Adres en reisinformatie

Adres

SOWELL Résidences Pierre Blanche

Immeuble Le Brelin
73440 Les Menuires
Auvergne-Rhône-Alpes
Frankrijk
+330479013737

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Parkeren kan in de buurt van je vakantieverblijf.

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Vanaf 17.00 uur kun je het vakantieverblijf in. Bij aankomst ligt er bedlinnen voor het aantal geboekte personen klaar. Arriveer je na 21.00 uur? Neem dan contact op met de receptie via +33 04 79 01 37 37 of stuur een e-mail naar menuires@sowell.fr.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je informatie over je vakantieverblijf. Ook ontvang je hier de sleutel.

Huisdieren

Je mag maximaal 1 huisdier per vakantieverblijf meenemen. Hiervoor geldt een toeslag per nacht. Huisdieren zijn in de gemeenschappelijke ruimtes niet toegestaan.

In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee bij het inchecken.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen. Wel vragen we je om de keuken opgeruimd en schoon achter te laten en de vaatwasser leeg te maken.

Vertrek

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel kun je bij de receptie inleveren.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 14 dagen

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 14 dagen

Dit geldt voor boekingen waarvan de aankomstdatum over minimaal 30 dagen is, gerekend vanaf de dag waarop je boekt. Annuleren kan heel makkelijk via Mijn Roompot. Boek je een last-minute met aankomst binnen 30 dagen? Of wil je na 14 dagen annuleren? Dan gelden onze normale annuleringstarieven.