Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Kindvriendelijk
  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7247 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 7247 reviews

8
Naam: Betty van Leeuwen
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was compleet, zeer tevreden. De douchevloer was spekglad voor ons als oudere zeer gevaarlijk! Wij vonden het heel moeilijk om in de avond ons huisje te vinden. Het was donker en het was niet duidelijk aangegeven hoe we moesten rijden. Verder hebben wij genoten van ons verblijf.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het enige wat ik zou adviseren is, om in de douche iets van een dweil/doek. Omdat de vloer bij het douchen toch iets nat wordt.
8
Naam: Annelies Verweij
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was fijn. Alleen is het vervelend als de supermarkt in eens om 5 uur sluit. En dat niet duidelijk wordt gecommuniceerd. Waar door je voor een gesloten deur staat.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jan Knibbeler
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad. De bewegwijzering naar de huisjes vanaf de receptie mag wel wat duidelijker. Verder alles prima zoals ik al heb aangeven in de enquête.
10
Naam: Maurice
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helemaal tevreden enkel de schoonmaak van van het huisje laat te wensen over. Werk zelf ook bij CSU en weet zodoende dat de lat op andere locaties hoger ligt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prettige ontvangst, rust,bereikbaarheid, veiligheid,hygiëne.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima ligging voor strand en fietstochten
8
Naam: Florentina
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Keurig onderhouden park en perfecte ligging tussen bos en strand
8
Naam: W.A van Herwaarden
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima
10
Naam: Thijs Huizing
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede ligging en comfortabel verblijf.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Goed maar veel te duur.jammer dat de prijs verhouding met de andere parken veel te hoog is.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer van de urinelucht in het huisje en de schoonmaak kan beter. Voor de rest prima.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn weekend gehad. Bungalow in goede staat. Helaas niet schoon en enorm dure prijs betaald voor het gekregen comfort.
10
Naam: Rudolf Waarheid
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Heerlijk
10
Naam: Catalijne Zuurveld
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een perfecte ligging heeft dit park! We hebben ontzettend genoten tijdens ons familie weekend. We zijn uitgebreid op het strand geweest en hebben een dag doorgebracht op de pier en boulevard en in SeaLife. We hadden twee 7p naast elkaar en wat een geweldige bungalows zijn het. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar! Een erg leuk detail is dat bij aankomst 1 van de bungalows een koelkast had die niet werkte. Er kwam een monteur en die zag dat hij inderdaad niet koelde. Hij zei vrolijk hij binnen een kwartier met een andere koelkast terug zou zijn en wij mochten zeggen waar hij die zou plaatsen. Hij zelfs binnen 10 min terug en deze koelkast werkte uitstekend. Zo vriendelijk en vrolijk. Echt super service!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is gezellig ingericht met de huisjes. Ons huis stond de hele dag in de schaduw door de bomen, vandaar plm. 20 kleine pissebedden per dag door het hele huis, We hebben dit niet aan de receptie gemeld, daar we geen insectenverdelger of i.d. wilden gebruiken en we ze pas de dag na aankomst zagen en de hele boel hadden ingericht, spullen hondje etc. Dit vonden we heel jammer; ik weet door meerdere ervaringen met uw organisatie, die altijd uitstekend zijn bevallen, dat u nog een review zou vragen, dus heb met de klacht gewacht!!!! Dit was wel een domper op ons verblijf, jammer; elke keer als we het huisje van even weg te zijn geweest weer betraden, eerst de pissebedden verwijderen. Huisje nr. 445 dus niet weer!!!!!! Met vriendelijke groeten Roely Boelema.
7
Naam: C.M.J. Velders-van Poelje
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van het park en de stralende nazomer hebben gemaakt dat we genoten hebben. Mooie omgeving, fijne fietspaden, nieuw verrassend Ockenburg dat we nog kenden als jeugdherberg. We hebben lekker gefietst en oude herinneringen opgehaald. We zijn allebei opgegroeid in de regio Den Haag en wonen alweer tige lang in Friesland. Oorspronkelijk was het huisje gehuurd voor een reünie van 7 zussen en schoonzussen, verspreid wonend door het hele land. Het leek geen goed idee om dit in de coronatijd door te zetten. Bij annulering kostte het driekwart van de huur, dus niet erg aantrekkelijk....daarom zaten we met zn tweeën in een huisje voor 8 en hebben alleen de benedenverdieping gebruikt. We vonden het huisje zelf nogal gedateerd, echt 80-ger jaren, vooral het sanitair. De sauna hebben we niet gebruikt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Eric de Beijer
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk we hebben genoten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad!
9
Naam: Marc Hendriks
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Fantastisch verblijf. Op naar de 4de keer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
zeer tevreden, niets meer aan toe te voegen
8
Naam: Jessica Bouman
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke ontspannen vakantie in een top omgeving jn
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en schoon verblijf.
8
Naam: JMM van de Ven
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima maar dit was mede dankzij het goede weer. Er zijn nog veel puntjes die verbeterd kunnen worden. Het kinderlakenpakket was niet aanwezig (wel besteld) De riempjes van de kinderstoel waren ranzig (nieuwe stoel moeten vragen).
9
Naam: A van der Linden
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wel erg jammer dat er geen wc rol aanwezig is en ook geef wc rolhouder of prullenbakje in het prive sanitair.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park en fijn huisje. Zeer tevreden.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.