Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Zee en strand

reviews

8.3

Vakantiepark Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3765 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3765 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima vermaakt jammer van de hoosbui die we op de laatste dag hadden .alles stond blank.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verrassend! Wij maken gewoonlijk geen gebruik van vakantieparken maar werden nu aangenaam verrast. Zeker ook met de mogelijkheden voor het meenemen van onze hond. Fijne ruime accommodatie zowel in het huis als de afgezette ruimte er omheen. Het groene wandelpad om het park heen was prima omdat je dan niet direct met de hond de straat moest opzoeken. Het ivm corona inchecken door middel van een code werd door ons ook als heel fijn ervaren.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een prachtige mid week. Mooi weer en een prima plekje om te zijn. Gezellig contact met onze buren Alleen jammer dat er geen e bikes meer te huur waren op het park daarvoor moesten we dus naar Callantsoog. Verder niets dan lof.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het vakantiepark zullen we zeker aanbevelen aan anderen. Toch is de betrokkenheid van de medewerkers gering. Wij geven de voorkeur aan een park waar de eigenaar/ beheerder je kent, groet, betrokken is op je, e.a.
9
Naam: Herma
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer net en goed onderhouden park. Met goede voorzieningen
9
Naam: M. van Westerop
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Alles was prima geregeld. Wij hebben genoten van ons verblijf op de camping en ondanks dat het slot behoorlijk in het water viel. De medewerkers en ook Roompot kunnen daar weinig aan doen. Het was in korte tijd teveel.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Grote camping waardoor sfeer voor ons minder was. Maar wel nette camping voor fijn verblijf
9
Naam: A. G. M. van Leeuwen
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Een ontspannen sfeer op een goed onderhouden park en een zeer ruime kampeerplek. Helaas waren wij genoodzaakt eerder te vertrekken, vanwege de enorme wateroverlast door het enorme slechte weer op vrijdagavond 18 juli. Zo erg hebben wij het nog nooit meegemaakt. Ondanks het eerdere vertrek een prima vakantie gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Boven verwachting.
8
Naam: Albert Koppelaar
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
was leuke verblijf
10
Naam: M.C.H. van Schijndel
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de hartelijke ontvangst bij aanvang van ons verblijf
8
Naam: Marga Albers
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne week vakantie gehad in een mooie lodge en gezellige camping!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben t erg goed gehad, mooi huisje, goede ligging en t park goed onderhouden.
9
Naam: Henk
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg fijn park met fantastisch personeel. Heel mooi aangekleed rondom met de wandelroutes door de wilde bloemen. Een vakantie die we nooit gaan vergeten!
9
Naam: Peter Beeloo
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park , mooie lodge op een prachtige locatie. Hele leuke mooie omgeving. Leuk om te fietsen, wandelen , zwemmen, relaxen. Strand op loopafstand, dagje Texel op fiets afstand.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een leuk park, prachtige omgeving!! Enige wat we slecht vonden was de schoonmaak......de douche bak zelf was nog echt vies en de kleinste slaapkamer lag er nog heel veel zand in de 2 bedden. Heb ik zelf allemaal eerst schoongemaakt. Verder alles top!! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel!!
8
Naam: Maria Steelink
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Jammer dat je schoonmaakkosten betaald en de vloer zwart is en dat er een gebruikte luier nog in de pendaal emmer zat.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustig vriendelijk schoon prima locatie
9
Naam: Robin S.
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk verblijf gehad. Veel gebruik gemaakt van de tennisbaan. Mooie omgeving ook. Genoeg te doen voor een hele week!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Jose van den Bosch
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer fijn rustig park. Mooie huisjes. Heerlijke vakantie gehad!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op de veranda/ terras waaide het soms hevig zo misschien een optie zijn om tussen de palen plezier glas te doen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Uitstekend privé sanitair. Prettige omgeving met veel mogelijkheden zowel in de directe omgeving (fietsen in de duinen) als iets verder weg.
9
Naam: Wil Braakman
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prima camping met grote mooie comfort royal plekken en fantastisch goede wifi.
10
Naam: Jan Makkinga
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
een paar tips misschien : in de grote douch ruimte graag een paar handgrepen om je vast te houden . jammer dat ze degrindweg niet even geasvalteerd hebben, wij fietsen graag even naar callantsoog over deze weg. wc enz waren super schoon . we komen zeker nog eens terug !!!!!
10
Naam: D Geurst
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: J. van Gogh
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Als er voldoende plaatsen vrij zijn zou men geen reserveringskosten moeten rekenen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk aan zee op een leuke camping plaats met speeltuintje erbij. Goede camping winkel en overal vriendelijk personeel. Handig dat je je check in pas al thuis ontvangt. De douche is wel erg heet en niet alles werkt goed. De omkleed hokjes bij zwembad waren in onderhoud wat wel een beetje onhandig was. De douche werkte daar niet. In het restaurant was vriendelijk personeel maar na een taaie schnitzel kreeg ik alleen een drankje gratis. Dat vond ik niet gepast.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede ligging verblijf met vrij uitzicht. Veel privacy. Veel m2 prive tuin met geweldig comfortabele lounge bank. Contrast met meubilair binnen was groot. Zware logge stoelen. De locatie is schitterend. Genoten van vrij uitzicht. Miste lampjes onder aanrechtkastjes voor boven het aanrecht. Miste handleidingen voor keuken apparaten en afvalbakjes in slaapkamer en douche. Verder alles prima.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.