Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Kindvriendelijk
  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7473 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 7473 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik had last minute geboekt, maar ontving, behalve een kostenoverzicht, geen enkele informatie. Geen aanreisinformatie en geen telefoonnummer van het park. Ik kwam laat aan en kon de take away, waar ik de sleutel af kon halen, volgens het algemene telefoonnummer van Roompot, niet vinden. Het stond ook niet op de parkplattegrond. Via het noodtelefoonnummer begreep ik na twee telefoontjes dat de sleutel in een kluis zou zijn. Het kostte veel moeite die te vinden. Na veel gedoe en gezoek kon ik eindelijk in het huis. Deze stonk erg bij binnenkomst. Het bleek de afvoer van de douche in de tweede slaapkamer te zijn. Die had ik niet nodig, met die deur dicht heb ik er geen last meer van gehad. Het huis was verder prima. Vrij nieuw nog. De ligging van het park is goed, in combinatie met het huis toch een hoge score ondanks het waardeloze begin en de slechte (/ontbrekende) informatie. Een welkomstmap met informatie heb ik ook niet gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ben Kroon
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij zijn al een aantal keren op park kijkduin geweest dit is altijd heel goed bevallen , dit kwam mede door de ligging van het door ons gekozen huisje nummer stern 133, we waren een paar jaar geleden voor het laatst geweest net na het restylen van het huisje , toen was alles keurig netjes in orde , dit keer was het anders, de keuken was erg vies (vet), de vloer erg smerig, het toilet erg vuil en de deur klink stuk , overal spinnenwebben , een stofzuiger waar van de zak stuk was en prop vol waardoor hij bijna niet meer zoog, al met al het leek wel of er al langere tijd niet of nauwelijks iets aan het onderhoud (schoonmaak) was gebeurt. Maar e.e.a. weerhoud ons niet om nog een keer terug te komen want de ligging van het park is geweldig , waarschijnlijk boeken wij dan huisje nummer 109 deze hebben we al beoordeeld en zag er volgens ons wel netjes uit.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf voor een midweek, voor ons vooral voor activiteiten buiten het park. Verder is dit park wel erg volgepropt met huisjes en zouden we hier in een drukker seizoen niet snel voor kiezen. Het gekke is dat de woonkamer van het chalet geen echte overgordijnen heeft. In deze tijd wanneer de lampen al vroeg (17. 00 u.) aan moeten, zouden deze meer privacy bieden. De ligging zo dicht aan zee is prachtig!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben er een paar dagen genoten in een mooie omgeving
9
Naam: M.M. Kip
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ligging is fijn, huisjes gerestyled is top
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Iets meer klantvriendelijkheid bij de receptie wordt gewaardeerd.... 14:50 kwam ik aan........ik kreeg als opmerking het is nog geen 15:00... Verder lag het huis vol met dodo pissebedden op de vloer, dit is gemeld bij receptie die medewerker heeft adequaat gehandeld (directe schoonmaak), alleen beetje rot start op deze manier.
8
Naam: Bernhard L.G. van der Horst
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed! Mooi huisje!
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gastvrij service goed restaurant goede sfeer
8
Naam: . Hoeksema
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
ondanks de corona prima
7
Naam: Rob Regoort
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ligging; huisje erg basic ; weinig en niet al te schoon inventaris; wat kale uitstraling
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geen info voor aankomst, geen idee ligging huisje, geen letters, slagboom gingen niet open en slechte verlichting bij aantal huisjes
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne locatie, vriendelijk team! Kaal rondom de accomodatie, zonde niet meer struiken waardoor iets meer privacy. Leuk voor een korte vakantie. Klein en te eenvoudig zwembad voor zon groot park. Waarom hier geen ( verwarmd) buitenbad ( zoals Weerterbergen) Zoveel potentie voor betere en meer speeltuigen tussen de huisjes...
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van de comfort bungalow, zo efficiënt. Alles wat je nodig had was er. De 2 badkamers aansluitend aan de slaapkamers een genot!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig en prima gelegen (dicht bij zee en bij Den Haag).
9
Naam: Gerrie Jonker-Bosman
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn zeer tevreden over ons verblijf op het vakantiepark . Een paar kleine opmerkingen, niet echt storend, maar ik wil het wel even vermelden. In de keuken en doucheruimte waren ze de afvalzakken vergeten. Die hebben we bij de receptie opgehaald. En de afwasmachine draaide , moesten we dus uitpakken.
10
Naam: Daisy
Datum: 22 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super!
5
Naam: J Luthart Letsch
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gordijnen waren kapot geen privacy omdat de rolgordijnen van een soort gaas waren en daardoor doorzichtig de stofzuiger was met tape aan elkaar geplakt mijn hand opengehaald aan het stoffer en blik omdat de stoffer gescheurd was er ontbrak een deksel van een pan De buitenlamp gaf zoveel licht dat de slaapkamers helder verlicht waren. Mijn man heeft COPD, kan eigenlijk niet met een dichte deur slapen. Ik werk in de zorg, had behoefte aan een paar dagen rust, werd om 7:30 uur wakker gedreund door wegwerkzaamheden Bij het verlaten van het park om ergens heen te gaan was de weg niet afgezet, reed dus naar de wegwerkers die ons terugstuurden, moesten keren, reden in een gat. Gevolg beschadiging aan de auto.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Vakantiepark Kijkduin niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was prima, schoon en goed onderhouden. Jammer om zonder enig contact bij receptie je huisje in te gaan. Bordjes op het park niet duidelijk, dus moeilijk vindbaar. Ligging aan zee is heerlijk en binnen het huisje heb je alles wat je nodig hebt. Uitstraling van park vonden we een beetje sober.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Advies: geef A4tje met basale regels van de camping (tijden slagboom, tijd vertrek laatste dag, iets over OV, etc....
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onze kinderen vonden het jammer dat wij weer naar huis moesten.
6
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Betere geluidsisolatie in de chalets, zeer storend zuizend geluid ( van mechanische ventilatie?) In de nacht, maakt goede nachtrust onmogelijk.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het vakantiehuis was fijn en schoon. De omgeving is heerlijk. Lekker wandelen, frisse lucht. We hebben nog wel een punt van aandacht. We hebben via roompot business nog 3 weken bijgeboekt maar dat bleek de receptie niet te weten. Onze pas voor de deur was opeens geblokkeerd ik kan zelf niet zo lang lopen dus kon niet naar de receptie, mijn fietssleutel en telefoon lagen nog in het huisje. Ik had de hond even uitgelaten. Gelukkig kwam mijn man na een uur terug en die is naar de receptie gegaan. Nieuwe passen gekregen, waarvan er een niet werkte. Niet fijn maar wel weer opgelost. Om zes uur diezelfde dag werden we opgebeld met de vraag hoe laat we van plan waren om aan te komen? We zijn er al 3 weken en blijven nog tot 11 december. Ik begrijp niet dat dit niet in de administratie is verwerkt!
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Marlies Van Deursen
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk aan de duinen dus dichtbij de zee. En de hond mocht mee!
8
Naam: De Wit
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig huisje, jammer van de luidruchtige bladblazers in de ochtend. Er zaten 3 dikke spinnen in een van de slaapkamers
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: R Smit
Datum: 14 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
moderne goed ingerichte faciliteiten, prima ligging een erg clean park
9
Naam: S Noot
Datum: 14 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitstekende outillage en goede ligging met voldoende privacy
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.