Ferienpark Hambachtal

Oberhambach, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Zwembad
  • Bosrijke omgeving
  • Veel activiteiten

Adres

Ferienpark Hambachtal

Hauptstraße 60
55765 Oberhambach
Rijnland-Palts
Duitsland
+49 67 82 10 10

Reisinfo

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs. Bij aankomst ontvang je éénmalig een pasje bij de receptie. Op vertoon van deze pas krijg je entree tot het zwembad.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur. Kom je aan na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kun je de parkreceptie inlichten.

Toegang park/vakantieverblijf

Bij het inchecken bij de parkreceptie krijg je de Keycard overhandigd. De laatste cijfers op de Keycard geven het nummer van je vakantieverblijf weer. 

Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of een mobiele telefoons.

Vertrek

Op de vertrekdag dien je het vakantieverblijf voor 10.00 uur te verlaten.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.