Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

Vakantieparken in omgeving Ouddorp

3 parken 11 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Vakantieparken in Ouddorp

Vakantieparken in omgeving Ouddorp

3 parken 11 Verblijven

Samen genieten in overheerlijk Ouddorp - Bekijk onze vakantieparken in Ouddorp!

Prachtig verscholen in de zuidwestelijke uithoek van Zuid-Holland is het heerlijk vertoeven in en rond het historische Ouddorp. De badplaats heeft vele kilometers aan strand en leent zich daarom perfect voor een ontspannende wandeling of een dagje zonnen en badderen in zee. In de omgeving zijn volop mogelijkheden te vinden voor rustieke fietstochten over de vele paden en landwegweggetjes. Roompot heeft rond Ouddorp een aantal mooie vakantieparken in Zuid-Holland waar de ziltige zeelucht het vakantiegevoel compleet maakt.

Strandpark Duynhille
Niet ver van het Noordzeestrand ligt Strandpark Duynhille. De fraaie en luxe duinvilla’s bieden ruimte aan 4 tot 12 personen. Het park heeft enkele sport- en speelvelden en leuke animatieprogramma’s met Koos Konijn. Daarnaast heeft u als parkgast toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland en bent u te voet binnen een kwartier op het strand.

Villapark Duinzicht
Direct naast Strandpark Duynhille ligt Villapark Duinzicht. De luxe villa’s op het park zijn geschikt voor 8 personen. Het park biedt zelf geen faciliteiten, maar als parkgast mag u gebruik maken van de faciliteiten op Strandpark Duynhille. Bovendien is het strand erg dichtbij.

Marina Port Zélande
Aan het water van het Grevelingenmeer ligt Marina Port Zélande. De luxe appartementen met dakterras of balkon bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Rond het complex zijn enkele speeltoestellen te vinden en op nog geen 500 meter afstand ligt het Grevelingenmeer waar volop mogelijkheden zijn voor waterrecreatie.