Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Kindvriendelijk
  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand

reviews

8.0

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9709 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9709 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor de 2e keer in Kijkduinpark geweest. Ook dit keer was alles naar wens!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad. Jammer dat alle incheck kaartjes worden weggegooit. Ze kunnen best ingeleverd en hergebruikt worden. Verder is er niet echt een ingang voor fietsers bij de hoofdingang. Soms erg lastig met voetgangers, kinderen en honden.
10
Naam: Evelien van der Voort
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor het eerst sinds lange tijd niet het gevoel gehad dat ik weer naar huis wil op dag 2 van mijn verblijf (snel last van heimwee) Dat is echt top! Ondanks dat de vakantie niet top begon met een vies huisje. Na dit gemeld te hebben voucher gehad voor de horeca waar we heerlijk geluncht hebben. Verder mooi park op een toplocatie. Fiets verhuur kon beter vooral vanwege de veiligheid. Er was niet gecontroleerd of alles goed was met het kinderzitje achter. Gelukkig zagen we zelf dat het niet bevestigd zat maar alleen los achterop zat. Na dit zelf bevestigd te hebben heerlijke fietstocht gemaakt. Willen in de toekomt zeker nog een keer een huisje huren
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Gerrit Timmerman
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Park kijkduin was top, ga zo door, loop wel de huisjes een keer langs (huisje 490), deuren van 2 slaapkamers klemmen , ventilatie systeem kon je niet op stand 3 ivm lawaai, heb ik wel melding van gemaakt en kon alleen op stand 1&2, en toch onder de bedden een keer stofzuigen, en omdat wij goed weer hadden gelukkig ook een keer de stofzuigen in de schuifpuin, wij hebben verder echt genoten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Mark Buitenhuis
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is ons zeer goed bevallen. De ligging van van het park is zeer gunstig tov allerlei voorzieningen en bezienswaardigheden. Daarnaast speelde het weer ook een grote rol
8
Naam: Dirk-Jan Bakker
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima! 2 kleine opmerkingen; onhandig dat er geen deur zit tussen woonkamer en gang met de slaapkamers. De kinderen worden zo snel wakker. De speelvoorzieningen zien er prima uit maar jammer dat er betaald moet worden voor de trampoline.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Geweldig, gezellig, dicht bij strand en super hond vriendelijke camping! Top vakantie!
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne midweek beleefd in Kijkduin. Perfect gelegen aan zee en Scheveningen en Den Haag vlakbij. Top!
9
Naam: Tryanka Westra
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Heerlijk ontspannen. Wat beter zou kunnen: bij de eerste slagboom bij de rotonde.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad, één opmerking: als ik bij de receptie aangeef dat we niet willen dat er iemand naar binnen gaat als we er niet zijn, en we komen bij de accommodatie aan en er staat iemand van de technische dienst in de badkamer, dan vind ik dat niet echt netjes. Probleem wel prima opgelost !
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bedankt!
8
Naam: Laury Hagen
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen
9
Naam: M Nijenhuis
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van ons verblijf ! Al vonden we het zitten op de bank en de stoelen niet echt lekker, het is en blijft een mooi park. Ben er jaren geleden geweest, in 1992 toen had mijn moeder huisjes had gehuurd om haar 75ste verjaardag te vieren met haar kinderen en kleinkinderen. Toen was het een feest en dat was het nu voor mij ook weer. Televisie kan beter. Vriendelijke groet, Mignon Nijenhuis
10
Naam: Rick Deurenberg
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij komen graag terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Dat im nog wel eens een keer terug kom
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Roompot Kijkduin is een heerlijke kindvriendelijke park. Echt ideaal dat er ook kindvriendelijke huisjes/chalets zijn, wij hebben heerlijk genoten in een kindvriendelijke chalet met onze kleine van 19 maanden. Echt erg fijn dat het centraal ligt, zodat je niet ver hoeft te lopen naar de animatie of naar het strand en de zee. Wij hebben echt heerlijk genoten van onze vakantie op jullie park. Ik zou dit park bij al onze kennissen aanraden.!
7
Naam: Jan Peters
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Honden zijn welkom. Maar is het nodig dat deze zeer veel lawaai produceren. Wij stonden zowel links rechts als ervoor bij mensen die honden hadden die direct aansloegen als er een andere hond voorbij kwam. Hier iets van gezegd maar de reactie was zeer negatief. Je gaat van hun schattige honden toch niets zeggen. Daarnaast liepen veel honden los. Tevens poepten en plasten de honden op de kampeerplaats. Er werd wel meestal opgeruimd maar er blijft altijd iets liggen. De volgende kampeerder zit dan met zijn spullen op de stront van een hond. On fris. Ik doe mijn best om te reageren. Echter heb ik al eens n.m.m. geschreven over de honden, maar ik heb nooit gemerkt dat men er iets mee gedaan heeft. Mocht het zo zijn dat U wat minder prettige opmerkingen niet op prijs stelt dan hoeft U mij niet meer om commentaar te vragen. Kunt U niet een deel van de camping bestemmen voor alleen honden bezitters. Het is voor beide, niet en wel honden bezitters, erg prettig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goed weekend gehad en de kinderen hebben zicht erg vermaakt. Kleine puntjes; - Ik miste de kindermaaltijden bij het restaurant (iets als pannenkoek of kinderpasta) - Ik vond de prijs rijtijd verhouding van de rangers wat te (te lang en te duur), dus die hebben we gelaten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk ontspannen, lekker dichtbij het strand. Fijne achteraf accommodatie aan het einde vh park. Alle comfort maar toch lekker in een tent.
8
Naam: Marleen De De Vos
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima. Gezellig park. Goede safari tent en bij aankomst thuis een kaartje met beterschap en vouchers voor onze kleinzoon die een ongelukje had gehad. Heel attent!!
9
Naam: C Simons
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hadden een familieweekend. Drie accomodaties op het park en 1 kijkduinstrandhuisje. We zijn zeker van plan dit nog eens te doen! Wat een fantastisch vakantiepark op een perfecte locatie. De ontbijtservice is een aanrader! We zijn dik tevreden! De vriendelijkheid van het personeel is opvallend!
9
Naam: P.L. Groot
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prettige camping. Geen strakke lijntjes gewoon lekker kamperen
8
Naam: Dick de Jonge
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hadden helaas op de camping een plaats met veel te weinig zonlicht? . Alleen maar bomen om ons heen. Ook ontbrak het daar aan de nodige verlichting ,s avonds. In het donker je weg zoeken naar het toiletgebouw met kans op struikelen. Verder alleen maar lof vooral wat betreft klantvriendelijkheid medewerkers zowel receptie, supermarkt als restaurant
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.