Reviews

8.0

Vakantiepark Le Ranolien scoort gemiddeld een 8,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 10 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    7.9
  • Vakantieverblijf
    7.4

Bekijk 10 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024
Een grote, maar toch rustige camping. Het is als het ware een klein dorp op zichzelf. De medewerkers zijn super vriendelijk en hebben op alles een antwoord en voor alle problemen een oplossing. Een aanrader!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
10
Naam: Anne Kenis
Datum: 15 september 2023
Heel fijne rustige omgeving. Alles super net en goed onderhouden. Fijne accommodatie!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2023
keurige camping
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7
Naam: Nathan Van der Haegen
Datum: 12 augustus 2023
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
9
Naam: de Bruin
Datum: 22 juli 2023
Het vakantiepark is heel mooi en ook het geselecteerde huisje door Roompot heeft een goede en mooie ligging, maar Bretagne heeft wisselvallig regenachtig weer met uitjes die zich met name richten op wandelen of verblijven in de mooie natuur.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
7
Naam: Rianne Hoogendoorn
Datum: 18 juni 2023
Een fantastische tijd gehad. Veel in de omgeving te doen. Leuk zwembad
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
8
Naam: Pascale
Datum: 29 april 2023
Huisjes zijn zo klein dat je niet normaal om het bed heen kan lopen, of recht door de deur kan zonder een schouder te stoten. Ik heb om een upgrade gevraagd en hier €92 voor betaald. Ik heb nog gevraagd of de handdoeken etc die ik had betaald, maar niet ontvangen van het verschil afgehaald zijn. Dit werd wel aangegeven, maar het prijsverschil tussen de huisjes online is echt geen €152 (€60 betaald voor handdoeken en linnen + 92 voor “upgrade”). Ook in het nieuwe huisje konden de buren gewoon maar binnen kijken :( In 2023 is betalen voor WiFi, €8 per apparaat, per dag, ook echt niet meer normaal. Ik voel me na deze vakantie dus brak van de mini-bedden, plastic stoelen en smerig toilet met de bezem ongeveer in je gezicht, maar vooral ook opgelicht. De prijs/kwaliteit verhouding hier is behoorlijk uit balans.
  • Algehele verblijf
    3.0
  • Vakantieverblijf
    1.0
2
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 26 juli 2023
Wir waren rundum zufrieden die Unterkunft war sauber und von der Ausstattung vollkommen ausreichend. Die Anlage ist sehr schön gelegen und bietet viele Ausflugsmöglichkeiten aber auch viel Unterhaltungsmöglichkeiten für die Kinder in der Anlage.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
9
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 11 juli 2023
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 14 dagen

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 14 dagen

Dit geldt voor boekingen waarvan de aankomstdatum over minimaal 30 dagen is, gerekend vanaf de dag waarop je boekt. Annuleren kan heel makkelijk via Mijn Roompot. Boek je een last-minute met aankomst binnen 30 dagen? Of wil je na 14 dagen annuleren? Dan gelden onze normale annuleringstarieven.