SOWELL Hotels Ardeche

Grospierres, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk

  • Groene omgeving
  • Veel faciliteiten
  • Familiehotel

Adres

SOWELL Hotels Ardeche

Domaine du Rouret 188
07120 Grospierres
Auvergne-Rhône-Alpes
Frankrijk
+33 04 90 18 49 10

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Parkeren kan in de buurt van je vakantieverblijf.

Huisdieren

Je mag maximaal 1 huisdier per vakantieverblijf meenemen. Hiervoor geldt een toeslag per nacht. Huisdieren zijn in de gemeenschappelijke ruimtes niet toegestaan. Honden moeten ten alle tijden aangelijnd zijn. In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee bij het inchecken. 

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Vanaf 17.00 uur kun je het vakantieverblijf in. Bij aankomst ligt er bedlinnen voor het aantal geboekte personen klaar. Arriveer je na 21.00 uur? Neem dan contact op met de receptie via +33 04 90 18 49 10 of stuur een e-mail naar lerouret@sowell.fr.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je informatie over je vakantieverblijf. Ook ontvang je hier de sleutel.

Maaltijden

Je verblijf is inclusief ontbijt. Ter plaatse is het mogelijk om een arrangement voor all inclusive maaltijden en drankjes te bespreken. De medewerkers van de receptie geven je graag meer informatie.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen.

Vertrek

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel kun je bij de receptie inleveren.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.