Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Kindvriendelijk
  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6600 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 6600 reviews

8
Naam: PHCC de de Man
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
voor herhaling vatbaar
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Doordat je het poortpasje al thuis gestuurd krijgt check je niet meer in Maar daardoor krijg je ook geen informatie. Verder vind ik het een hele drukke camping met een niet al te gezellige indeling. En de staat van de toilet gebouwen is verouderd. Voor wat je betaald krijg je weinig terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Christien Hofland
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Komen graag terug in voor-en naseizoen
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Fantastisch
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Super mooi park, enige minpuntje waren de problemen met het inchecken
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heel erg genoten!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig en tevreden
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Altijd wel goed geweest maar alsnog 3 dagen eerder naar huis gegaan deze keer , ivm schaduw
9
Naam: Huib Verhaagen
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke relaxte week gehad. De sfeer is goed
9
Naam: Karin Dekeulener
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ligging vlakbij zee, gezelligheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooi park!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de ligging van het park en de vriendelijk medewerker die mij te woord stond aan de telefoon omdat ik ondanks dat ik te laat was de accommodatie kon omboeken ivm de gezondheid van mijn moeder
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bekend daar
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Erg gezellig gehad,mede omdat het mooi weer was en er vrienden van ons een huis gehuurd hadden,waardoor we samen gezellige dagen hebben gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ondanks de drukte na 22u rustig. Ontspannen sfeer en vriendelijke gasten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Van alle gemakken voorzien, perfecte ligging bij strand en voor andere uitstapjes. Rust, sfeer en groene omgeving was prettig
8
Naam: Wil Weenink
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons verblijf gaf het gevoel van een korte vakantie. Heerlijke tijd gehad
9
Naam: J.M Oud
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad bij kijkduin Roompot. De ligging is perfect en het huisje was schoon en heel fijn. Wij waren met 4 meiden en dan is het ook super fijn dat je 2 badkamers heb. Het enige wat beter had gekund is de weg aanwijzing naar de zee. En een uitleg vooraf welke parkeerplaats je kan gebruiken en hoe je daar heen mag rijden misschien. ( is niet noodzakelijk misschien alleen heel fijn.) Als laatste had de supermarkt misschien even wat langer open gekund vooral je tijdens het avondeten nog wat vergeten was. Op deze hele kleine puntjes na is voor de rest echt alles fijn!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Een mooi ruim opgezet park met goede voorzieningen dichtbij het strand. Met name de toiletgebouwen waren werkelijk schoon en opgeruimd. Wij hadden en kampeerplek die aan onze wensen voldeed. Wij komen zeker terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
7
Naam: M Bennink
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Ik heb mijn mijn nieuwe luifel besmeurd met hars uit een half dode boom die op onze kampeerplek stond.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten in een mooi schoon huisje. Ligging bij strand is ideaal.
7
Naam: G Hamstra
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heb ik al gedaan
9
Naam: Tiny Verhees - Dassen
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig! Heerlijk weekend gehad ?
9
Naam: T.W.M. Peters
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
TOP Vakantiepark. Enige punt van zeuren : toegang tot receptie. Filevorming bij slagboom. Bewoners van park raken geïrriteerd als ze achter de file moeten aansluiten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Stefan Schut
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.