Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.2

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10569 beoordelingen

Bekijk 10569 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Snelle hulp bij onderhoud.
9
Naam: Frans Botinga
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
door de Corona zijn we beperkt in ons doen en laten zoals bezoek aan restaurant e.d.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een hele fijne vakantie gehad, alleen jammer was de afstand tussen de parkeerplaats en de bungalow.
10
Naam: Jac Gink
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alles bij elkaar genomen hebben we erg genoten van ons verblijf.Drie weken lang zelfs.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het wellness chalet was erg schoon, modern en had alle faciliteiten. Andere plekken op het park kunnen gemoderniseerd worden.
9
Naam: Natascha Thoben
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De bedden slapen geweldig!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel plezierig
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park
10
Naam: Ria van Vuuren
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hierlijk verblijf en super gezellig
8
Naam: Marie-Jose Hoeken
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede ligging ruim huisje lekker warm lekkere bedden. Prima verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
alles goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een ontspannende midweek
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik heb het erg naar me zin gehad enige jammere was dat de supermarkt zo vroeg al dicht was misschien een idee om tussen 5 en 7 ook open te zijn?
10
Naam: Wiebe Meijerink
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer tevreden met alles,vooral heel schoon!
7
Naam: M.J.A.S. van Zwet
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Park is wat aan het verouderen
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kaal interieur! Weinig haakjes in slaapkamers en badkamer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten, kom zeker terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We verblijven altijd graag op een roompot park. De ligging in Domburg en Kamperland heeft onze voorkeur. Wij zijn zeer tevreden, al jaren, om daar onze vakantie te vieren!
10
Naam: Janke Woudstra
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super tevreden, vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Volop genieten van de rust en de vogels, vooral het roodborstje dat zich dagelijks liet zien. Echt volop genoten.......dank jullie wel.....
9
Naam: Henk Kok
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi onderhouden ruim opgezet park, met voldoende faciliteiten voor iedereen.
8
Naam: Evalien Van de Kasteele
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellige sfeer en leuke mensen en prachtig park en netjes ?
9
Naam: Theo Luijpers
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij gaan geregeld naar Domburg Roompot en bevalt prima ?
9
Naam: Henri van Boxmeer
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Met een veilig gevoel een heel fijne midweek gehad. Dus is dit voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Anna van der Geest
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren zeer tevreden over alles. Alleen tijdens het schoonmaken, vond ik de binnenkant van het toilet (onder de rand) vies. Ik maak dat altijd schoon en ik haalde heel veel bruine (ontlasting) troep daaronder vandaan. Ik vind dat een toiletpot schoon moet zijn en daar zou ik (als ik jullie was) eens controleren.
10
Naam: Ina
Datum: 26 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, ruime bungalow. Mooie omgeving, dicht bij dorp.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Martin Hilkman
Datum: 25 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuke sfeer , behulpzaam personeel , en ook snel in regelen van vragen of klachten
9
Naam: Miek Vermeiren
Datum: 25 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fantastisch voor de kindjes waardoor dus ook fantastisch voor de ouders. TOP
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne ligging dichtbij zee en dorp Domburg. Nette bungalow met alles wat nodig is voor een weekendje weg.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prachtig knus huisje, alleen verlichting keuken is slecht.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.