Au Lac de Biscarosse
Prijzen en vakantieverblijven
Op dit park zijn momenteel geen vakantieverblijven beschikbaar.

Adres en reisinformatie

Adres

Au Lac de Biscarosse

Route Théophile Gautier
40160 Parentis-En-Born
Nouvelle-Aquitaine
Frankrijk
+33 5 58 08 06 40

Reisinfo

Algemeen

Huisdieren

In sommige vakantieverblijven is het meenemen van maximaal 2 huisdieren toegestaan. Neem je een huisdier mee, dan betaal je een toeslag per huisdier per nacht.  In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee bij het inchecken.      

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar. 

Aankomen, toegang & inchecken 

Aankomst 

Op de dag van aankomst kan je inchecken vanaf 16.00 uur. Verwacht je later in de avond aan te komen? Neem dan contact op met de receptie via telefoonnummer ​​​ ​​​0033 5 58 08 06 40​​​​​​. Arriveer je voor 16.00 uur? Je kunt alvast gebruik maken van de faciliteiten op het park. 

Toegang tot je vakantieverblijf  

Bij de receptie ontvang je informatie over je vakantieverblijf en betaal je de borg. De borg kun je met een creditcard betalen. Vervolgens ontvang je hier de sleutel.      

Vertrek & administratieve afhandeling 

Vakantieverblijf netjes achterlaten 

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. Geen zin om zelf te poetsen? Boek dan een eindschoonmaak bij. 

Sleutel inleveren 

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel kun je bij de receptie inleveren.  

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.