Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14229 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 14229 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekend gehad in een mooi ruim huis op een heel gezellig park! Het enige dat misschien iets beter kon is het aantal douches in het huis (2). Er was wel 3x een bad maar douchen zittend in een bad is niet echt comfortabel. Wordt gauw een waterballet ?
8
Naam: Alexander Kroesbacher
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezien de schoonmaakkosten erg hoog zijn verwacht ik ook dat de huisjes beter schoon gemaakt zijn bij aankomst. Dit was niet het geval. Het was best slecht schoon gemaakt. Beel stof, niet onder tafels en bank schoon gemaakt. Niet onder bedden etc. Dit moet beter.
8
Naam: Ludo Weyens
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Onderhoud verblijf was goed, echter waren de vloeren niet voldoende proper.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes en buitengewoon vriendelijke medewerkers(sters) overal ga zo door ?? we zuilen dit park absoluut aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Almar
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huisje was echt heel erg vies. Na 1 keer met blote voeten of sokken door het huisje lopen leverde echt vieze voeten en sokken op (echt zwart). Ook de badkamers waren slecht schoongemaakt. Verder geen toezicht op geluidsoverlast van anderen tot diep in de nacht (6uur).
9
Naam: Krijn van Putten
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxt park met vriendelijk personeel
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een mooi groot park met mooie bungalows. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
10
Naam: Wendy Ten Hoope
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer leuke huisjes met alles er op en eraan. Zeer leuk Restaurant, vriendelijk personeel
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ons familie weekend was top
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
heel fyn park ,genoeg te doen. vakantiehuisjes mogen wel schoner vooral de vloeren.
10
Naam: Sjfh Meijer
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben erg genoten van ons verblijf. Personeel vriendelijk en behulpzaam(zoontje van 2 was gevallen op de bad rand en gingen na het restaurant en gelijk werd de beveiliging gebeld en die heeft ons geholpen om te zorgen dat we bij de huisartsenpost kwamen). Enigste minpuntje was dat het bad(bubbel) uit de blazers vuil kwam dus wij niet gebruik hebben gemaakt van de bubbels.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk familie weekend gehad
10
Naam: Valerie Pullen
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Dit was de eerste keer dat we met ons gezin (2 volw, kind van 3 en een baby) op vakantis gingen en het bezoek aan de Katjeskelder overtrof onze verwachtingen! Super mooi huisje, ruime kamers, schoon. Lekker bad en regendouche. We logeerden tegenover de speeltuin dus mijn zoontje kon mooi spelen terwijl wij in de tuin konden zitten en genieten van onze vakantie. Zwembad was goed geregeld met alle coronamaatregelen is het even aanpassen, maar konden alles doen! De speelhal is ideaal, lekker borrelen terwijl de kinderen spelen. Restaurant hebben we geluncht, vriendelijke medewerkers en de groentewrap is een aanrader! Supermarkt is wel heftig duur... maar ja dat is vaak zo. Oh ja, goede ligging: we hebben hard gelopen gewandeld in het bos. Gewinkeld in Oosterhout. Dagje Efteling, Dagje Beekse Bergen. Top! Kortom: dikke vette aanrader!!!
8
Naam: Xenia de Smet
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn!!
9
Naam: Frans Paridaans
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met goede faciliteiten. Voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk in de bosachtige omgeving. Gezellige sfeer ????
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De villa was vies ,het rook er vies, het bubbelbad konden we niet gebruiken ,want er kwamen alleen maar haren uit de gaatjes. Slechte bedden en zo kan ik nog wel doorgaan dus wel erg veel betaald voor deze villa.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim huis voor 7 personen. Prima ligging en mooie omgeving
8
Naam: Michelle van Waard
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima park. mooi gelegen. goed onderhouden.
7
Naam: Marion
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede faciliteiten. Prima huisje. Keuken pluspunt afwasmachine. Ruime slaapkamers en badkamers. Min punt is de algehele schoonmaak. Veel stofnesten te zien. Ook de doodgeslagen muggen in m.n. De badkamers zaten nog op de muren. Hier mag meer aandacht aan besteed worden.
7
Naam: Albert Aben
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Beste medewerker, Ons verblijf op uw park is ons zeer goed bevallen, wij hadden een weekend met onze kinderen. De accommodatie was goed en de medewerkers bij de receptie en in het restaurant waren vriendelijk en behulpzaam. Het enige minpunt was wel het bubbelbad, toen we deze wilde gebruiken kwam er een hoop troep uit en bleek de afvoer verstopt te zitten. Dit hebben wij gemeld bij de receptie. Met vriendelijke groet. Fam. Aben Verstuurd vanaf mijn iPhone
8
Naam: V. Oosterhout
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We zijn best tevreden maar vinden het jammer dat alles via internet gaat. Er zijn ook mensen die hier niet zo bedreven in zijn ( zoals wij bijvoorbeeld)
7
Naam: Shannon Van Vliet
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Schoonmaak mag echt beter. Heel veel was echt vies en moest ik zelf nog schoonmaken. Zoals de douche en er lagen gewoon zitten haar van iemand anders op mijn bed. Niet zo heel fris
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Jan de Boer
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Waren niet tevreden over het huisje , er staat in de brochure dat de huisjes gerenoveerd zijn ,maar dan hebben ze dit huisje vergeten. Zwarte schimmel in de douche, als je de la opentrok had je het frontje in je handen, lagen in een acht persoons huisje maar drie theelepeltjes. Bovenverdieping erg krap, de banken in de kamer kapot en stoffen zittingen die te smerig waren. Gelukkig met familie evengoed een mooi weekend gehad. Het ligt in een prachtige omgeving.
10
Naam: Herb Klein
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park en goede vakantie gehad
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.