Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

 • Kindvriendelijk
 • Buitenactiviteiten
 • Zee en strand

Adres

Vakantiepark Kijkduin

Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 NW 's-Gravenhage
Zuid-Holland
Nederland
+31 (0)70 - 4482100

Reisinfo

Algemeen

Navigatieadres 

Strandhuisjes met de nummers 1 t/m 29:
Machiel Vrijenhoeklaan 175 Den Haag. U arriveert op de nabijgelegen openbare parkeerplaats. Neem afrit 2a richting het strand en volg de borden "Kijkduin Strandhuisjes".

Strandhuisjes met de nummers 30 t/m 39:
Machiel Vrijenhoeklaan 450 Den Haag. U arriveert bij de ingang van het vakantiepark. Parkeer hier uw auto en neem afrit 2 richting het strand en volg de borden "Kijkduin Strandhuisjes".

Parkeren

 • Huurders Duinvilla: Het is niet toegestaan om uw auto bij de Duinvilla te parkeren. Wel kunt u uw auto op de aankomst- en vertrekdag nabij de villa in- en uitladen en vervolgens op de gratis parkeerplaatsen langs de Duinlaan of Parklaan parkeren. Wanneer u uw auto toch bij de Duinvilla laat staan, riskeert u een boete.
 • Huurders Duinchalet: Er is een parkeerplaats bij het chalet.
 • Huurders Duinchalet of Duinvilla in permanent autovrije zone: U kunt uw auto parkeren op de voorziene parkeerplaatsen (P1, P2, P3). Vanaf deze parkeerplaatsen is uw Duinchalet of Duinvilla het best bereikbaar.
 • Campinggasten: U dient uw auto bij de kampeerplaats te parkeren. Komt u met meerdere auto's, dan dient u de extra auto buiten het park te zetten op de Machiel Vrijenhoeklaan.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen laten zien (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dient u de openstaande post alsnog ter plaatse te betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Hier kunt u tevens de verschuldigde lokale heffingen voldoen. Bezoekers kunnen hun auto buiten het park, op de Machiel Vrijenhoeklaan parkeren.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is elke dag vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 18:00 uur. Als u later aankomt, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)704 482 100.

Heeft u een type Bungalowtent geboekt?

Als u een Bungalowtent geboekt heeft, kunt dagelijks aanreizen tussen 15.00 en 17.00 uur.

Heeft u een Strandhuisje geboekt?

Als u een Strandhuisje (huisnr. 21 t/m 40) geboekt heeft, kunt u uw sleutel vinden in het sleutelkastje aan de buitenkant van uw verblijf. Hier voert u uw persoonlijke code in die u eerder van ons heeft ontvangen. Bent u de code kwijt of gaat het kastje niet open? Dan kunt u dit melden bij de receptie. (huisnummer 1 t/m 20 hebben een pincode deurslot) 

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement al op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen.

Toegang park/vakantieverblijf

Met uw Keycard kunt u de slagboom bij de hoofdingang openen. Door het aanbieden van uw Keycard bij de hoofdslagboom wordt automatisch geregistreerd dat u bent aangekomen. U hoeft zich dus niet meer te melden bij de receptie om in te checken, maar u kunt direct naar uw vakantieverblijf of uw kampeerplaats. Met uw Keycard kunt u vanaf 15.00 uur de deur van uw vakantieverblijf openen.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

 • toegang tot het park met eigenvervoermiddel
 • toegang tot uw vakantieverblijf
 • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel en het toiletgebouw
 • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto, in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoon.

Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Brengt u in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

Indien uw vakantieverblijf beschikt over gratis wifi, kunt u de inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang zwemparadijs

Alle gasten hebben ieder dag gratis toegang tot het overdekte zwembad Magna Aqua. De openingstijden vindt u terug bij de ingang van het zwembad. Om het zwembad te betreden dient u uw Keycard te kunnen voorleggen.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op uw vertrekdag dient het vakantieverblijf om 10.00 uur verlaten te zijn. De kampeerplaats dient om 11.00 uur vrij te zijn. U wordt automatisch uitgecheckt. Keycards hoeven niet retour. Als u eerder vertrekt dan op de afgesproken vertrekdag, dan vragen wij u de Keycard te deponeren in de brievenbus bij de parkreceptie. U wordt vervolgens automatisch uitgecheckt. Huurders van een Duinvilla kunnen buitenom de vertrekdagen bij de receptie een gratis munt halen om met de auto naar de villa te rijden. U dient dan wel direct uit te checken.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.