Avis

8.6

Le parc de vacances Vakantiepark Schaijk obtient une moyenne de 8,6

Nous attachons une grande importance à l'expérience de vacances et aux commentaires de nos hôtes. C'est pourquoi nous ne montrons que les avis d'hôtes vérifiés qui ont réservé et séjourné chez nous. Ils nous ont donné leur autorisation écrite pour ce faire et n'ont été pas rémunérés. Les avis ne sont en aucun cas influencés. Les avis notés 6 ou moins sont traités manuellement et pourvus d'une réponse. C'est ainsi que nous continuons à améliorer nos services. La note moyenne est calculée à partir de 1417 avis.

  • Séjour dans l'ensemble
    8.5
  • Accessibilité pour les enfants
    7.9
  • Entretien
    8.4
  • Service point
    8.7
  • Nettoyage
    8.1
  • Hébergement de vacances
    8.3
  • Hospitalité
    8.7

Voir 1417 commentaires

Filtrer les avis
Nom: Grégoire Miellet
Date: 15 août 2023
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
9
Nom: Antoine Guignette
Date: 31 mai 2023
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
10
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 15 avril 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    7.0
8
Nom: Anneleen De Schrijver
Date: 14 avril 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 13 avril 2024
Prachtig, ruim opgezet en rustig park waar je continu vogeltjes hoort fluiten. Wellness huisje voor 4 pers is mooi ingericht met goed zicht op het groen buiten door de grote pui. Huisje wordt wel snel warm, in de zomer zouden wij zeker kiezen voor een huisje met airco. Speeltuin binnen en buiten voor de kinderen zijn origineel en worden goed onderhouden.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 12 avril 2024
Schaijk is een rustig en net park. Goed als uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 12 avril 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 12 avril 2024
We hadden een fantastisch en aangenaam verblijf. Voor herhaling vatbaar!
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 12 avril 2024
Goed en mooi onderhouden, kleine keuken en frigo voor 6 personen. Muziek restaurant speelde van 5u tot 7u luid af en wij zaten vla aan het restaurant
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    4.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 10 avril 2024
Zeer proper park en huisje .
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Pedro Marijsse
Date: 9 avril 2024
zeer mooi en rustig vakantiepark, echter staan de licht schakelaars niet logisch, je moet uit je bed komen als je het licht wil aan of afleggen, ook de plaatsing van de stopcontacten in de slaapkamer zijn niet logisch geplaatst, er ontbreekt oop een plankje of iets dergelijks aan het bed, je kan geen wekker of je telefoon bij je leggen
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    9.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 8 avril 2024
Ik vind het onbegrijpelijk dat er geen mogelijkheid was in het huisje om normale koffie te zetten en dat dat ook niet opgelost kon worden. De kwaliteit van de broodjes vond ik onder de maat in relatie tot de prijs.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    6.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    6.0
7
Nom: Joyce Schenk
Date: 8 avril 2024
huisjes waren wat aan de kleine kant zeker voor 6 pers
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    5.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 8 avril 2024
Waterlodge 6 gehuurd Heel weinig kastruimte
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Accessibilité pour les enfants
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    7.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 8 avril 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    4.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 8 avril 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    4.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 8 avril 2024
Mooi park en omgeving.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 5 avril 2024
Ein sehr schöner Park, jedoch war müssten die Häuser ein wenig renoviert werden. Ameisen waren überall vorhanden . Das wir ein Haus direkt am Spielplatz gebucht haben war die die Kinder sehr traurig da er wegen Umbauarbeiten geschlossen war.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    4.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    8.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 5 avril 2024
We vonden de ligging van ons cottage aan het water heerlijk. Vind het alleen jammer dat gasten zich niet aan jullie vraag voldoen om de auto op de algemene p.plaats zetten.Hadden savonds 22.00uur en later last van hard dichtklappen auto deuren.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    6.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    6.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    6.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 5 avril 2024
Gezellig
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    5.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    3.0
  • Hébergement de vacances
    5.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 5 avril 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    10.0
9
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 5 avril 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    10.0
8
Nom: Katrin Simon
Date: 4 avril 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Katrien Geelissen
Date: 3 avril 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Melissa Roemer
Date: 3 avril 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    10.0
8
Nom: Geert Coppieters
Date: 3 avril 2024
Als er nog iets kan verbeteren, graag leveringservice voor de broodjes in de ochtend!!
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 3 avril 2024
We misten helaas een lakenpakket en een doosje met wat praktische zaken zoals een vaatwastablet doekje ed. En omdat we beiden 80+ zijn was het handig geweest als het huisje langs het pad had gestaan om gemakkelijker de tassen naar binnen te brengen. Ook zou het handig zijn om in de doucheruimte een handgreep te hebben. Ook een vriesvak zou fijn zijn. Suggestie: vertrek op donderdagavond en aankomst vrijdag 13.00 uur
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 3 avril 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 3 avril 2024
Het restaurant is alleen maar Engelstalig terwijl we gewoon in Nederland verblijven. De iPad maakt het extra onvriendelijk want je kon niet aangeven hoe je Eén biefstuk gebakken wil hebben. Gewoon frietjes ipv aardappelgratin was ook niet mogelijk. Een keer maar niet weer! Het was nog niet eens mogelijk om alleen een kopje koffie te drinken ofzo op maandag bij aankomst of dinsdag. Je moet dan de auto nemen om ergens anders naar toe te gaan. Verder zijn wij beiden slecht ter been en mocht de auto niet bij het huisje staan wat het voor ons nog eens extra lastig maakte. Op het park zijn ze nog aan het werken. De eerste dag zijn we wakker geworden van de werklui. Waarom doen jullie geen aanbiedingen in deze weken dat er werklui bezig zijn en er overlast is voor de vakantiegangers?!
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 3 avril 2024
Er wordt vermeld dat de bungalow gecontroleerd wordt door de huishoudelijke dienst maar er was een defect aan de afstandsbediening en er ontbraken verschillende dingen in de keuken.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    9.0
7

Le prix total que vous voyez est pour deux personnes, tous frais additionnels obligatoires compris. Vous trouverez davantage d'informations dans la fenêtre contextuelle sur le prix. Nous ne pouvons afficher votre prix final qu'après avoir saisi votre groupe de voyage spécifique. Aucun droit ne peut être dérivé des prix, horaires et informations indiqués.

  • Garantie de modification jusqu'à 28 jours
  • Flexibilité de paiement
  • Annulation gratuite dans les 24 heures

Garantie de modification

jusqu'à 28 jours

Vos plans ont changé ? Pas de problème, vous pouvez gratuitement modifier votre réservation jusqu'à 28 jours avant votre arrivée.

Flexibilité

de paiement

Payer en plusieurs fois sans frais ? Nous n'y voyons pas d'objection ! Le premier paiement s'effectue dans les 15 jours suivant la réservation, et le montant restant est dû au plus tard 8 semaines avant votre arrivée.

Annulation gratuite

dans les 24 heures

Nous comprenons que vous ayez besoin d'un moment pour réfléchir ; vous pouvez annuler sans frais votre réservation jusqu'à 24 heures après avoir réservé. C'est très simple par le biais de Mon Roompot.