Adres en reisinformatie

Adres

SOWELL Résidences Les Mazets

Quartier de Fourchon
13200 Arles
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Frankrijk
(+33) 04 90 18 49 49

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Parkeren kan in de buurt van je vakantieverblijf.

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Vanaf 17.00 uur kun je het vakantieverblijf in. Bij aankomst ligt er bedlinnen voor het aantal geboekte personen klaar. Arriveer je na 21.00 uur? Neem dan contact op met de receptie via +33 04 90 18 49 49 of stuur een e-mail naar arles@sowell.fr.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je informatie over je vakantieverblijf. Ook ontvang je hier de sleutel. Goed om te weten, de receptie bevindt zich in Village Camarguais. Dit is 900 meter van je vakantieverblijf.

Wifi

In de receptie heb je gratis toegang tot wifi.

Maaltijden

Ter plaatse is het mogelijk om een arrangement voor ontbijt of all inclusive maaltijden en drankjes te bespreken. De medewerkers van de receptie geven je graag meer informatie.

Huisdieren

Je mag maximaal 1 huisdier per vakantieverblijf meenemen. Hiervoor geldt een toeslag per nacht. Huisdieren zijn in de gemeenschappelijke ruimtes niet toegestaan. Honden moeten ten alle tijden aangelijnd zijn.

In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee bij het inchecken.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen.

Waarborg

Per vakantieverblijf is er een waarborg van € 300,-. Dit bedrag ontvang je terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borg.

Vertrek

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel kun je bij de receptie inleveren.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.