Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Aan de duinen
  • Zee en strand

Adres

Camping Dishoek

Dishoek 2
4371 NT Dishoek
Zeeland
Nederland
+31 (0)118 - 551348

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf is één auto toegestaan. Een tweede auto kunt u buiten de camping/het park parkeren (tegen betaling).

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak is er in uw vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden en de auto buiten de camping te parkeren.

Vrijetijdscentrum De Parel

De Parel is het vrijetijdscentrum in Domburg. Naast het luxueuze Kuur- & Beautycentrum en het stijlvolle saunalandschap treft u er ook een uitgebreid zwemparadijs aan met o.a. binnen-/buitenbad, peuterbad, 70 meter (!) lange glijbaan, Pelikaanduik, snelstromende rivier, borrelbanken, warm- en zoutwaterbad, bikinibar en een Speel- en Zonneweide. Daarnaast biedt De Parel u bowling- en squashbanen, een fitnessruimte, een theater met theatercafé, een sportcafé en restaurant De Parelvisser.

Kuur- & Beautycentrum De Parel: Babelweg 2 • Domburg • Telefoonnummer 0031 (0)118 588 160

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is elke dag vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen is mogelijk op maandag en vrijdag tot 20.00 uur. In het hoogseizoen kunt u tot 21.00 uur aanreizen. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)118 551 348.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement al op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Camping Dishoek kunnen met de thuisgestuurde Keycard het park oprijden. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf of kampeerplaats.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel
  • legitimatie op de camping


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte .

Voordat u doorrijdt naar uw plaats willen wij u vragen zich te melden bij de receptie. Indien u een vakantiehuis heeft geboekt, ontvangt u hier op vertoon van uw bevestiging uw sleutel.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot zwemparadijs De Parel in Domburg (u heeft geen gratis toegang tot het Zwemparadijs op Roompot Beach Resort). Met de Keycard kunt u tijdens openingsuren uw toegangskaarten verkrijgen. De toegangskaarten zijn geldig tijdens uw vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op uw vertrekdag wordt u vriendelijk verzocht voor 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Uw kampeerplaats dient u voor 11.00 uur te hebben verlaten. Keycards hoeven niet retour.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.