Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Kindvriendelijk
  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand

reviews

8.0

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8894 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 8894 reviews

7
Naam: Janine Hansma
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Romy
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Roompot Kijkduin... ik mis het! Perfecte week uitgekozen om te gaan. De zon scheen geweldig. de buiten terrassen waren weer open. Ons huisje was nieuw, mooi ingericht, tuin terras, alles was schoon. Ik had wat reviews gelezen en die waren niet positief dus vlak voor het mijn komst was ik wat nerveus. Maar de nervositeit was al snel weg bij aankomst. Contact loos verblijf en een mooi huisje met sauna. De sauna was niet nodig ivm de hitte buiten, maar de laatste avond toch maar in de sauna geweest! We waren heel blij met de omgeving zowel het park, veel groen en je kan niet makkelijk bij de buren naar binnen kijken. De omgeving buiten het park is ook mooi..Dichtbij veel voorzieningen en het allerbelangrijkste het strand! prachtig mooi strand. De minpuntjes: 1) bij aankomst ( nieuw huisje) was het douchputje al verstopt. en het gootsteendopje was heel vies. ( dit doorgegven aan de receptie en binnen 1 uur kwam de technische dienst en viste zo een brok vol met lange haren uit het putje) 2) ik heb betaald voor een baby stoeltje. helaas was het een vies oud stoeltje van de jaren 90. ik heb het niet gebruikt 3) De stofzuiger is ook uit de jaren 90. 4) het douche gedeelte stroomde over op de badkamer vloer. er was een trekker maar geen afvoer putje of een dweil. dus de badkamer lag constant blank ( huisje 405) daar is dus niet slim over nagedacht. Al met al was alles schoon en top. Hopelijk tot snel!
9
Naam: M. Bruinen
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben het heel leuk gehad 2 weken. Ik wil echter nog de volgende feedback geven. Het heeft mij enorm gestoord dat de aanbiedingen van de app en de aangeboden hapjes tijdens happy hour niet spontaan op tafel komen. Dit vind ik geen stijl. Als je mensen lokt met hapjes en deze dan niet ongevraagd rondgedeeld worden is het een waardeloze actie. Zet dan a.u.b. geen aanbiedingen in de app.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Manon
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekendje gehad in de safaritent op het Kijkduinpark in Den Haag. Mooi park en accomodatie, prachtige locatie en klantvriendelijk personeel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top goed geslapen gezellig huisje alleen de bank een stukje groter
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Het huisje was netjes toen we daar aankwamen. Voorafgaand aan de vakantie, kregen wij voldoende informatie + het pasje thuis opgestuurd. Wat ik erg prettig vond. De ligging is het wat ons betreft het grootste pluspunt. Het was heerlijk om dicht bij het strand te verblijven. De service bij het restaurant en zwembad was ook top. Iedereen was vriendelijk en ze gaven bij het restaurant uit zichzelf water aan de hondjes wat ik erg lief van hen vond.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi chalet en goed aangegeven. Fijne tijd door het toesturen van de key cards. Wel deed de slagboom het niet goed en duurde het zondagavond rond 23.30 erg lang voordat er iemand opnam aan de slagboom. Uiteindelijk iemand aan de lijn en die ging op. Nog een keer gebeld en toen zonder iets te zeggen werd er open gedaan. Ook was er een enorme mierenplaag bij ons in de keuken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg leuke tent, zou fijn zijn als er een iets comfortabeler bank/stoel in stond. Netjes ingericht, groot genoeg. Jammer dat we geen gebruik konden maken van t zwembad, vol op de dagen dat wij er zaten... het linnenpakket was niet aanwezig bij aankomst en geen informatie over de uitcheck. Centrale ligging, rustige omgeving, vlakbij het strand
8
Naam: Rita Westerhof
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik heb een fijne vakantie gehad en daar hebben jullie voor gezorgd ik werk in de zorg en heb 8 maanden on afgebroken voor Corona patiënten gezorgd nu zorgde jullie voor mij dankjewel 👍
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima weekend gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mijn ervaring was geweldig
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij misten in de badkamer wat kledinghaakjes,zou plezierig zijn als er wat meer van zouden zijn. De douche vloer is nogal glad en een beugel aan de zijkant zou handig zijn. Wij vonden het een plezierig verblijf op het vakantiepark.
8
Naam: Eva Vlug
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, super locatie Huisje was wel heel vies. Deuren en kozijnen plakte. Zelf een doekje over de trapleuning gehaald, doekje was zwart. Hadden ook zwarte voeten van de vloer. Zeker in deze tijd moet daar meer aandacht voor zijn
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het is een mooi park, mooie locatie. Jullie moeten echt wat gaan doen aan het schoonmaken Vd sanitair gebouwen. Stinkt er naar urine, ligt overal haar in putjes ect. Gekeken hoe er schoongemaakt wordt: met een bezem en de brandslang wordt een poging gegaan om schoon te maken, komt geen schoonmaakmiddel aan te pas, geen doekjes over de wc ect. WC papier ook elke keer op…….
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met een perfecte ligging dichtbij het strand. Op dit moment wordt er nog wel veel gebouwd. Geen last van gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi vakantiepark op een heerlijke plek aan het strand. Huisjes hebben upgrade nodig in zn totaliteit. We komen voor de locatie en vriendelijkheid zeker terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke week gehad, alleen terras lag direct aan het paadje en pal langs huis en terras was doorgang vanaf parkeerplaats naar paadje, dus totaal geen privacy op het terras helaas (Albatros 35)
8
Naam: Yvonne de Boer
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk park . Het huisje was goed alleen aan de schoonmaak was veel aan te merken .dingen erg vies bijv lichtknopjes ,de armleuning naar boven toe heel erg vet.daar zou wel wat meer aandacht naar kunnen .veder super leuk huisje zag er redelijk goed uit en leek redelijk nieuw te zijn de bedden en kasten .wel een heerlijke vakantie weekend gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten,mooie bungalow dicht bij het strand prachtig park Wij komen zeker terug.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Ligging park en uitstraling zijn prima. Sanitair is te klein en wordt niet/nauwelijks schoongemaakt. Erg jammer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een prima week gehad! Fijne ruime zonnige kampeerplek. Park ligt geweldig ten opzichte van het strand.
10
Naam: A Roolvink
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Weer zijn 14 jaar achter elkaar met de pinksteren op de camping geweest, nu 30 jaar later,een hoop veranderd maar net Zo gezellig.
7
Naam: Jan Willem Visscher
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geboekte plaats was erg koud onder de bomen. geen zon op onze plek
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
genoten!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met prima chalets. Ligt mooi dicht bij zee en Den Haag en Scheveningen.
9
Naam: MC Leleulya
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er was geen in- en outcheck nodig door de toegangscard die je thuis ontvangt. Nette en ruime park gelegen vlak aan het strand. Veel rust en daardoor een veilig gevoel. Geweldige onderkomen, schoon en goed onderhouden.
9
Naam: Arny Staas
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Super dagen gehad, heerlijke locatie
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.