De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 16147 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 16147 reviews

8
Naam: Kim Horseling
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Er waren een paar puntjes in het huis. We hadden een speciaal kinderhuis. Hierin stond alleen totaal geen kinder service. Alles was glas. We hebben zelf even plastic borden en bekers gekocht en klein bestek. We hadden een linnenpakket voor het ledikantje erbij geboekt. Alleen stond er nergens vermeld dat we voor het ledikantje zelf een dekbedje mee moesten nemen. Ons bed beneden was een kant best doorgezakt. Hierdoor lag het minder comfortabel. De koelkast werd ook niet goed koud en het huisje was iets wat gedateerd. Voor de rest een heerlijk verblijf gehad alleen als deze kleine puntjes beter waren geweest was het een super heerlijk verblijf geweest.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst leek het alsof men meer voor je klaar stond, dan bij vertrek. Dus ook bij vertrek mag men iets meer voor je doen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toiletgebruik was soms lastig ivm kapotte toilet in mijn kamer. Vervelend dat men niet tegelijk kan douchen in de verschillende badkamers. En ook niet als je in de keuken bezig bent. Verder hebben we genoten met het gezin
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben erg genoten van ons weekje katjeskelder zeker voor herhaling vatbaar. 1 minpuntje de vloer onder de zetels wel vuil ook de ramen van het teras.
9
Naam: Geert
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn dat de inrichting gerestyled is. De keuken was erg fijn voor een keukenliefhebber. Alleen de verlichting zeker boven de eettafel is vreselijk. Je wordt verblind door de peertjes (zonder lampenkap). Lampen zijn helaas ook niet te dimmen. Verder ontbreekt sfeer (geen kussentjes op de bank) en de stoelen buiten zitten niet lekker en waren helaas ook geen stoelkussens voor. Verder is de manier waarop het traphekje bevestigd moet worden ronduit gevaarlijk met 2 ijzeren strippen aan de muur. Zeker als iemand zich schaaft of op een van de ijzeren punten die uitsteken valt (dit mag zo ook niet qua kindveiligheid en arbotechnisch)! Schoonmaak was goed gedaan, dus complimenten daarvoor, net als de bedden die goed comfortabel lagen. Ook de regendouche is fijn. Verder nog wel een puntje: schimmel op het plafond in de badkamer beneden. We hebben na het douchen steeds de ventilator op zijn hoogste stand gezet, maar ventilator werkt slecht, dus badkamer blijft lang (hele nacht) vochtig. Verder zijn ramen op slaapkamer slecht vanwege ontbreken van horren (kan daar geen voorzet hor voor gezet worden of maak een ophangmogelijkheid voor een klamboe aan het plafond?). Onze zoon is allergisch voor muggen en kreeg flinke ontstekingen en koorts ondanks antimuggenzalf.
9
Naam: Simone Blijleve
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super rustig en kindvriendelijk park
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was super leuk. We waren super blij en heb genoten van alles. Alleen bij aankomst was het super vies We moesten poetsen als gek. De tijd van vertrek is te vroeg.. maar voir de rest super leuk
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een prima verblijf gehad alleen de prijs voor de accommodatie is erg veel geld voor wat je krijgt. Ligging is fantastisch (zeker met honden) loop je zo het bos in. Echter was het hek twee dagen niet open om 09:00 uur en receptie niet telefonisch te bereiken. We komen graag een keer terug en hopelijk zijn dan de eerder aangegeven punten (gladde douchevloer, lossen toiletbrillen, glazen met stukjes er uit en zeer slechte WiFi verbeterd.
7
Naam: Marlou Huissen
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ideaal dat alles aanwezig is op het park. Je hoeft niet weg. Mooi bos erbij waar je een mountainbike parcours hebt. Kan je ook best reclame nog voor maken.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park met vele speeltuintjes.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben ontzettend genoten. Heerlijk huisje, mooie omgeving, leuke speeltoestellen. Perfecte vakantie 🏖
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Viana Kuipers
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke midweek ervaren met onze kinderen en onze puppy.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima vakantiehuis (FV18 Comfort) . Aantal douches is voor 18 personen wat gering , 3 ligbaden is juist weer wat veel. Jammer dat er op de website maar weinig fotos staan van deze accommodatie, daardoor mis je informatie ( foto van de keuken, waarop te zien is dat er 2 koffiezetapparaten zijn en een Senseo had mij wat gesleep met apparaten gescheeld!) Verder hebben we het erg naar onze zin gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geslaagd maar minder gezelligheid dan eerdere jaren.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
te weinig parkeerplaatsen bij het huisje.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben met zijn allen genoten van een heerlijk verblijf op jullie mooie en gezellige park tussen de bomen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een mooi park, goed onderhouden en schoon. Vriendelijk personeel. Aanbod kinder activiteiten vonden wij tegenvallen tov wat op website vermeld staat. Wellicht door corona, maar toch teleurstellend. Desondanks heerlijke vakantie gehad. Een verbetering zou zijn; wat meer privacy op het terrasje van het huisje
9
Naam: Sandhya Doekhie
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Rehu Andries
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huis is gedateerd en is aan renovatie toe, riool dient na gekeken te worden (stank). Formaat matrassen zijn te klein voor het bed. Een aantal tuinstoelen zijn stuk. Toilet brillen zitten los. Verlichting in het alg. te zwak.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg leuk kindvriendelijk park. Jammer dat we amper hebben kunnen zwemmen ivm het maken van een afspraak en ons kindje slaapt overdag nog. Vaak konden alleen die tijden. We hadden haar graag nog kunnen laten zwemmen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geen duidelijkheid over de eindschoonmaak, Ik dacht dat dat standaard bijzat. Er was mij niet verteld tijdens het boeken, terwijl ik heb telefonisch boeking gedaan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park was zeer netjes 3n de service was super Huisje helaas enorm vies tijdens aankomt. Hebben wij ook direct aangegeven. Goed opgepakt en direct heeft iemand de vloer nog gedaan, maar de schoonmaak zou naar mijn idee beter kunnen en vooral in corona tijd. Veel muggen op de muren en de vloeren waren echt heel erg vies. Onze kinderen hadden de voeten en benen na 30 min al zwart. Verder aan de schoonmaakdienst ook doorgegeven dat onze tuintafel kapot was en zij zouden dat doorgeven aan de technische dienst, maar daar hebben wij helaas nooit wat over gehoord. Wel werd het goed opgepakt toen wij een klacht over de buren hadden gedaan omdat zij overdag een joint aan het roken waren. De beveiliging kwam direct langs. Super fijn. Al met al wel een super fijne en heerlijke vakantie gehad
8
Naam: Wim Willemsen
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig Park
8
Naam: M. Kharag
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Beter opletten dat er aan de onderkant van de banken en bedden de webben weggehaald worden en ook achter de was automaat en droger.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mijn eerste indruk was ,dat ziet er allemaal goed en gezellig uit,en dat is zo gebleven.Er was één minpunt mijn kleinzoon van 4jr was van de glijbaan gevallen en moesten we naar de huisarts,we hadden geen vervoer,we konden om half vijf terecht en toen maar een fiets gehaald en moesten we 15 € betalen .dat vond ik geen goede service,het fietsverhuurbedrijf zou ons bellen of er wat aan te doen was over die 15€ maar heeft niets van zich laten horen.we komen evengoed graag nog een keer terug
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.