De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 17046 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 17046 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het is een mooi park
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
-
9
Naam: Geert Koninckx
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks het weer genoten we toch van een herfstige midweek op het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Trudy Hittinger
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig park, jammer dat de knutsel pakketten zo duur zijn. Ook de betaalde activiteiten zijn prijzig , zoals armbandjes maken . Mooi dat de lampion optocht op donderdag was. Het was een mooi slot feest voor de kinderen. Volgend jaar boeken we weer maar hoop wel dat er dan een speeltuintje dichter bij het huisje is zoals werd beloofd. De medewerkers zijn toppers. Namens onze familie bedankt. Mijn kleinkind Sylvana zei oma weet je wat ik het aller leukste vond op de vakantie? Ik zei nou??? ze zei ALLES.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi en gezellig park, inrichting huisjes wel wat verouderd
8
Naam: J van de Waerdt
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we hebben als ouders met kinderen en kleinkinderen erg genoten deze midweek in de herfstvakantie ! Eekhoorntjes die op je tuintafel nootjes komen eten. hoe mooi is dat! Wat ook super was: we konden heerlijk het zwembad in als het even regende. Wat goed dat het maximale aantal bezoekers in het zwembad geregeld wordt bij de toegang. Soms moesten we dus even wachten tot er mensen uit het bad gingen, maar dat hadden we er voor over.
7
Naam: Aad Hogerwerf
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
door de corona hadden we een huisje van 14 personen niet door kunnen laten gaan, ik heb toen gebeld en alles opgeschoven naar dit jaar zelfde huisje met comfort pakket prima het enige wat roompot moest doen was de datum aanpassen van 2021naar 2022 en tot verbijstering moesten we 641.- euro bij betalen ik heb op het punt gestaan om het tv programma kassa te bellen zo kwaad als ik was. vandaar dat ik niet tevreden was ik voel me eigenlijk een beetje genaaid.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel fijn huisje, leuke speeltuintjes, zwembad en animatie voor de kids. Alleen een trap hekje onder aan de trap had ook heel fijn geweest, die misten we.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De badkamers waren wat verouderd
10
Naam: Elly de De Wilde
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heel gezellige sfeer ondanks de coronatijd
10
Naam: C de Lange
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was de 18de keer dat we dit park hebben bezocht. Dat is niet zomaar natuurlijk. Het is er heerlijk en alles dichtbij, je kan gewoon alle kanten op of gewoon lekker op het park blijven. Ik heb me werkelijk,elijk nog nooit 1 dag verveeld in de Katjeskelder. Wat ik ook erg leuk vind dat we gelijk in de supermarkt werden herkent, he hallo zijnjullie er weer, hoe gaat het, even bijpraten en weer verder. Bij de receptie precies hetzelfde ik ben slecht ter been en ze verlenen echt alle hulp die ze kunnen geven. Ik hou gewoon van dit park, als we weer weggaan dan ben ik het eerst halfuur ook niet aanspreekbaar. Even wennen dat we weer naar huis gaan. Medewerkers Katjeskelder bedankt het was weer geweldig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima plek om met kinderen en kleinkinderen te vertoeven.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig, kindvriendelijk park
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Superfijne minivakantie gehad!
9
Naam: Monique Bonomo
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke midweek gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top vakantie, het huisje is gerestyled behalve de badkamers en de keuken, dat is wel jammer. De schoonmaak had beter gekund, ik heb het schoner achtergelaten dan aangetroffen Er kon niet gevoetbald worden want op het voetbalveld had het animatie team spullen neergelegd,dit was erg jammer en onnodig. Want ik had speciaal gekeken of er een voetbalveld was, ik heb hier zelfs nog voor gebeld.Voor de rest leuk park veel speelgelegenheden voor de kinderen, heerljjk gegeten in het restaurant.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fantastisch leuk park! Erg veel speel mogelijkheden voor de kinderen. Mag wel iets meer voor de oudere kinderen. Het zwembad was netjes en schoon, maar wel erg klein. Het huisje was heel erg netjes en schoon. Klein maar fijn en sfeervol huisje was het zeker. Eekhoorns door de tuin! Ook een prachtig gezicht. Mensen zijn allemaal erg vriendelijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima vakantie gehad alleen huisje erg verouderd! Word wel eens tijd voor vervanging van douche verwarming en andere meubels en meer servies en een senseo
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij komen altijd met plezier naar de Katjeskelder .
7
Naam: Paul van Doornmalen
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ons verblijf stond wat dicht op elkaar en het verblijf is wat gedateerd
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldig fijne verbouwde bungalow gehad met ons gezin.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ruime huisjes, mooi park en mooie omgeving! Echt een aanrader!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Echt super vriendelijk personeel!!! Heel goed oplettende vriendelijke badmeesters. Hele schone snackbar met ook zeer vriendelijk personeel. Mooi aangelegd park met vrijstaande huisjes wat ook prettig is. Behulpzame receptie die natte theedoeken aanreikte toen mijn zoontje daar van de trap viel. Enige min punt is de schoonmaak van het huisje: veel spinnenwebben, vieze kitranden bij het bad en stoffig. We hebben het denk ik schoner achter gelaten dan dat we er in kwamen, dus dat is een aandachtspuntje voor jullie. Verder een super fijne week gehad op de katjeskelder!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldige week gehad. Fijn verblijf, prachtig park en heerlijk zwembad!! We komen graag nog eens terug!
9
Naam: Johan Paauwe
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zijn zeer tevreden over het verblijf en gastvrijheid van medewerkers! Alles is goed en snel geregeld! Wij hebben een echte vakantie midweek ervaren! Onze dank daarvoor! Tip... Er werden vele halloween activiteiten aangeboden voor de kinderen, dit vonden wij wel jammer. Wellicht om eens kritisch te kijken naar de oorsprong van het feest. Wellicht ook activiteiten aan te bieden zonder halloween invloeden? Team Katjeskelder, bedankt!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Deborah
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig en sfeervol park. Leuke entertainment voor de kinderen en genoeg te doen op het park. Bij problemen met het sleutelpasje heeft de technische dienst supervriendelijk geholpen. Gezellig terras en prima zwembad.Aanrader!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.