Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Hof Domburg

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.2

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10007 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10007 reviews

8
Naam: Brigitte Vd Brand
Datum: 17 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Hele goede ligging en schoon sanitair
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Faciliteiten hebben dringend een update nodig (in vergelijking met soortgelijke campings)
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
10
Naam: A. Ketelaars
Datum: 17 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Opvallend was de vriendelijkheid van de supermarkt cassiers. Ik mistte wat verlichting op ons kampeerveld. Het was erg donker
9
Naam: J Bischoff
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuke camping. Bij uitgang camping richting aangeven links Westkapelle en Zoutelande. Medewerker hielp gasten om op de juiste plek te komen, die ze niet zelf konden vinden,pakte een kaart,en sprong op de fiets. ?
8
Naam: Marc Greijn
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we hebben een heerlijke vakantie gehad met onze 2 jonge kinderen (0 en 1.5 jaar) Het koos Konijn huisje was voor ons een prima oplossing. hier hebben we wel een paar opmerkingen (verbeterpunten) voor: - de drempel bij de ingang is erg hoog (we moeten met een kinderwagen naar binnen) - in de keuken lagen materialen zoals broodmes, schaar en kaasschaaf in de onderste lade (binnen handbereik van de kinderen dus) verder wel een leuk huisje met alle voorzieningen voor (kleine) kinderen. we miste alleen een babyfoon :) Qua schoonmaak had t wel iets beter gekunt. zo zaten er bijvoorbeeld nog kindervingers op de TV. En vinden we 70 euro voor de eindschoonmaak wel aan de hoge kant! we hadden in eerste instantie overwogen om dit zelf te doen (ervan uit gaande dat alles opruimen en vegen/stofzuigen de bedoeling was. maar er wordt vanuit gegaan dat je alles gepoetst achter laat! en om 10 uur uit een huisje weg bent. in onze ogen geen leuke afsluiter van een vakantie en nb. haast onmogelijk met 2 kleine kinderen
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij hebben het erg leuk gehad. Het enige wat wij jammer vonden dat we niet snel bij het strand en de zee waren. Een tunnel door de goldbaan zou een oplossing kunnen zijn.
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het enige punt van kritiek dat wij hebben is dat je van af veld B3 heel moeilijk de draai kunt krijgen om op de weg te komen. Het is bijna niet te doen, vooral niet als de caravan aan andere kant van het pad dicht op de kant van het veld staat, dus te ver van het privé sanitair gebouwtje. Wat meer ruimte om uit te draaien zou wel fijn zijn. (plaats 230) Ook het betalen van nog een keer voorkeursbijdrage te moeten betalen als je caravan al op de plaats staat. Alleen de dochter en schoonzoon zaten er in vinden we wel een beetje teveel van het goede.
8
Naam: Anja Mol
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf in de safaritent was super, alleen jammer dat de regendouche het niet deed. Tijdens het verblijf dacht ik dat het zo hoorde, maar na thuiskomst hoorde ik van onze zoon dat deze wel had moeten werken.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een fijn verblijf we hebben nog verlengd met 3 dagen dus dit zegt genoeg over onze tevredenheid! We willen dit zeker nog eens over doen!
10
Naam: Magda Blazak
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig omgeving ! Min punt chalet was niet echt schoon veel stof onder bank en lampen Verder was prima verblijf ?
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel erg fijn. Dicht bij dorp en strand. ‘S nachts lekker rustig. Fijne bank en stoelen. Heerlijk zitje buiten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het lijkt een groot park, maar het is rustig genoeg en dichtbij het dorp
10
Naam: Karlijn
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldig verblijf gehad! Top tent, netjes en schoon! van alle gemakken voorzien. Fijne ligging van het park en goede faciliteiten. Het prachtige weer helpt dan uiteraard wel mee maar we hebben echt genoten en komen zeker terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Volgens verwachting. Geen luxe maar daar is de prijs niet naar. Prima voor een weekendje weg!
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een super weekend gehad in Hof Domburg
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zwembad en toilet waren erg schoon, er werd goed rekening gehouden met de maatregelen omtrent het coronavirus. Personeel was heel vriendelijk! Een zeer fijne vakantie gehad.
8
Naam: Stef Hodes
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Renovatie badkamer ,deze is bedroevend slecht. Douche gordijn is niet meer van deze tijd, kranen in de douche idem, douche tegels idem
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fijne week gehad op hof van Domburg. Het animatieteam verdient een pluim! Vooral Mila en Jamy (én Koos ;-) hebben onze zoontjes een top week bezorgd.
9
Naam: Geert Peters
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Rianne Kuijer
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een erg fijne vakantie gehad Wel was de keukenblok plint eraf waardoor daar veel viezigheid lag. Ook in de badkamer hingen de spinnenwebben aan het plafond deze hebben wij weggehaald bij binnenkomst. In het bad waren haren aanwezig. Wel rook het bij binnen komst dat er was schoongemaakt met chloor. Verder geen op of aanmerkingen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De allerbeste was de zwemparadijs. Bedankt!
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De privacy, de rust, de reinheid van het park (nergens vuil etc.), de keurig onderhouden groenvoorzieningen, de aanwezige medische voorzieningen indien al nodig, en de zeer kindvriendelijke omgeving! Kleintjes wilden niet meer weg! Kortom we voelden ons veilig en ontspannen, hebben zeer goed geslapen en erg genoten. Gewoon bijgekomen! Met dank aan allen die dit mogelijk maakten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben heel erg genoten van een week op het park. Enige nadeel was wel echt het geluidsoverlast en dat wij 1 keer zonder stroom zaten om 7:30 in de ochtend en niet voor 9 uur geholpen zijn. Het nummer dat je belt geeft geen gehoor tot 9 uur en ik moet naar de receptie om de “nood bel” in te drukken om contact te krijgen. Uiteindelijk diezelfde middag een ander nummer gekregen waarbij we wel meldingen konden maken. Maar helaas dit nummer dus pas gekregen na onze klacht, raar dat dit geen standaard nummer is die in het boekje te vinden is. Verder een mooi park en een hele fijne en goede ligging mbt het strand. Animatie was leuk en de Safari tent ook! Mocht wel wat meer sfeer verlichting in de tent en ook buiten verlichting. Ver top!
9
Naam: Esther de Kruijff
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben heerlijk genoten van een lang weekend in Zeeland en een echt vakantie gevoel gehad. Een schoon en opgeruimd huisje, waar alles aanwezig was. Bovendien was het mooi weer dus konden ook buiten op terras goed privé zitten
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het erg fijn gehad. Wat wij wel lastig vonden is dat er savonds laat veel geluid van muziek te horen was en een groep Duitse vrienden die van het stappen terug kwamen. Hier lijkt niet echt controle op te zijn. We zijn erg vriendelijk geholpen bij de receptie ivm het ophang systeem van de douche. Dit zou gerepareerd worden. Dit is helaas niet gebeurd gedurende ons verblijf.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: René de Bont
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn weekend gehad, in prima sfeer.
10
Naam: Suzanne Worst
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben enorm genoten in de safari tent voor 6 personen. Het was super comfortabel. Al het personeel was vriendelijk op het park, wij hebben super 10 dagen gehad!
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het verblijf scr309 is ons echt tegen gevallen schoonmaak en na melding wilden ze poetsen maar dat hoefde van ons niet meer dat deden we wel zelf.. vooral in deze tijd verwacht je echt dat alles netjes in orde en schoon is.. vaatwasser werkt niet naar behoren.. Het park winkel animatie was echt prima !! Personeel cafetaria en schoonmaak voldoet aan weinig uitstraling en dat is wel jammer. Ze zijn wel vriendelijk overigens maar het haalt u park naar beneden.. Gelukkig was het mooi weer en zijn we veel buiten geweest en naar de zee dat is ook op een mooie loopafstand
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.