Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3315 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3315 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Reserveringskosten voor een voorkeursplaats zijn verhoudigingsgewijs veel te hoog. Verder vonden we de camping comfortabel
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Janny Eggens
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie, Vriendelijk ontvangen behulp zaam personeel mooie omgeving kom zeker terug..
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf is ons prima bevallen. Supermarkt zou in het naseizoen ook smiddags een uurtje open mogen. Keukeninventaris dient beter gecheckt te worden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super, heerlijke broodjes. Het is in de slaapkamers wel vochtig langs de ramen. Misschien meer ventilatie. Met de regen kan het raam niet open want dan regent het naar binnen. Verder echt super sfeervol verblijf.
9
Naam: Aad Van Est
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben enorm genoten van het keurig onderhouden park!
9
Naam: Hans Wisseloo
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon ,vriendelijk, en alles zag er goed verzorgd uit
10
Naam: Jill
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Luxe huisje met 2 douches, mooie ligging in het land. Vriendelijke medewerkers
9
Naam: Jos Pulles
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne vakantie gehad. Het personeel was heel vriendelijk. En de huisjes waren goed.
9
Naam: Yvonne Van der Laan
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij verbleven in Zwanenwater 1 , veels te klein voor 6 personen .Wij verbleven er met zijn 2e. Een dubbele slaapkamer qua grote prima , de 2e erg klein je kon amper langs je bed lopen . Badkamer prima grote maar de douche cabine erg klein , ook de toilet. Keukenuitrusting super ! ,maar we verbleven er 2 weken en konden onze voorraad niet kwijt , deze in de open kast in de 3e slaapkamer gebruikt . De meubels zijn aan vervanging toe , de schuifpui zit scheef , aan de onderkant een gleuf . Lampje in de koelkast kapot . Je betaald borg , dat is prima .Maar er moeten wel spullen gemaakt of vervangen worden. Deze woning is duidelijk alleen als investering ! Wij hebben sfeer gemist ! Maar het park en service is uitmuntend , We gaan hier zeker terug komen maar dan in een 4 persoons huisje Fijne dag , Yvonne ?
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park ligt erg mooi. Wij hebben in een safaritent gekampeerd. Mooie tent en alles aanwezig, was echt Glamping!
8
Naam: M. Tap-Van Dullemen
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg vriendelijke dames en heren bij de receptie wel wat kleine dingen in het huisje waar even wat aandacht aan besteed moet worden maar over het algemeen een dikke voldoende
8
Naam: Colin
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging van het park en ons verblijf was perfect. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De omheinde tuin was perfect voor onze honden. Alleen de schoonmaak kan beter. Bij aankomst lag er veel zand op de slaapkamers en het oogde niet helemaal fris. Wij raden het onze kennissen en vrienden zeker aan en komen zelf zeker terug
9
Naam: Freek Bots
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Johnny Entjes
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben zeer genoten van ons verblijf we komen elke jaar terug omdat het ons goed bevalt
8
Naam: W. Meijer
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuke dagen. Leuke dingen gedaan in de omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super vriendelijk personeel. Fijne accomodatie met alles erop en eraan. Erg prettig dat de tuin omheind was met de honden. Ook fijn dat je binnen no time vanuit je huisje de weilanden in kunt om met de honden te wandelen. Ook ben je zo op het strand. Heerlijk rustige vakantie gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad ,komt ook door het mooie weer ,heerlijke stoelen en bank voor buiten
10
Naam: Truus Brand
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park mooi comfortabel huisje. Het 1 richting verkeer was voor velen onduidelijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk, mooi huisje in een prachtige omgeving!
9
Naam: Fam sanders
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben het goed na ons zin gehad alles was goed geregeld. Enige nadeel was de douche die niet erg warm was. Verder top gehad we waren er 15 en 16 jaar geleden geweest en was als van ouds heerlijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie plek en prachtige ligging t.o.v. het strand, zee, duinen, fietsroutes, leuke plaatsen.
8
Naam: C. Nyhuis
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Dichtbij strand en duinen
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en ruimte
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch mooi park, goed onderhouden, rust...mooi huis, goede bedden. Kortom, TOP!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel fijn park met vriendelijke en gastvrije medewerkers. Mooie ligging ten opzichte van het strand
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.