Résidence Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Appartementencomplex
  • Sauna
  • Skimogelijkheden

reviews

8.8

Vakantiepark Résidence Winterberg scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 225 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 225 reviews

10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Residence Winterberg is één gebouw met verschillende appartementen, maar geen receptie. Toch was alles zeer goed gecommuniceerd op voorhand en konden we bij aankomst vlot inchecken in ons appartement waar echt alles voorzien is. De ligging is prachtig en zeer praktisch, op het appartement geniet je van alle luxe. We hebben ontzettend genoten en komen zeker terug!
9
Naam: Fred de Vries
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging, met heel mooi uitzicht, en de ruimte van het appartement
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima appartement op een prachtige locatie.
8
Naam: van Waardenburg
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad op een mooie lokatie, goed weer en daarom ook op het balkon kunnen zitten. Lokatie is goed, appartement was prima. 1 slaapkamer met 2 stapelbedden was eigenlijk te krap. Maar voor 6 personen prima. Pand zèlf is wel wat gehorig. Informatie over de Sauerland carte zou beter kunnen. Verwijzing naar website, maar kaart bleek niet toepasbaar bij de uitjes die op de site stonden...
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een inventarisatielijst misten wij.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Bart Foppes
Datum: 22 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Inge Ponsteen
Datum: 18 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi uitzicht!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi appartement met een prachtig uitzicht
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig, ruim appartement aan een rustige straat met zicht op de bob baan van Winterberg. Ivm mobiliteitsproblemen een appartement op straat niveau gekozen (is niet de begane grond). Pas na telefonische navraag kwamen we daar achter, dus daar kan de informatie duidelijker over zijn. Bergruimte op straatniveau en sauna op de begane grond. Stevig meubilair, net als stevige matrassen. Bij ontgrendelen van de buitendeur (met de sleutel) moet je voorzichtig zijn met dat je vinger niet klem komt te zitten tussen deurpost en sleutel. Genummerde parkeerplaats is ideaal.
9
Naam: Petra Donkers
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was boven verwachting en zeker voor herhaling vatbaar! Mooi appartement, mooi uitzicht. Schoon en modern. De service was goed. Kortom, meer dan tevreden!
10
Naam: Sander Berg
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was allemaal mooi geregeld, netjes ,schoon,geen last van buren,mooi uitzichtwat wil je nog meer
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Muris
Datum: 11 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede huisvesting met aangenaam terras en prachtig uitzicht.
8
Naam: Jan van de Laak
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima plek om te verblijven echter de bedmatrassen zijn dringend aan vervanging toe
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kleinschalig, schoon en sfeervol ingericht
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitstekend verblijf en veel privacy,
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg tevreden met name mooie ligging en uitzicht. Makkelijk inchecken. Eigen parkeerplaats.
10
Naam: Mireille
Datum: 29 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne persoonlijkheid welkom. Prachtig uitzicht op deze locatie en rustig. Appartement is gerieflijk en schoon. Makkelijk contact te leggen voor vragen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad in Winterberg. Appartement zag er netjes en schoon uit, met een geweldig uitzicht!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon, goede locatie, leuk appartement, eenvoudig in en uitschenken
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Van een park kan nauwelijks gesproken worden. Het huis ligt prachtig, onderhoud is goed. Meubilair is niet echt comfortabel om een week te vertoeven. Huishoudelijk goed schoongemaakt, al is het nuttig om ook de kasten met een doekje af te nemen ( vingerafdrukken van vorige gasten). De spulletjes die achtergelaten waren door voorgaande gasten is een prettige bijkomstigheid.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi uitzicht, gezellige accomodatie, netjes
10
Naam: Loes Kruijer
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Twee weken in Residence Winterberg verbleven met kindje van 2 jaar. Top appartement! Schoon, genoeg ruimte, alle voorzieningen bij de hand en het belangrijkste dat het kindvriendelijk is. Bij aankomst stond er een baby bedje en kinderstoel al klaar en alles is gelijkvloers en balkon was ook veilig voor kinderen. Centrum en winkels op loopafstand. Al met al hebben we een top vakantie gehad.
10
Naam: Familie Waterval-Grot
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Beste en mooiste Roompot verblijf waar wij tot zover zijn geweest!
10
Naam: Alle Boersma
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig genoten prachtige omgeving van alles te doen en een mooi en en schoon appartement. Zijn we bij centerparcs de laatste keren niet tegen gekomen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon en mooi prima
8
Naam: H. Weber
Datum: 29 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig en mooie appartement met een mooi uitzicht. En heerlijk in de buurt van vele faciliteiten en restaurants!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi groot huis dat goed onderhouden en schoon was, met een prachtig uitzicht.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.