Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14991 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 14991 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabel
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi park, aar slecht onderhoud aan wegen en waar geen gras is licht het blank als het regent.
9
Naam: Ellen Kievits
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mogen genieten van de prachtig gerenoveerde bungalow KBLcomfort
9
Naam: J van Spronsen
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk huisje KD comfort erg gezellig schoonmaak perfect.Hebben we wel eens anders meegemaakt. Komen zeker terug.
9
Naam: Nel Andriese
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het is de rust en de vrijheid die er is we hebben geen behoefte aan contacten met andere gasten we komen voor onze rust en de familiebezoeken in het westen en zo maken we er een leuk midweekje van tot ziens maar weer
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
9
Naam: Luc Cobben
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi rustig park met nabij een prachtig natuurgebied.
9
Naam: J.F. Simons
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke rustige omgeving
8
Naam: Jack (J.L.A.) de Bruijn
Datum: 20 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Komen regelmatig naar tevredenheid, vooral in de rustige periodes. Nooit in de vakanties geweest, lijkt mij dan minder prettig. De vele seizoensmedewerkers geven een negatieve uitstraling, houden zich niet aan de Coronaregels!?! Geeft dus als effect dat je niet naar de supermarkt gaat. Dit keer via internet snacks besteld, boven verwachting goede kwaliteit. Compliment.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving, goede service , alles schoon, goed prijs/kwaliteit..
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park was heel mooi en leuke ligging, huisje was ronduit vies en niet schoongemaakt. Echt een minpunt ! En geen warm welkom zeg maar vooral in deze Coronatijd echt geen aanrader.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig park wel blij dat de huisjes gerenoveerd worden Daarom kom ik ook terug in het zelfde huisje als het klaar is
7
Naam: R van Vianen
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi park midden in de bosrijke natuur. Heel kindvriendelijk met veel speelgelegenheden. Het huisje waar wij verbleven had achterstallig onderhoud. Verouderd en toe aan een update. Vooral de radiator in de douche was groeiend heet en had geen knop om hem te bedienen. Zeer gevaarlijk ivm verbranden. Verder hebben wij het er leuk gehad!
10
Naam: Jannette Nieuwenhuizen
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enorm genoten van een midweek op ons favoriete park De Katjeskelder. Alles was weer perfect geregeld. Mooi gerestyled huisje. Fijn gewandeld in het prachtige bos en over het park. Leuke mini-golf gedaan. Het animatieteam was ondanks de corona volop aanwezig en even gezellig en vriendelijk als altijd. Zelfs Koos kwam met een leuk presentje voor de kinderen langs op het park. Top animatieteam!! De supermarkt was ruim gevuld en je kon hier rustig je boodschappen doen. Kortom een top midweek!!
6
Naam: Annie
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
1: zeer slechte schoonmaak: 1 matras rook naar urine, die moesten we omdraaien, 2: in de badkamer gebruikte pleisters die aan de muur hingen, 3: haarbosjes die in de badkuip vast zaten 4: eettafel waar een heuze brandplek in zit,5: eettafelrand-band die geheel los zit. 6: alle kamers een tv uit de pre-historie die GEEN zenders hebben (analoog bestaat niet meer) + alle afstandsbedieningen hadden geen batterijen!! 7: Bedden zijn echt aan vervanging toe! ook de hoofdkussens! Je betaal een FLINKE prijs voor zo een villa, maar het is het niet waard!! Dit lijken wel OOSTAPPEN praktijken. De ligging van ons huisje (512) was perfect. Jammer dat er dus voor knutselpakketten voor kids apart betaald moet worden (5-6 euro p. p.) terwijl dit anders nooit is in de kidsclub. Ook andere alternatieven waren er niet. Het zou fijn zijn om bv een kampvuur te maken en marshmellos te roosteren, of andere buitenactiviteiten. Winkeltje verder goed. En de bezorgservice van de snackbar is ook goed geregeld. Wij kiezen in het vervolg wel een goedkoper huisje met dezelfde voorzieningen, want meer betalen loont niet. Jullie moeten echt huisje 512 bekijken!
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Vakantiepark de Katjeskelder niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Ray
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn verrast door het leuke park. We hebben dit als last minute geboekt door de gunstige prijs en een heuse jacuzzi in het huisje! Ondanks de Corona hebben we toch een heerlijk relaxt weekend gehad in een heel leuk huisje met goeie faciliteiten! Wij komen zeker nog een keer terug met de kids na de corona, een heel leuk en kleinschalig park met leuke huisjes. Breda en Den Bosch vlakbij dus altijd gezeliigheid. Een aanrader in onze ogen.
10
Naam: Antonie van der Burg
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
super, ga zo door
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ondanks een moeilijke start (huisje met verflucht en geen traphek beneden) gelukkig heel fijn geholpen en ondanks dat we de spullen nogmaals in de auto moesten zetten konden we snel naar een ander huisje!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn vrijdag in het huisje gekomen, en er eigenlijk zondagavond (toen we naar huis gingen) pas weer uit gegaan. Eigenlijk alleen maar spelletjes gedaan en lekker gegeten. Helaas hadden we zeer weinig glazen. Verder alles oké
4
Naam: Mireille Rob
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden last van ongedierte. Dit hebben we zondag netjes gemeld zodat nieuwe huurders hier geen last van hebben. Als je het luikje opendeed richting boven kwam je een grote stapel keutels tegen en ‘s ochtends en “s nachts hoofde je ze rennen boven het plafond. Verder rook ons huisje doorrookt hetgeen een zeer muffe geur met zich meebrengt. Wat mij teleurstelde is dat ik werd bedankt voor het melden en dat was T dan ook. Ben nog nooit in een vakantiehuisje geweest waar ongedierte de normaalste gang van zaken is waar geen sorry tegenover stond.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het verblijf niet geheel was wat u had gehoopt. Onze excuses hiervoor! Mocht het in het vervolg nog eens voorkomen dat iets niet naar wens is, raden wij u aan om dit direct kenbaar te maken bij de receptie, zodat ze u gelijk een passende oplossing kunnen aanbieden. Wij hebben inmiddels contact met de parkreceptie opgenomen, er is na uw vertrek direct een ongediertebestrijdingsbedrijf ingeschakeld om de ongewenste bezoekers te bestrijden. Ook is de bungalow aangepakt om de nare geur te laten verdwijnen. We begroeten u graag nogmaals op één van onze parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Anna Rijnders
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ondanks de carona en de regels daarbij genoten van de rust ,aardige personeel en heerlijk huisje (met het geluk van 1 dag sneeuw)?
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Olav van Belzen
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat de verwarming bij aankomst niet was aangezet, verder goede inrichting bungalow. Het park Katjeskelder ziet er wat oubollig uit qua uitstraling van de bungalows, wat vernieuwing van de daken zou al een ander aanzicht geven.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De aktiviteiten die worden aangeboden op park ondanks de COVID??
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prima in orde ondanks de corona.
10
Naam: J Hoffland
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi schoon park goed naar het zin gehad
8
Naam: Natasja van Daalen
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
alles was goed geregeld en als we klachten hadden was het goed opgelost.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen al zon 30 jaar . Onderhoud laat vaak te wensen over . Veel kapot , vaak slechte bedden . Nu waren de de bedhoezen vies en vreselijk stoffig , echt goor .
9
Naam: E.M Verweij
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben weer heerlijk genoten op dit park. Alles ziet er netjes en verzorgd uit.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.