Vakantieparken in omgeving Valkenburg

1 vakantiepark 13 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken in Valkenburg?

Altijd al eens op vakantie willen gaan naar Valkenburg? Verblijf in een vakantiehuis in Valkenburg op een vakantiepark van Roompot Vakanties! Na een dag cultuur snuiven of shoppen in Valkenburg komt u heerlijk tot rust in het vakantiehuis dat van alle gemakken voorzien is. Op het vakantiepark in Valkenburg zijn er vele faciliteiten aanwezig om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Ook voor de kleine gasten is er voldoende te doen. Kom nu genieten in één van de mooie vakantiehuisjes in Valkenburg!

Vakantieparken in omgeving Valkenburg

1 vakantiepark 13 verblijven

Bungalowpark Schin op Geul
Bungalowpark Schin op Geul
Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland
  • Heuvellandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

Samen genieten in verrukkelijk Valkenburg - Bekijk onze vakantieparken in Valkenburg!

Valkenburg en omstreken vormen het Nederlandse Walhalla voor wielerliefhebbers. Het glooiende landschap en de gezellige dorpen en stadjes zijn de perfecte ingrediënten voor een overheerlijke toertocht door de omgeving. Roompot biedt in de buurt van Valkenburg een fraai gelegen vakantiepark in Limburg van waaruit u de gelegenheid heeft om met het hele gezin te genieten van het bourgondische en vermakelijke Zuid-Limburg. Ook op het park zelf is aan activiteiten zeker geen gebrek.

Bungalowpark Schin op Geul
In het hart van Zuid-Limburg ligt Bungalowpark Schin op Geul. De verschillende typen bungalows kunnen 2 tot 12 personen herbergen. Met onder meer tennis- en bowlingbanen, een voetbalveld, speeltuinen en een nabijgelegen subtropisch zwemparadijs is er van alles te beleven voor jong en oud. Een fraaie fietstocht door het Limburgse heuvellandschap mag uiteraard ook niet ontbreken op het programma.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.