Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13004 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 13004 reviews

10
Naam: Tanja Maes
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig, proper, vriendelijk
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een prima verblijf gehad en hebben enorm genoten in het Hof van Domburg
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, druk en toch rustig. Goed restaurant. Aanrader
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top park om te verblijven, fietsen van de fietsverhuur zijn echt slecht
10
Naam: Marianne Linders
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren voor de tweede keer op het park in het zelfde huisje,en hebben het weer heel erg naar ons zin gehad en komen zeker terug!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Goed.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vriendelijkheid was top bij restaurant, cafetaria en supermarkt. Onze deur ging niet meer open met de card. Vriendelijke beveiliging hielp ons. Maar veel tijd mee kwijt geweest en van niemand van roompot iets gehoord mbt oplossing of excuses oid. Stacaravan was leuk ingericht, maar alles erg verouderd. Bank totaal versleten, matrassen slecht (vering voelbaar), badkamer stonk continu naar urine en slaapkamer ernaast ook. Twee andere slaapkamers stonken enorm (vocht?), geur was niet weg te krijgen. Zelfs niet met hele dag raam open. Heel fijn dat er netflix op tv zat! Op het park was echt te veel verkeer. Heel irritant en gevaarlijk met kleine kinderen. Door hoge begroeiing bleven uitlaatgassen hangen, waardoor je die heel de weg inademt als je naar winkel loopt. Geen spectaculaire speeltuinen. En betalen voor de trampoline was ook erg jammer. Tegenwoordig hebben de meeste parken gratis groot springkussen. Zwembad en midgetgolf mogen gerenoveerd. Locatie was uiteraard top.
9
Naam: Ans en chris
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Waren hier al voor de 8e keer en hebben het telkens ontzettend naar onze zin.
10
Naam: Ed van Kooten
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik mis in het huisje een spiegel. Bijv. in de gang. Verder alles prima!
8
Naam: Frank Meeuwesen
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De schoonmaak was helaas voor ons weer een enorme tegenvaller! Het leek erop dat er niks was gedaan. Trossen haar in de badkamers en onder de bedden! Lagen nog medicijnen op een wastafel in de douche ruimte! Etensresten op borden. Salontafels zaten nog kringen van kopjes/glazen op. Kortom,wij hebben zelf alles schoongemaakt. Triest dat je met je gezin en hond op vakantie gaat naar een mooie plek,betaald voor de eindschoonmaak en dan zo het huisje aantreft. Kregen wel een excuus, fles wijn,nootjes en een kaart. Maar daar betalen wij niet het schoonmaak bedrag voor.
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden huisje geboekt (van 3 tm10 sept.) met 2 personen en hond, alleen er was helemaal geen grasterras achter het huisje nr. 357, dat misten wij wel heel erg , zeker met en voor onze hond. Voor de rest was het park best goed , dus als wij nog eens komen hopen wij op een ander huisje met grasterras. Wij hebben dit gelijk aan receptie kenbaar gemaakt , maar er was niets anders meer vrij. Ik ben benieuwd naar uw reactie en of dit in de toekomst opgelost kan worden. Met vriendelijke groet, T van der Ven
7
Naam: Sabine
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een fijne week. Echter waren er wel wat minpunten in ons huisje. Bank is versleten. Kale plekken Badkamer niet schoon, douche gordijn was vies. Lag nog best veel haar. Slaapkamers achter en onder de bedden was heel stoffig. WiFi verbinding was echt minimaal vaak niet eens verbinding.
7
Naam: M H M de Haas
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Reden om terug te komen maar dan in een huisje
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verrassend, vriendelijk en een prachtige ligging . Wij komen zeker terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Betere moderne uitstraling en kleurstelling
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Fam Cloet
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn jaren trouwe bezoeker geweest van Hof Domburg en Buitenhof Domburg toen onze kinderen klein waren. Nav de 60ste verjaardag wilden wij graag eens terug met kinderen en kleinkinderen. Wij hadden dus een grotere locatie nodig en dat werd Babelweg 2. De villa was ruim genoeg, maar te elementair ingerichte woonkamer in vgl met (buiten)hof Domburg : bv enkel plafondlamp in woonkamer. Leeslamp, sfeerverlichting... niet aanwezig. De tuin en het terras rond het huis vonden wij heel onverzorgd. het gras was gemaaid, maar het onkruid overwoekerde de planten en het terras was niet schoongeveegd.Keukenkasten hebben ook een opfrissing nodig : handvatten en tussenschappen ontbreken. Er stond nog een rolstoel aan de achterdeur te wachten op ? Toen wij aan het uitpakken waren, daagde er nog een familie op die blijkbaar ook op Babelweg 2 moest zijn... dat geeft allemaal een ongemakkelijke indruk. Een klein vuilnisbakje per slaapkamer zou ook wel handig zijn én een badmatje per handdoekpakket, anders sta je met natte voeten op de badkamervloer. Slotconclusie : weinig gezellige binnenlocatie die opfrissing kan gebruiken ( ramen kunnen praktisch niet (meer?) open
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Annette Bergen -Heijman
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben recentelijk een 6 persoonschalet gehuurd. Een prima locatie en fijn dat we de hond mee konden nemen! Wel jammer dat er geen echte honden uitlaatplaats is. Verder was de wifi minimaal en erg weinig gewoon bestek. Ook een extra koekenpan is geen overbodige luxe. Verder prima en hopen volgend jaar weer te boeken.
8
Naam: Natasja Noordam
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk lang weekend gehad. Het Park is rustig en ziet er verzorgd uit. Zeer vriendelijk personeel. De huisjes zijn verouderd, maar verpesten zeker niet je vakantie. Toch kan ik mij voorstellen dat vervanging aanstaande is. Wij zijn al zeker op een tiental Roompotparken geweest en zijn, wat de staat van het verblijft betreft, beter gewend.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie en zeker ook een leuk park. Wel hier en daar toe aan vernieuwing en zeker het zwembad mag grondig geüpdate worden. Ons bezoek is voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Elke
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: S.R.G. de Bruijn
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Op de (gezellige) verlichting na prima
8
Naam: Hendrika van der Sluys
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
park ligt dicht bij zee, bungalows zijn ruim, buitenruimte onvrij
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.