Glamp Outdoor Camp Veluwe

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Glamping
  • Midden in de Veluwe
  • Pop-up locatie: tijdelijk te boeken

Adres

Glamp Outdoor Camp Veluwe

Krimweg 140c
7351 TM Hoenderloo
Gelderland
Nederland
+31 (0)55 378 1808

Reisinfo

Parkeren

Parkeren kan op de centrale parkeerplaats. Zo blijft het tussen de vakantieverblijven lekker rustig.

Huisdieren

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op dit park.

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Vanaf 15.00 uur kun je het vakantieverblijf in. Kom je buiten de openingstijden van de receptie aan? Neem dan contact op met de Glamp Outdoor Camp hoofdlocatie via +31 (0)55 378 1808.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je informatie over je vakantieverblijf. We controleren altijd even of de betaling van je verblijf bij ons op de rekening staat. Is dat niet het geval, dan kan je het bedrag ter plekke betalen. Dit kan met een bankpas, VISA, Mastercard of contant.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen, dat regelen wij. Doe voor vertrek altijd het volgende:

  • Zet de meubels terug op de oorspronkelijke plek.
  • Haal het beddengoed af, verzamel keuken- en handdoeken en leg alles in kussenslopen op een centrale plaats in het vakantieverblijf.
  • Leeg de prullenbakken en breng het vuilnis naar de milieustraat van het park. Er zijn aparte bakken voor papier, glas en restafval. Het restafval wordt later gescheiden.
  • Veeg de vloeren.
  • Leeg en veeg de vuurkorf als deze aanwezig is.

Vertrek

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten.

Terugstorten van de borg

Wij storten de borg binnen 7 dagen terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borg. Dit laten we altijd aan je weten.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.