Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Op slechts 1 kilometer van strand en zee
  • Gratis sport & animatie
  • Overdekt zwembad
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2521 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 2521 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 6 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Bedden zijn niet comfortabel Banken en stoelen in zit gedeelte zijn niet comfortabel. Lodge was viezig. Kruimels, vieze pannen, haren op de banken. (Wel zelf opgelost) Kindermatrasje in de berging (vies!! En vochtig!) Kinderstoelen vies Kinderbed 1 x vervangen, 2e ging nog lastig. 2 x brandalarm omdat de ventilatie het dousche vocht niet genoeg afvoerde. Patat + snacks, saus echt niet te eten (ook niet opgegeten)
9
Naam: Bianca Boekhout
Datum: 5 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige lodge, super vriendelijk en meedenkend personeel, eten in het restaurant (zowel diner als ontbijt) is uitstekend! Wij komen zeker nog eens terug.
9
Naam: Theo Reijnders
Datum: 5 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie accommodatie en een gezellige sfeer in een prachtige omgeving.
9
Naam: R. Reitsma
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Positief. mooie accommodatie, ligging aan zee. vriendelijk personeel van Roompot. Heerlijk vakantiegevoel
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We hebben heel erg genoten met ons gezin en volgende jaar komen we zeker we er
9
Naam: Ludo De Nijs
Datum: 2 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig en goed onderhoudenpark vlak aan zee. Vlotte incheck en uitcheck dankzij een code. Gezellig huisje, zeer proper en comfortabel. Heel goede en snelle wifi. Zeker een aanrader!
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Cindy Declerck
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij hebben genoten van ons verblijf. Het was voor ons de tweede maal dat we in Callesande verbleven en opnieuw waren we zeer tevreden. Goede locatie, vriendelijk personeel,...
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Zon zee strand en Roompot! Top!
8
Naam: L van Leeuwen
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
fijn dagen gehad in het huisje. ook de sauna was erg leuk om te doen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We hebben een leuke vakantie gehad. De verlichting op het park in de avond vinden wij matig
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke vakantie gehad.was er zeer rustig.
7
Naam: Eltje Nienhuis
Datum: 29 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We zaten in de 6a Charlet en vonden het prima alleen de bank en stoelen zaten niet fijn. Verder misten we wel wat speel toestellen soort balorig Voor binnen maar verder was het prima. Leuke spontane animatie team.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Fijne dagen
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Ginio Beij
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prima huisje, prima park, we hebben het fijn gehad. Tip voor verbetering: speelgelegenheid binnen, zodat je als ouders een borrel kunt drinken terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Zwembad kan wat meer uitstraling krijgen. Net als de Koos Konijn club. Minidisco prima. Alleen was Koos Konijn ziek de laatste avond. Teleurstelling voor de kinderen... Kan nu echt niemand dan even dat pak aantrekken??? :-)
8
Naam: J. Kraaijvanger
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Zwembad
Naast bungalow park is het ook een fijne camping met veel voorzieningen en prettige sfeer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooie nieuwe huisjes, luxe tuinsets. Goede stoelen en bank
10
Naam: Rika Visser
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
In augustus j.l waren we al een lang weekend in het park.Zeer goed bevallen,vandaar onze terugkomst.Prachtig huisje,goed onderhouden,fijne plaats.Echt fantastisch.Maar toen was in de sloot nog water,dus de hond kon even vrij in de tuin lopen.Nu was dat niet mogelijk.Er zat niet overal hek,wat we bij andere huisjes wel zagen.Beetje jammer.Verder hebben we erg genoten.We zaten overigens in hetzelfde huisje als in augustus j.l.We zijn er veel op uit geweest dus weinig personeel gezien.Wel hebben de kinderen even gesprongen en gepoold.Was erg rustig.Begrijpelijk .Maar we zijn over het algemeen dik tevreden.
8
Naam: Andrea Rook
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
De 2e avond ontbrak koos konijn. Dochter vond dat jammer, maar de animatiemeiden deden het juist erg leuk. In tegenstelling tot het team zaterdagmorgen die erg bedeesd overkwam. Het huisje was leuk. Het park ook. Schoon genoeg. Vanwege het naseizoen rustig wat voordelen en nadelen geeft. Voor mij prima
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Fijn de code voor slagboom en huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Er was zoveel schoonmaakmiddel gebruikt in ons huisje dat we het eerst moesten laten luchten... daarna roken we het tot we wet vertrokken
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
Het is prima vertoeven op het park. Meerdere malen was er een storing in het zwembad. Dat is dan jammer
9
Naam: Rm De Vries
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
Met de 2 kleinkindjes van 3 en 5 was het zwembad en speeltuin een feestje .moe maar voldaan zijn ze in de autogestapt om in slaap te vallen bij de slagboom ,bij aankomst thuis toen de oogjes open gingen was het eerste wat ze zeiden opa oma gaan we zo weer terug.het was een prachtig weekend.
8
Naam: Sabrina
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
Het is een gezellig en gemoedelijk park met veel faciliteiten. Onze kampeerplek was prima, helaas waren er ook een paar minpunten. De elecktra viel geregeld uit waardoor we niet echt gebruik konden maken van onze koelkast. Maar dit lag blijkbaar meer aan ons kampeerveld die hier al geruime tijd last van heeft. En er waren ook heel veel mollen wat vervelend was in de voortent. Ook vonden we het jammer dat het sanitair niet altijd schoon was, al konden we het wel merken als Yvonne was geweest. Een compliment aan haar is wel op zijn plaats!
9
Naam: Jaap Modderman
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
klanttevredenheid staat voorop bij het personeel
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Zwembad
Prima verblijf met zeer vriendelijk personeel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prima tijd gehad op het park. Huisje straalt luxe uit is sfeervol ingericht. Enig min puntje is dat de vloer in de badkamer glad is en je snel kunt uitglijden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
De prijs/kwaliteit verhouding is totaal niet in balans. Vooral in dit geval aangezien het toiletgebouw waar de grote camping plekken waren gesloten was. Ook kwam koos konijn niet langs het camping gedeelte. Erg jammer.
9
Naam: M. Nijhof
Datum: 27 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We hebben een paar heerlijke dagen gehad op dit park. Ons huisje was erg mooi en van alle gemakken voorzien. We hebben weinig gebruik gemaakt van de faciliteiten op het park omdat we voornamelijk aan het strand zijn geweest. De tennisbaan is kostenloos te gebruiken (wel even reserveren) en je kunt gewoon een tennisracket lenen. Heel groot pluspunt is dat de hond mee mag! En vanaf 1 oktober mag de hond los op het strand lopen. We hebben, mede dankzij het weer, genoten!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.