Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Domaine des Bans

Corcieux, Grand Est, Frankrijk

  • Prachtige, natuurrijke omgeving
  • Veelzijdige faciliteiten voor het hele gezin
  • Groot zwembad met glijbanen

Adres

Domaine des Bans

Rue James Wiese 146
88430 Corcieux
Grand Est
Frankrijk
00333 29 51 64 67

Reisinfo

Algemeen

Huisdieren

In sommige vakantieverblijven is het meenemen van maximaal 2 huisdieren toegestaan. Neem je een huisdier mee, dan betaal je een toeslag per huisdier per nacht.  In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee bij het inchecken. 

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst 

Op de dag van aankomst kan je inchecken tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Verwacht je later in de avond aan te komen? Neem dan contact op met de receptie via telefoonnummer​​​ ​​​+33 3 29 51 64 67. ​​​Arriveer je voor 16.00 uur? Je kunt alvast gebruik maken van de faciliteiten op het park. 

Toegang tot je vakantieverblijf 

Bij de receptie ontvang je informatie over je vakantieverblijf en betaal je de borg. De borg kun je met een creditcard of contant betalen. Vervolgens ontvang je hier de sleutel. 

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. Geen zin om zelf te poetsen? Boek dan een eindschoonmaak bij. 

Sleutel inleveren 

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel kun je bij de receptie inleveren. 

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.