Camping De Vliedberg

Scharendijke, Zeeland, Nederland

  • Strand en zee
  • Rust én gezelligheid
  • Bij badplaats
Prijzen en kampeervelden

Op dit park zijn momenteel geen vakantieverblijven beschikbaar.

Adres

Camping De Vliedberg

Elkerzeeseweg 42
4322 NB Scharendijke
Zeeland
Nederland
+31 (0)111-671293

Reisinfo

Aankomst

Het pasje voor de slagboom kun je bij de receptie afhalen. Vanaf 13.00 uur zijn de kampeerplaatsen beschikbaar. Het op- en afrijden van een kampeerplaats is vrij en niet gebonden aan vaste tijden.

Parkeren

Er is beperkte parkeerruimte op de camping. Per kampeer- en camperplaats is plek voor 1 auto. Bij de receptie is een kleine parkeerplaats voor bezoekende gasten en een eventuele tweede auto. Hiervoor betaal je € 3,75 per dag.

Geef een extra auto altijd aan bij het boeken zodat we kunnen kijken of er plek is. Zo kom je niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan.

Jongeren & groepen

Camping De Vliedberg is niet geschikt voor jongerenvakanties en grote groepen. Boekingen kunnen na een check bij aankomst, alsnog geannuleerd worden. Heb je hier vragen over? Onze gastenservice helpt je graag.

Wifi

Per verblijf wordt 1 code uitgegeven waarmee je gratis onbeperkt toegang tot wifi hebt.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.