunnen komen gezien de beperkte openingstijden. Als je zoals wij dagelijks fietsten dan zou je graag na 17 uur willen zwemmen. Hotel en kamers zijn ruim en comfortabel, met fijn een kitchenette, maar wel gedateerd. Ook vloerbedekking in gangen met veel vlekken. Codesloten zijn gemakkelijk te bedienen, alleen zijn in de donkere gangen de (kleine) cijfertjes moeilijk te zien. Overdekte en afgesloten fietsenstallingen worden gemist. Nu staan veel fietsen in het vrij toegankelijke trappenhuis, wat een slordige aanblik geeft.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rustig gelegen, goede parkeermogelijkheid. Geen wachttijden omdat alle informatie reeds voorhanden was.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Slechte wifi biven deed hij het helemaal niet dat was een tegenvaller verder sporng de tv regelamtig op netefix en youtube reeijl er niemand aankwam steker moets eruit om dit op te lossen
7
Naam: n huetink
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
aanblik vh park heel mooi wij zaten in de hulk was oke maar bankstel was op kun je niet op zitten deuren klapperen slechte verlichting in de gang ivm met code intoetsen graag handvat in bad/douch ivm in uitstappen restaurant was goed personeel zeer vriendelijk gr k en n Huetink
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.