Adres en reisinformatie

Adres

Ferienpark Hambachtal

Hauptstraße 60
55765 Oberhambach
Rijnland-Palts
Duitsland
+49 67 82 10 10

Reisinfo

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs. Bij aankomst ontvang je éénmalig een pasje bij de receptie. Op vertoon van deze pas krijg je entree tot het zwembad.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur. Kom je aan na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kun je de parkreceptie inlichten.

Toegang park/vakantieverblijf

Bij het inchecken bij de parkreceptie krijg je de Keycard overhandigd. De laatste cijfers op de Keycard geven het nummer van je vakantieverblijf weer. 

Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of een mobiele telefoons.

Vertrek

Op de vertrekdag dien je het vakantieverblijf voor 10.00 uur te verlaten.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.