Avis

8.3

Le parc de vacances Bungalowpark Hoenderloo obtient une moyenne de 8,3

Nous attachons une grande importance à l'expérience de vacances et aux commentaires de nos hôtes. C'est pourquoi nous ne montrons que les avis d'hôtes vérifiés qui ont réservé et séjourné chez nous. Ils nous ont donné leur autorisation écrite pour ce faire et n'ont été pas rémunérés. Les avis ne sont en aucun cas influencés. Les avis notés 6 ou moins sont traités manuellement et pourvus d'une réponse. C'est ainsi que nous continuons à améliorer nos services. La note moyenne est calculée à partir de 930 avis.

  • Séjour dans l'ensemble
    8.2
  • Accessibilité pour les enfants
    8.2
  • Entretien
    7.4
  • Service point
    8.3
  • Nettoyage
    7.3
  • Hébergement de vacances
    7.7
  • Piscine
    7.5
  • Hospitalité
    8.4

Voir 930 commentaires

Filtrer les avis
Nom: Maaike Mens
Date: 20 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 17 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Jimmy Menick
Date: 17 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    7.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 17 mai 2024
Bij aankomst krijg je al een goede indruk schoon goed verzorgd park hadden een goede locatie en schoon verblijf en had een tevreden gevoel bij vertrek Top Park
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 15 mai 2024
Mooie locatie en een rustige omgeving (rand van het park).
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    8.0
  • Entretien
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Piscine
    7.0
  • Hospitalité
    7.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 14 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Piscine
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 14 mai 2024
We hebben genoten van ons verblijf
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 13 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Chantal
Date: 13 mai 2024
Het is een leuk park in een prachtige omgeving! Leuk restaurant en leuke speelplek voor de kinderen. Het huisje was basic prima, maar het sanitair vonden we niet erg schoon. Je kunt zien dat het wat verouderd is, maar de wc rook nog naar urine. Er lag stof op de kasten en paasei papiertjes een slaapkamer. Ook op de waterkoker zag je kalk zitten. Nu was het prachtig weer, dus hebben we weinig binnen gezeten. Maar het had wat sfeervoller, nieuwer en schoner kunnen zijn. Verder was het op het park zelf erg netjes en konden we veel dingen doen zoals zwemmen, midgetgolf, borrelen, fietsen huren etc.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    3.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    7.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 13 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    8.0
7
Nom: Bianca Van der Staaij
Date: 12 mai 2024
Een fijn park om te zijn. Het huisje waar we zaten (gemberwortel) had een lekker zitje in de zon en staat vlak bij de speeltuin en het zwembad, dus perfect voor onze zoon van 8. Een rustig park met voldoende uitvalmogelijkheden alle kanten op in een prachtige omgeving. Alleen nog het zwembad aanpakken en dan is het helemaal top!
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Piscine
    7.0
  • Hospitalité
    10.0
9
Nom: Daniël Luts
Date: 12 mai 2024
Goed en leuk huisje. Jammer dat de stoelen kapot waren. En in het begin veel mieren in huisje.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Frouke Saeijs- Warmerdam
Date: 11 mai 2024
Wij komen terug!!! Alles was goed, van A(ankomst) tot ( uit ) Z(waaien) De locatie is top midden in de natuur, mooie speelvoorzieningen, gezellige animatie, zwembad met eindelijk eens lekkere temperatuur waar een baby ook in kan!!, mooi ruim huisje met alle gemakken, goede service, vriendelijk, gemoedelijk, lekker overzichtelijk voor de kids, heerlijk verse pizzas, autovrij...wat wil je nog meer?? Bedankt voor de hele fijne tijd!
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Piscine
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Frank Meyers
Date: 11 mai 2024
we komen nog terug
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 10 mai 2024
Fijn contact met de medewerkers (even bellen om de aankomst te bespreken voor het geval we na 20u aan zouden komen). Gemoedelijke sfeer, niet dat massale. Verder was alles er wat je zou verwachten en zag alles er netjes en verzorgd uit.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Piscine
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 10 mai 2024
Fijn verblijf gehad op een prachtige locatie. Park was gezellig. Het enige wat beter kon was de schoonmaak vd huisjes. Ik had duidelijk ook een huisje aangevraagd waar geen huisdieren mochten, toch kreeg ik deze.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    4.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    7.0
7
Nom: Willem Zuidema
Date: 10 mai 2024
Fijn kleinschalig net park. Basis faciliteiten aanwezig. Accommodaties de comfort restyle zijn lekker ruim en modern ingericht(Vlasbekje). Helaas is de wifi zeer slecht(bedraad via lan wel goed). 5G dekking in het park is minimaal. Natuur in de omgeving is prachtig. Helaas geen zwijnen kunnen spotten. Tot een volgende keer.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 10 mai 2024
Ruime huisjes, goede bedden, fijne douche. Rustig, middenin de natuur. Volop wandel en fietsmogelijkheden. Voldoende eetgelegenheden in de omgeving. Dagje uit, zoals Apenheul Tennisbaan, midgetgolf en tafeltennis. Tip: goed voetbalveld dichtbij Service Point zou mooi zijn
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Piscine
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
9
Nom: Marian
Date: 10 mai 2024
Prima, rustig park met aardige medewerkers. Vooral voor kleine kinderen. Ondanks autovrij toch veel autos op het park
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Marco Walravens
Date: 9 mai 2024
Park ligt op prachtige plaats en in en uitchecken ging snel. Wel raar dat in meivakantie bij zoveel drukte het restaurant 2 dagen dicht is terwijl op de app stond 1. Huisje was niet schoon bij aankomst maar is opgelost na melden. Huisje is goed voorzien van apperatuur en inboedel maar wel erg steile trap om naar boven te komen. Kortom wel redelijke vakantie gehad maar prijzig. Grootste voordeel is weer was goed en park ligt prachtig. Je kan zo de Veluwe op.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    7.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 7 mai 2024
De netheid v/d entree bij binnenkomst, vriendelijkheid en behulpzaamheid v personeel,de rust en het natuurschoon op het park .
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    6.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    4.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 6 mai 2024
Ligging huisje is perfect Mooie omgeving Genoeg te doen Mooie natuur Servies was niet schoon Verwarming douche draaiknop deed het niet Daarom bleef de doucheruimte vrij nat Misschien een cabine plaatsen? Of een raam om open te zetten
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    7.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 6 mai 2024
Mooi park op een mooie locatie en met vriendelijk personeel. Het was jammer dat het in het begin niet goed ging met het uitgeven van ons huisje. Het huisje was niet op tijd schoon en per ongeluk toch de sleutel mee. Later niet schoon nadat wel opgeleverd. Daarna keurig schoon gemaakt. We werden hier netjes over geÏnformeerd en het was duidelijk dat het personeel hier ook van baalde. Wel vervelend omdat wij met 3 jonge kinderen zaten (van 3 tot 5 jaar). Achteraf veel plezier op het park gehad. De speelfaciliteiten zijn super en ook fijn dat er geen (tot weinig) autos op het park rijden.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    4.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Piscine
    7.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 6 mai 2024
Een rustig en mooi park. Genoten van de omgeving en het park.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 6 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    6.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    6.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 3 mai 2024
Heel mooi groen en rustig park. Maar wel leuke faciliteiten voor de kinderen.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Piscine
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Dave Frencken
Date: 3 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Piscine
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 3 mai 2024
Ik vind de huisjes enigszins verouderd en de cv-ketel maakte ‘s nachts veel lawaai.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    8.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 3 mai 2024
Huisjes zijn flink aan vernieuwing toe. In het gehele huisje hing een behoorlijke geur van een kachel die gebrand heeft. Stoelen waren kapot. Als je daar doorheen kan kijken is het prima. Ruimte was genoeg. Wel wat veel schaduw, maar doordat we geen bewoners naast ons hadden konden we rondom ons huisje zitten op zoek naar de zon. Prachtige ligging. Je stapt zo de bossen in. Verder is het park rustig en gemoedelijk. Ideaal voor een paar dagen weg als het mooi weer is. Al met al een prima vakantie gehad.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 3 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
8

Le prix total que vous voyez est pour deux personnes, tous frais additionnels obligatoires compris. Vous trouverez davantage d'informations dans la fenêtre contextuelle sur le prix. Nous ne pouvons afficher votre prix final qu'après avoir saisi votre groupe de voyage spécifique. Aucun droit ne peut être dérivé des prix, horaires et informations indiqués.

  • Garantie de modification jusqu'à 28 jours
  • Flexibilité de paiement
  • Annulation gratuite dans les 24 heures

Garantie de modification

jusqu'à 28 jours

Vos plans ont changé ? Pas de problème, vous pouvez gratuitement modifier votre réservation jusqu'à 28 jours avant votre arrivée.

Flexibilité

de paiement

Payer en plusieurs fois sans frais ? Nous n'y voyons pas d'objection ! Le premier paiement s'effectue dans les 15 jours suivant la réservation, et le montant restant est dû au plus tard 8 semaines avant votre arrivée.

Annulation gratuite

dans les 24 heures

Nous comprenons que vous ayez besoin d'un moment pour réfléchir ; vous pouvez annuler sans frais votre réservation jusqu'à 24 heures après avoir réservé. C'est très simple par le biais de Mon Roompot.