Avis

9.0

Le parc de vacances Roompot Gulpen obtient une moyenne de 9,0

Nous attachons une grande importance à l'expérience de vacances et aux commentaires de nos hôtes. C'est pourquoi nous ne montrons que les avis d'hôtes vérifiés qui ont réservé et séjourné chez nous. Ils nous ont donné leur autorisation écrite pour ce faire et n'ont été pas rémunérés. Les avis ne sont en aucun cas influencés. Les avis notés 6 ou moins sont traités manuellement et pourvus d'une réponse. C'est ainsi que nous continuons à améliorer nos services. La note moyenne est calculée à partir de 3212 avis.

  • Séjour dans l'ensemble
    8.9
  • Accessibilité pour les enfants
    8.4
  • Entretien
    8.4
  • Service point
    9.1
  • Nettoyage
    8.2
  • Hébergement de vacances
    8.6
  • Hospitalité
    9.2

Voir 3212 commentaires

Filtrer les avis
Nom: Voyageur vérifié
Date: 10 mars 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Accessibilité pour les enfants
    7.0
  • Entretien
    7.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    8.0
7
Nom: Robert Marty
Date: 10 janvier 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    7.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    6.0
7
Nom: Voyageur vérifié
Date: 3 novembre 2023
Très bon séjour
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Hans van Wijngaarden
Date: 21 juillet 2023
Uitstekend vakantiepark. Ruime goed ingerichte bungalows, aan alles is gedacht. Goed idee was de wilde begroeiing met als bijkomend voordeel weinig onderhoud. Door onze leeftijd (80 en 83) waren de niveauverschillen niet makkelijk, maar wel een goede oefening. De auto parkeren bij de bungalow zou voor ons beter zijn. Overigens parkeren veel gasten wel hun auto vlak bij de bungalow. Wij kennen andere parken en vinden dit toch wel de beste. Ook de ontvangst en het vertrek was prettig, ook door de kleine attenties. Wij komen nog wel eens terug.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Voyageur vérifié
Date: 16 juillet 2023
Magnifique parc
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Wolf Escu
Date: 22 mai 2023
We visited the Roompot Gulpen village for the first time. We loved the house, the view from our terrace, the restaurants Take Away service and, above all, the friendliness of the employees. Thank you very much for everything.
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 20 mai 2024
Keukenkastjes waren echt heel vies. En de loungebank was zo smerig, daar kom je niet meer op zitten. Personeel is vriendelijk.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    2.0
  • Hébergement de vacances
    3.0
  • Hospitalité
    8.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 20 mai 2024
Keurig park echt een aanrader
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    10.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 20 mai 2024
Mooi park en huisje, veel groen. Minpunt huisje was vies kruimels op tafel en grond ( moest eerst zelf stofzuigen en het huisje stonk. Omgeving erg mooi.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 20 mai 2024
Es war ein toller Urlaub. Es war unser erster Besuch und wir kommen auf jeden Fall wieder!!!
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 20 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    7.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 20 mai 2024
Heel mooi park, erg gastvrije ontvangst met drankje en hapje, ook bij vertrek een aardigheidje mee. Huisje erg fijn en hygiënisch. Enige wat jammer was is dat de electrische fiets, eerst de voorrem niet bleek te werken, erg gevaarlijk met de heuvels met een kind achterop, gelukkig kwamen er vrijwel direct achter en goed opgelost en moesten we de banden nog oppompen en op zoek naar een werkende fietspomp. We kregen een email dat we later mochten uitchecken dan 10.00 uur wat erg fijn is, daardoor niet zo hoeven haasten in de ochtend. We komen graag nog eens terug!
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Ine Naert
Date: 20 mai 2024
Heel fijn park met oog voor fauna, Flore én mens. Bloemenweides voor de insecten die voor privacy zorgen tussen de Hillside Cottages. Alles wat supernetjes in de cottage, iets wat je niet veel ziet op vakantieparken, dikke pluim voor de poetsdienst. Ook het park algemeen is heel goed onderhouden dus ook die collegas verdienen een pluim!
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    7.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    8.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 mai 2024
Rustig park en mooie ligging
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 mai 2024
Fantastische midweek gehad. Huisje schoon en zeer goed onderhouden. Zowel sanitair als keukenapparatuur en overige zaken.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 17 mai 2024
Super fijn verblijf gehad, vriendelijk en behulpzaam personeel. Dus het gevoel echt welkom te zijn en dat in een prachtige omgeving ;-)
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Stefan Niesler
Date: 17 mai 2024
Der einzige Punkt der gestört hat ist die Veranda. Dach ist nicht dicht, Möbel gammeln und sehen nicht gut aus. Sonst hat mir der Aufenthalt sehr gefallen.
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Jeroen Aalders
Date: 16 mai 2024
Heerlijk park in een rustige omgeving met veel mogelijkheden in de buurt.
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 15 mai 2024
Het is en mooie park , alleen de buiten kussen waren helemaal groen aan geslagen , waardoor je er niet op kan zitten. Parkeer ruimte is iets minder zowel in het park en dar buiten. Verder hebben we ons 30 jarig trouwdag gezellig met familie kunnen vieren. Het is een top park kan familie en vrienden aan bevelen .
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    4.0
  • Hébergement de vacances
    5.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Lina Rood
Date: 14 mai 2024
wij hebben een heel leuke vakantie gehad
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    7.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 14 mai 2024
Heerlijke tijd gehad met vrienden in een prachtige omgeving. Het welkom, (ook voor de hond!) was vriendelijk waardoor je je meteen thuis voelt. Een zonnebedje op het terras zou het helemaal afmaken.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 13 mai 2024
Het park vol bomen en wilde bloemen, het goede restaurant en de schitterende omgeving hebben ons verblijf tot een feestje gemaakt. Het toch wel krappe en basic huisje, gebrek aan parkeermogelijkheden en de haperende wifi namen we daardoor graag voor lief.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Peter
Date: 13 mai 2024
Een mooi en goed onderhouden park. We zaten in een rustig huisje. Heel erg fijn
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: B Woud
Date: 13 mai 2024
Mooie ligging
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 13 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 13 mai 2024
Er zou wel wat meer comfort in het huisje mogen. De slaapkamer met stapelbed mist plek waar je je spullen kwijt kan - de kast heeft alleen een hanggedeelte. Ook mist een radiator in de badkamer voor het ophangen van je handdoeken. Er is voldoende plek voor extra opbergruimte. De terraskussens zijn wel aan vervanging toe. De ligging is écht fantastisch!
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    6.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    10.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 13 mai 2024
Mooie dagen gehad in het vakantie park. De douche vond ik erg donker vorig jaar in een ander huisje gezeten daar was het beter. Het uitzicht was prachtig. Verder alles in orde we hebben genoten.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Johan Moerland
Date: 13 mai 2024
Gezellig , mooi park dat de natuur zijn kans geeft
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 13 mai 2024
Leuk. Mooie omgeving en ook heerlijkweer. Verzin een oplossing voor de vieze buiten bankstellen die er niet tegen kunnen om bij elk weer buiten te staan
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    8.0
8

Le prix total que vous voyez est pour deux personnes, tous frais additionnels obligatoires compris. Vous trouverez davantage d'informations dans la fenêtre contextuelle sur le prix. Nous ne pouvons afficher votre prix final qu'après avoir saisi votre groupe de voyage spécifique. Aucun droit ne peut être dérivé des prix, horaires et informations indiqués.

  • Garantie de modification jusqu'à 28 jours
  • Flexibilité de paiement
  • Annulation gratuite dans les 24 heures

Garantie de modification

jusqu'à 28 jours

Vos plans ont changé ? Pas de problème, vous pouvez gratuitement modifier votre réservation jusqu'à 28 jours avant votre arrivée.

Flexibilité

de paiement

Payer en plusieurs fois sans frais ? Nous n'y voyons pas d'objection ! Le premier paiement s'effectue dans les 15 jours suivant la réservation, et le montant restant est dû au plus tard 8 semaines avant votre arrivée.

Annulation gratuite

dans les 24 heures

Nous comprenons que vous ayez besoin d'un moment pour réfléchir ; vous pouvez annuler sans frais votre réservation jusqu'à 24 heures après avoir réservé. C'est très simple par le biais de Mon Roompot.