Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3442 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3442 reviews

9
Naam: C.M. Louwerier
Datum: 29 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben weer genoten van de vakantie op callasande Iedereen is vriendelijk zowel bij de receptie als bij het winkeltje en ook het animatieteam is dik in orde,bedankt allemaal en tot het vlug. Jaar Ik hoop dan zonder Corona want dan is het allemaal weer wat makkelijker
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Cees en Bianca Boekhout
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige lodge, zeer vriendelijke medewerkers. Eten besteld en laten afleveren bij lodge, kwaliteit was verrassend goed.
9
Naam: T Eggers
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Komen al enkele jaren hier in het naseizoen omdat het rustig is, schoon, goed onderhouden, fijn zwembad en vriendelijk personeel. Een geweldig kampeer verblijf en......niet te duur
8
Naam: Gert
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De camping ligt op een fantastische locatie alleen het zwembad was altijd iets mee aan de hand. Soms waterkwaliteit en aan het einde van het seizoen water erg koud. Bij de afwasplaatsen was het water daarentegen weer erg warm en gevaarlijk voor kinderen. Velden zijn mooi, wel heel veel wind maar ja je zit ook vlakbij zee. Wij hebben een fijne tijd gehad op de camping
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer klantvriendelijk en bijna altijd schone uitstraling
8
Naam: H. Zwennes
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De Corona heeft de vakantie beïnvloed, ook het weer zat niet mee. De camping zelf et is uitstekend. Schoon, goed gemaaid gras en vriendelijke mensen. De bewegwijzering kan beter, bijvoorbeeld door met kleuren te werken. Nu moest ik het zelf uitzoeken omdat er niet gemeld moest worden, je kon zelf naar je plek rijden. En dan is het niet eens zo makkelijk als je nog nooit op de camping geweest bent.
8
Naam: Jurrius
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima kampeerplaats, vriendelijke mensen,schoon toilet gebouw, prima tijdblokken met zwembad en lekker warm water,leuke kids club,ondanks dat koos er niet was met het avondprogramma
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf. Al geboekt voor voorjaar 2021
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zijn fan van de roompot, veel medewerkers, goede schoonmaak, Koos konijn een grote hit, ligging prima, zwembad heerlijk. Kortom ondanks corona een fijn half seizoen gehad. Tip: het toiletgebouw achter de receptie is wel aan renovatie toe, kranen wcs etc
8
Naam: I Hartjes-Kramer
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij gaan naar calessande voor de rust. En dat vinden we daar. Het is een eenvoudig, klein vakantiepark. Het zwembad is bijvoorbeeld best klein maar gebruiken wij zelf niet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk jaar gehad ondanks de corona. Yvonne de toilet dame heeft hart voor haar werk. Animatie heel veel maar eentonig. We kijken er naar uit om volgend jaar weer te komen
9
Naam: M. Huijbers
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alles perfect maar de campingplaatsen zijn erg nat, slechte afwatering.
10
Naam: fam de graaf
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
gezelligheid, liefde van medewerkers van park is te voelen en te zien. super vakantie gehad bedankt !!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Verblijf was fijn. In Corona tijd veilig Zonder drukte op strand kunnen wandelen en in Den Helder zijn er leuke musea. Nadeel dat klachten niet serieus werden genomen over lamp en zwembad. Als het zwembad koud is dan voel je dat. Als pas na 4 dagen bekend wordt dat de boiler stuk is, dan is er 3 dagen niet geluisterd
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie locatie met ruime kampeerplaatsen en keurig sanitair
9
Naam: Monique
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huisje was mooi, netjes en van alle gemakken voorzien. Wat fijn om een wasmachine en droger er in te hebben. Net zoals de ruime (fietsen) berging. Toen we aankwamen in het zwembad waren er mede gasten en zij vertelden dat het water ontzettend koud was. Wij hebben het heel anders ervaren. De watertemperatuur was heerlijk en de omgevingstemperatuur aangenaam. Wij hebben ons er uitstekend vermaakt. Het was er keurig schoon en goed onderhouden. We hebben een heerlijke vakantie gehad.
9
Naam: Anneke
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij waren geboekt op een verblijf dat we niet hadden uitgezocht. De receptie (Tiffany) heeft ons buitengewoon goed geholpen en gezocht naar een andere accommodatie op het park. Uiteindelijk zijn we binnen een uur van uitermate teleurgesteld naar buitengewoon tevreden gegaan. Wij raden jullie echter aan om de halve tentaccommodaties buiten de zomer uit het programma te halen, dit kun je gasten niet aan doen,
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie camping. Sanitair schoon en netjes, douches niet altijd warm. Zwembad klein maar leuk, water soms heel koud en soms heel warm. Mooie speeltuinen. Prachtige ligging nabij het strand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk warm zwembad😃
8
Naam: Bas Beuker
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk en veel te kort. Ook de kinderen en kleinkinderen vonden het te kort. 😊
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was super in alle opzichten!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super mooie lodge op een top locatie vlak hij het strand, 1 puntje het is niet 1 km vanaf het strand maar zeker 2 km. Geen ramp maar als je erheen loopt met kleine kinderen in het wel iets om rekening mee te houden
8
Naam: Robin Veenstra
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie! Ondanks de corona maatregelen er echt even uit geweest! Ligging van het park is top! Enige opmerking tav ons verblijf was dat de temperatuur van het zwembad de eerste 4 dagen te koud was voor onze baby van 6 maanden oud. Gelukkig de laatste 2 dagen van de 8 dagen van ons verblijf nog kunnen zwemmen doordat het probleem hersteld was.
8
Naam: Karin Visser
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf ondanks door de corona maatregelen. Jammer dat koos konijn alleen rond 17:00 uur tevoorschijn kwam. Eigenlijk voor Koos het park uitgekozen Naar ons idee had hij ook ‘s ochtends tijdens de act even kunnen komen Maar verder goed geregeld
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Plezierig verblijf aan zee ondanks deze coronatijd
8
Naam: Lenny Gerards
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Patrick Wevers
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het hoofdgebouw, zwembad en de speeltuin ed kan wel een update gebruiken. De bank en stoelen hadden weinig zitcomfort in huisje zwanenwater 22. Een park dichtbij zee met voldoende uitstraling in het nieuwe gedeelte.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.