Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11156 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11156 reviews

10
Naam: Regina Van Leth
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne midweek op het park, goede ligging, en service
10
Naam: M.J. Gijsbers
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig, bungalow is niet gehorig en ligt op prima afstand van het strand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer tevreden
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, ruime bungalows, goede bedden. Mooie omgeving voor fietsliefhebbers zoals wij zijn. Tip: een lampje boven het aanrecht zou heel fijn zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer goed zoals aangegeven. Alleen jammer dat bij onze verblijven de deur van de infrarood sauna niet goed sloot.
8
Naam: Wil van den Enden
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijk verblijf, in een mooi chalet en gezellig park in Domburg.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keuken ontbreekt aan de onderkant een plank. Cv deed het niet bij binnenkomst. (Netjes opgelost door monteur). Door de hoogte van de woning niet altijd spinnenweb vrij. Wel een erg ruime en nette woning. Kleine tip: planchette in de douche kabine. Langere dekbedden dan normaal, top! Leuk, bij de uitgang een medewerkster die goede reis wenste. Animatie spulletjes voor onze zoon werden langsgebracht, ook erg leuk! Mooie ligging. Tip Vanwege Corona: maak een beschreven rondrit voor in de mooie omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals gewoonlijk, prettig en comfortabel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
vind mooi park zijn compleet maar voor de zomer erg duur en mag ook wel wat lekkere stoelen voor buiten tip
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: A. Kamphuis
Datum: 3 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging, schoon huisje, goede inventaris, leuke sfeer op het park!
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Diederik Bruggeman
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tegen verwachting in konden wij op dinsdag nog een woning boeken voor aankomst op vrijdag. Het werd het invalidenhuisje, wat achteraf eigenlijk wel mooi bleek. We hadden een brede parkeerplek voor de deur en alles was binnen lekker ruim! Alleen de staat van de speciale keuken paste niet bij de rest van het huis. Ook was het onder het aanrecht niet schoon, vandaar het iets lagere cijfer voor de hygiëne. Verder waren wij zeer tevreden over de privacy die het huisje bood en over de smaakvolle inrichting. Al met al zouden we het park absoluut aanbevelen aan anderen en komen we zelf zeer waarschijnlijk nog eens terug.
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De popcorn van de vorige bewoner lag nog onder de bank. Het huisje was erg gehorig.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zaten in huisje 12 wat recentelijk is gerenoveerd. Alles was heerlijk schoon en nieuw. Wij hebben dit als erg prettig ervaren en zullen graag weer boeken. Misschien wel hetzelfde huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede ervaring, lekker overal dichtbij, strand en stadje. Nadeel is slechte verlichting in het park met name als je de hond uit wilt laten. Voelt je niet echt veilig savonds!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekend gehad. De badkamer kan wel een opknapbeurt gebruiken, het gordijn bij de douche kan echt niet, het licht is veel te zwak, de spiegel hing veel te hoog en met name het enige stopcontact in de badkamer hing op een onlogische plek.
9
Naam: Tom Kieboom
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met een prima ligging ten opzichte van het dorp(Domburg) de stranden en omgeving. 1 puntje, in de van te voren gestuurde mail(s) stond dat de Keycard gehouden kon worden als souvenir, bij de slagboom van het park stond echter een brievenbus waarin je je Keycards moest deponeren bij het uitchecken. Dit vond ik een beetje verwarrend. Verder enorm genoten van ons weekend.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ideale ligging van het park. Huisjes gedateerd, maar schoon, ruim en fijne bedden. Geen privacy in tuintjes.
8
Naam: Simon Nieuwkoop
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging
7
Naam: Daniëlle Stoof
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Maaltijd service was top
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals ik al aangaf missen de huisjes sfeer binnen en buiten (ondanks de restyling). Her en der zijn ook wat dingetjes kapot of vies. De bedden liggen ook verschrikkelijk en daardoor slecht geslapen. Daarentegen was de schoonmaak een stuk beter dan ons laatste verblijf in Roompot Nieuwvliet en is het een plus dat de huisjes twee en-suite slaapkamers hebben met eigen toiletten. De ligging t.o.v. het strand en Domburg is ook top! De prijzen in de supermarkt zijn veel te hoog en de kwaliteit van verse producten laat ook te wensen over (veel verkleurde vleeswaren). Verder zijn we top geholpen door de medewerkers van de receptie en de onderhoudsdienst (vervangen kapotte lampen). Dus plussen en minnen waarbij de plussen zeker de overhand hebben. We verbleven met korting. Die prijs-kwaliteitsverhouding was ok. Hadden we het volle pond moeten betalen, dan was de kwaliteit tegen die prijs absoluut ondermaats geweest en had ik waarschijnlijk een onvoldoende of een lage voldoende gegeven... (of hadden we niet in Hof Domburg verbleven).
8
Naam: H.J.G. Scheepers
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging was perfect. Alleen vinden wij dat de sanitaire voorzieningen in het chalet erg klein was. Schoonmaak kan beter, onder een van de matrassen lag vuil, zakje en snoep....... reden waarom we gekeken hadden was omdat er een bed best wel doorzakte en we van matras wilde wisselen. maar dit was niet nodig omdat de bodem van het bed zelf doorzakte.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
goed geregeld Welkom bij de slagboom gunstige ligging tov strand en natuurgebied en centrum domburg Goed onderhouden
10
Naam: Suella Albertus
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goeie service , ga daar altijd om even rust te nemen en genieten met mijn gezin
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben onze bestemming gevonden op Hof Domburg 😀 en we komen graag nog eens terug voor heerlijke vitamine zee ☀️
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.