Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustig gelegen
  • Vlak bij zee
  • Naast natuurgebied

Adres

Camping De Zandput

Vroondijk 9
4354 NN Vrouwenpolder
Zeeland
Nederland
+31 (0)118 - 597210

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf of kampeerplaats is er parkeergelegenheid voor 1 auto. Indien u met meerdere auto's komt, kunt u deze in overleg met de receptie op het parkeerterrein parkeren.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt, dan dient u bij aankomst op het park een geldig betalingsbewijs aan de parkreceptie te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse voldoen.

Serviceset

Voor uw gemak is er een in uw vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is dagelijks vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen is in het hoogseizoen (en op feestdagen) mogelijk op maandag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. In het laagseizoen kunt u aanreizen tot 17.00 uur. Indien u door omstandigheden niet kunt arriveren binnen genoemde tijden kunt u tot 20.00 uur terecht in het eetcafé. Mocht u ook niet voor dit tijdstip kunnen arriveren dan verzoeken wij u tijdig contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)118 597 210.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur aanreist als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang camping

Campinggasten kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. U biedt de Keycard aan bij de slagboom. Als de slagboom opent, bent u automatisch ingecheckt en kunt u direct doorrijden naar uw kampeerplaats.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot de camping met uw eigen vervoermiddel
  • toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland
  • legitimatie op de camping (bijv. bij het huren van fietsen)


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Huurders van de overige types ontvangen op vertoon van hun bevestiging hun sleutel bij de receptie.

Toegang zwembad

Alle gasten hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland. Met de Keycard kunt u, tijdens openingsuren, uw toegangskaarten in het zwembad verkrijgen. Per bezoek moet u opnieuw de Keycard in de daarvoor bestemde automaat invoeren en u ontvangt per persoon uw zwemparadijskaart. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen toegangskaart.

Inventaris

In je vakantieverblijf tref je een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u voor 10.00 uur uw vakantieverblijf of voor 11.00 uur uw kampeerplaats te verlaten. Vertrekt u op een tijdstip dat de parkreceptie gesloten is, dan kunt u de sleutel deponeren in de groene brievenbus buiten bij de receptie. Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.